Τρόμο έζησε η κοπέλα στην Πάντειο: «Μου πέταξαν μπουκάλια, χτύπησαν στο κεφάλι δύο παιδιά»

Τρόμο έζησε η κοπέλα στην Πάντειο: «Μου πέταξαν μπουκάλια, χτύπησαν στο κεφάλι δύο παιδιά»

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στη γενική συνέλευση των φοιτητών του Παντείου, την Τετάρτη, περιέγραψε η κοπέλα που πρώτη δέχθηκε την επίθεση των τραμπούκων κρανοφόρων.

«Όταν ήταν σειρά μου να ανέβω στο βήμα, άρχισαν να φωνάζουν και μου πέταγαν μπουκάλια. Δύο παιδιά μέλη της παράταξης δέχθηκαν επίθεση από αναρχικούς και τους χτύπησαν και στου δύο στο κεφάλι» ξεκινά την περιγραφή της η Β.
Καταδικάζει η Σύγκλητος του Παντείου – Η απόφαση για κατάληψη ελήφθη τελικά από μικρή ομάδα φοιτητών καταγγέλλει η φοιτήτρια που δέχθηκε την επίθεση
«Ήρθε ασθενοφόρο στο πανεπιστήμιο και οι γονείς του ενός ήθελαν να τον πάνε στο νοσοκομείο καθώς υπήρχε ο κίνδυνος διάσεισης. Φοβήθηκε, όμως, το παιδί και δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα επομένως δεν πήγε στο νοσοκομείο. Ο άλλος είχε σημάδια στο το κεφάλι από τα χτυπήματα αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για κάτι πολύ σοβαρά» ολοκληρώνει την περιγραφή της στον Ελεύθερο Τύπο για όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δείτε βίντεο με τους φοιτητές να τρέχουν έντρομοι μόλις ξεκινά ή ένταση:

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, η απόφαση κατάληψης του πανεπιστημίου μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, ελήφθη χωρίς απαρτία από μια μικρή ομάδα φοιτητών.
Τα επεισόδια και την επίθεση σε βάρος φοιτητών καταδίκασε και η Σύγκλητος του Παντείου η οποία, σύμφωνα με τα foititikanea.gr, αναφέρει τα εξής:

«Η Σύγκλητος του Παντείου Πανεπιστημίου ομόφωνα εκφράζει την αγανάκτησή της και καταδικάζει τα βίαια επεισόδια που συνέβησαν κατά τη Γενική Συνέλευση των Φοιτητών στις 20/11/2019, που προκλήθηκαν από εξωπανεπιστημιακούς παράγοντες, οι οποίοι προπηλάκισαν φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου. Θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί μια ακόμη επίθεση κατά του Δημόσιου Πανεπιστημίου, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει τη δημοκρατική του λειτουργία, να το απαξιώσει και να το υποβιβάσει συνολικά».

Σχόλια