23:08 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Τραγωδία στα Τέμπη: Η απάντηση σταθμάρχη για τον διάλογο της ντροπής με τα σεξουαλικά υπονοούμενα

Τραγωδία στα Τέμπη: Η απάντηση σταθμάρχη για τον διάλογο της ντροπής με τα σεξουαλικά υπονοούμενα

Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές στο ηχητικό ντοκουμέντο των διαλόγων μεταξύ του σταθμάρχη θάλασσας και ενός συναδέλφου του που είδαν το φως της δημοσιότητας έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα ακούστηκαν και είχαν να κάνουν με γυναίκες, σεξουαλικές επιδόσεις και χοντροκομμένα αστεία εν ώρα υπηρεσίας.

Η εκπομπή T-live επικοινώνησε με τον ένα από τους δύο πρωταγωνιστές που ακούγονται στον επίμαχο διάλογο με τα σεξιστικά υπονοούμενα και δίνει τη δική του απάντηση για τα όσα αποκαλύφθηκαν.

«Αυτό έγινε πολλές φορές πριν το συμβάν. Πρέπει να είναι περίπου στις 18.00, 17.30 με 18.00. Είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας. Επειδή δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό, τον γνωρίζω τον κύριο (…) και είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, όχι κάτι άλλο. Από σταθερό τηλέφωνο γίνεται, όχι από ασύρματο. Καλό δεν είναι να λέγονται, σωστό δεν είναι. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είναι όμως άνθρωπος, όπως τον παρουσιάζουν.

Τον ξέρω προσωπικά τον κύριο (…) είναι και καλός και έμπειρος σταθμάρχης. Τώρα πώς έγινε όλο αυτό, είναι πάρα πολύ παράγοντες. Δυστυχώς έγινε όμως… Δυστυχώς… Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα εν ώρα εργασίας» ανέφερε ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές στο T-live.

«Το λάθος ξεκίνησε από τον Επιθεωρητή. Από εκεί ξεκινά όλο το λάθος. Κι εμείς έχουμε έξι καινούρια παιδιά. Και δεν υπάρχει προσωπικό βασικά. Είναι κάτι για το οποίο φωνάζουμε εδώ και χρόνια για το προσωπικό. Εμείς τους φωνάζουμε χρόνια τώρα “πάρτε προσωπικό, πάρτε προσωπικό”» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πωλούσαν αρχαίο μαρμάρινο αντικείμενο για 50.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις σε Χαλκίδα και Χαλάνδρι

Γλυκά Νερά: «Ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές – Δεν θα δει ποτέ ξανά την Λυδία» ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας