3:38 Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Τραμπ: Δική μου απόφαση η αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020

Τραμπ: Δική μου απόφαση η αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020

Για την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020 μίλησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του τονίζοντας ότι ήταν «δική του απόφαση» ο ισχυρισμός για νοθεία.

«Ήταν δική μου απόφαση, αλλά άκουσα και κάποιους ανθρώπους», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε εκπομπή του NBC. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τις προσπάθειές του να ανατρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020. Μέχρι σήμερα, δηλώνει αθώος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τραμπ γνώριζε ότι οι ισχυρισμοί περί νοθείας ήταν ψευδείς αλλά συνέχισε να τους διαδίδει.

«Άκουγα διαφορετικούς ανθρώπους και όταν τα ένωσα όλα μαζί, κατέληξα στο ότι οι εκλογές ήταν στημένες», είπε ο Τραμπ ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία το 2024.

«Ξέρετε ποιον ακούω; Τον εαυτό μου. Είδα τι συνέβη», πρόσθεσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν ασπάστηκε την άποψη δικηγόρων του ότι οι εκλογές χάθηκαν καθώς δεν τους θεωρούσε άξιους σεβασμού.

«Τους προσλαμβάνεις, δεν τους έχεις γνωρίσει ποτέ αυτούς τους ανθρώπους, παίρνεις μια σύσταση, αποδεικνύονται Ρεπουμπλικάνοι μόνο κατ’ όνομα ή αποδεικνύονται ότι δεν είναι τόσο καλοί. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν τους σεβόμουν. Όμως σεβάστηκα άλλους. Σεβάστηκα πολλούς άλλους που έλεγαν ότι οι εκλογές ήταν στημένες», είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας