10:07 Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Τραμπ: Ψηφίστε με για να σας σώσω

Τραμπ: Ψηφίστε με για να σας σώσω

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν υποσχέθηκε σήμερα «το καλύτερο» δυνατό πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας. Πρόγραμμα όμως  που θα εφαρμόσει …μετά τις προεδρικές εκλογές και εφόσον εκλεγεί.

«Μετά τις εκλογές, θα αποκτήσουμε το καλύτερο σχέδιο ανάκαμψης που θα έχετε ποτέ δει, διότι πιστεύω ότι θα ξαναπάρουμε τον έλεγχο της Βουλής» από τους Δημοκρατικούς, είπε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για μια ακόμη φορά στην Νάνσι Πελόζι, την  πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων  κατηγορώντας την πως δεν θέλει να «βοηθήσει τους πολίτες» αλλά ενδιαφέρεται μόνο να «διασώσει τις πόλεις και τις Πολιτείες των Δημοκρατικών που αποτελούν αντικείμενο κακοδιαχείρισης και σημαδεύονται από την εγκληματικότητα»

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Μαρτίου, κι ενώ η πανδημία Covid-19 σάρωνε τη χώρα, με σοβαρές επιπτώσεις και στον οικονομικό τομέα, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι είχαν συμφωνήσει να ψηφίσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ένα γιγαντιαίο σχέδιο βοήθειας ύψους 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που συμπεριελάμβανε μεταξύ άλλων επιδόματα ανεργίας 600 δολαρίων την εβδομάδα. Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό έληξε στα τέλη Ιουλίου. Τώρα ο Τραμπ διαπραγματεύεται ένα νέο πρόγραμμα στήριξης με αντάλλαγμα την ψήφο των Αμερικανών ψηφοφόρων.

Διαβάστε επίσης 

10 πολιτείες για το goodbye του Τραμπ!

Απάντηση Βίλντερς σε Ερντογάν μετά τη μήνυση: Είσαι Loοser!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας