Τροποποίηση στα δρομολόγια του Πειραιάς – Κιάτο

Τροποποίηση στα δρομολόγια του Πειραιάς – Κιάτο

Τροποποίηση στα δρομολόγια του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο. Τη διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού στο τμήμα Κινέτας – Κιάτου ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω καθίζησης της γραμμής στην Κινέτα, μετά τις πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλες οι αμαξοστοιχίες από και προς το Κιάτο θα τερματίζουν και θα εκκινούν από το σταθμό της Κινέτας. Οι επιβάτες με προορισμό τους υπόλοιπους σταθμούς θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία.

Τα λεωφορεία θα κάνουν τις διαδρομές:

Κινέτα – Άγιοι Θεόδωροι – Κινέτα κυκλική δρομολόγηση

Κινέτα – Κιάτο, με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου

Κινέτα – Πάτρα – Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο – Πάτρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις παραπάνω αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος στην υποδομή.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά από την καθίζηση στη γραμμή στην Κινέτα.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω του προβλήματος υποδομής στην Κινέτα, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 & 502.

Οι λοιποί σταθμοί του δικτύου του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο, εκτός Ζευγολατιού και πέραν της Κινέτας θα εξυπηρετούνται -μέχρι νεωτέρας- με λεωφορεία ως εξής:

Κινέτα – Άγιοι Θεόδωροι – Κινέτα κυκλική δρομολόγηση

Κινέτα – Κιάτο, με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου

Κινέτα – Πάτρα – Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο – Πάτρα

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις παραπάνω αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την αποκαταστάση του προβλήματος στην υποδομή» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχόλια