7:25 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Β. Γκουρούσης: «Στη θυρίδα αποθήκευα κείμενα για ένα σήριαλ που έγραφα»

Β. Γκουρούσης: «Στη θυρίδα αποθήκευα κείμενα για ένα σήριαλ που έγραφα»

Ο κατηγορούμενος για το ριφιφί στις “χρυσές” θυρίδες μεγάλης συστημικής τράπεζας στο Νέο Ψυχικό Βασίλης Γκουρούσης φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι στη θυρίδα που είχε στην τράπεζα του Ψυχικού, εκτός από χρήματα και κοσμήματα τοποθετούσε και κείμενα για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

“Συνήθιζα να αποθηκεύω χρηματικά ποσά, τα κοσμήματα της γυναίκας μου και διάφορα έγγραφα της δουλειάς μου ως θεατρικός παραγωγός και συμβόλαια. Γράφω ένα σήριαλ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 μου είχε ζητηθεί να γράψω 40-45 επεισόδια. Τα κείμενα τα αποθήκευα σε θυρίδα και έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα γράψει”

Mάλιστα, απαντώντας σχετικά με τις δύο συνεχόμενες επισκέψεις του στην τράπεζα τον Οκτώβριο, εξήγησε: «Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορωνοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι».

Τέλος η σύζυγος του Β. Γκουρούσης, η Τέτα Καμπουρέλη έδωσε συνολικά τρεις καταθέσεις εκ των οποίων οι 2 στην αστυνομία. Αρχικά δήλωσε πως το κομμωτήριο ανήκει στο σύζυγο της, αλλά σε δεύτερη κατάθεση τα άλλαξε λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι ανήκει σε έναν αλλοδαπό κάτι για το οποίο την ενημέρωσε σχετικά ο γιος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορά-κόλαφος Αγγελή κατά Σοφουλάκη

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Π.Φ. για βιασμό από τον Λιγνάδη – Τι λέει η δικηγόρος των θυμάτων(βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας