2:27 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Τζορτζ Μάικλ: Πότε θα γίνει η κηδεία του - Πού αφήνει την περιουσία του ο διάσημος τραγουδιστής

Τζορτζ Μάικλ: Πότε θα γίνει η κηδεία του - Πού αφήνει την περιουσία του ο διάσημος τραγουδιστής

Ο θρύλος της ποπ που πέθανε τα Χριστούγεννα, αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο.

Έπειτα από περίπου τρεις μήνες και το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, η οικογένεια αρχίσει να προετοιμάζει το «τελευταίο αντίο».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο, με το συγκεκριμένο τμήμα δίπλα στον τάφο της να έχει καθαριστεί. Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζορτζ Μάικλ έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του, Melanie Panayiotou, η οποία πιστεύεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στη βίλα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ του τραγουδιστή.

Η 57χρονη αδερφή του Yioda, φέρεται να παίρνει ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μάικλ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 χρονών, ήταν πολύ δεμένος με την μητέρα του, που πέθανε το 1997 σε ηλικία 60 ετών.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας