2:15 Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τραγωδία στον Βόλο: Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη, λέει η ιδιοκτήτρια!

Τραγωδία στον Βόλο: Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη, λέει η ιδιοκτήτρια!

Η οικογένεια της άτυχης 14χρονης έχει πάρει από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ και περιμένε το πόρισμα από τους πραγματογνώμονες.
Τι ανέφερε στην πολύωρη κατάθεσή του ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού

Πολύωρη ήταν η κατάθεση του χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Star, η οικογένεια της άτυχης Νίνας ζήτησε και πήρε από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ. Πλέον, οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν οριστεί, θα ελέγξουν, πιθανον εντός της ημέρας, το «χαλί» για να διαπιστώσουν αν υπήρχε πρόβλημα, που οδήγησε στον θάνατο του κοριτσιού.

«Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ότι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά την άποψη μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» ανέφερε ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος.

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: «Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη»

Την ίδια στιγμή, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δε φέρει ευθύνη για το τραγικό περιστατικό. «Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν! Θρηνώ για το κορίτσι… Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη Είμαι συγκλονισμένη» δήλωσε η ίδα στο Star.

Χειριστής: Απείλησαν να με λιντσάρουν

Περισσότερα στοιχεία για την τραγωδία έδωσε με την κατάθεσή του ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, ο οποίος επί τέσσερις ώρες εξηγούσε στους αστυνομικούς πως γίνεται η εγκατάσταση, η συντήρηση αλλά και λειτουργία των μηχανημάτων. Σύμφωνα με όσα είπε, σσχολείται όλα τα παιχνίδια αυτά εδώ και 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τον χειριστή, το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά, είχε υποβληθεί σε όλους του ελέγχους και είχε συντηρηθεί. «Εκτός από χειριστής είμαι και συντηρητής του μηχανήματος. Αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου 4 άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα» τόνισε.

Η Εισαγγελία Βόλου είναι εκείνη που θα αποφασίσει μόλις ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας