16:38 Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τράγκας: Η επίσημη πρώτη του Πετράκου σε συγκέντρωση μεταξύ συγγενών και φίλων

Τράγκας: Η επίσημη πρώτη του Πετράκου σε συγκέντρωση μεταξύ συγγενών και φίλων

Συγκέντρωση του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα στην Πλατεία Καραϊσκάκη έγινε πριν από λίγο.  Συγκεντρώθηκαν περίπου 150 άτομα. Στους συγκεντρωμένους απηύθυνε χαιρετισμό και το νέο μέλος του Κινήματος  ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος

Στην ομιλία του ο Γιώργος Τράγκας ανέφερε ότι δεν είμαστε αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά πολιτικό κόμμα. Μεταξύ άλλο ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταστρέφει την βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό.

Νωρίτερα σε ανάρτηση του ο Γιώργος Τράγκας χαρακτήρισε τον Γρηγόρη Πετράκο «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο» ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει είναι «από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στις αντιεμβολιαστικές απόψεις του τραγουδιστή, για τις οποίες ο πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», αναφέρει ότι είχαν τεκμηριωμένα στοιχεία και ορθό λόγο.

Τράγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας