10:57 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Το ξενοδοχείο Χίλτον αλλάζει όνομα

Το ξενοδοχείο Χίλτον αλλάζει όνομα

Το  ξενοδοχείο Χίλτον  συνδεδεμένο με την ιστορία της πρωτεύουσας από το 1963, αλλάζει ονομασία και από το 2024 θα μετονομαστεί  σε Conrad (το μικρό όνομα του ιδρυτή των Hiltons).

Η αλλαγή αυτή  έρχεται μετά τη συμφωνία του Ομίλου Hilton και της Ιονικής Ξενοδοχειακής της οικογένειας Κωνσταντόπουλου. Στο νέο ξενοδοχείο θα γίνουν επενδύσεις 130 εκατ. ευρώ  από την Ιονική Ξενοδοχειακή, πλην των 145 εκατ. ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν για την εξαγορά του κτιρίου.

Το Χίλτον που θα λέγεται … Conrad θα έχει 280 δωμάτια και σουίτες, αλλά και περίπου 50 ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Με τη δημιουργία του νέου ξενοδοχείου η Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences αποκτούν παρουσία και στην Ελλάδα και συνεχίζουν την επέκταση τους στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η συμφωνία Hilton – Κωνσταντόπουλου ενισχύει περαιτέρω τη μακροχρόνια και στενή συνεργασία των δύο πλευρών και αποτελεί ορόσημο στη μακρόχρονη παρουσία του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα. Το Hilton άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1963 ως το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στη χώρα , συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάδειξη της Αθήνας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου προορισμού πόλης που θα συνδέσει δυναμικά την Αθήνα και τους κατοίκους της με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Αχιλλέας. Β. Κωνσταντακόπουλος, επικεφαλής της Ιονικής Ξενοδοχειακής Α.Ε. «Μετά από έξι δεκαετίες παρουσίας του Ηilton στην Ελλάδα και συνεργασίας με τον όμιλο που ίδρυσε ο Conrad Hilton, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το αποκαλούμε με το μικρό του όνομα: Conrad», προσθέτει.

«Η Αθήνα είναι μια πόλη που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη που αναζητεί την πολυτέλεια. Με μακρά ιστορία, συνδεδεμένη με τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία, αποτελεί την κατάλληλη τοποθεσία για τη φιλοξενία του brand Conrad Hotels & Resorts στην Ελλάδα», τονίζει ο Dino Michael, αντιπρόεδρος και επικεφαλής Global Category του Hilton Luxury Brands.

Διαβάστε ακόμη

Πρόσβαση σε όλους στα ανοιχτά δεδομένα του Κτηματολογίου μέσω του data.ktimatologio.gr

Παυλάκης: «Μεταφορά των ευάλωτων ομάδων ακόμα και στο Χίλτον», λόγω κορωνοϊού

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας