7:47 Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Βασιλικός γάμος στην Αθήνα για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ

Βασιλικός γάμος στην Αθήνα για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ

Μετά την Ιθάκη όπου αρραβωνιάστηκαν, το Σεν Μόριτζ όπου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, το  νεανικό γαμήλιο πάρτι τους στη «Μεγάλη Βρετανία», ο πρίγκιπας Φίλιππος και η πολυεκατομμυριούχος σύντροφός του  Νίνα Φλορ θα ολοκληρώσουν θα τελέσουν και τον θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Την παραμονή του γάμου τους, θα δοθεί δείπνο καλωσορίσματος προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Μετά τη θρησκευτική τελετή που θα τελεστεί με βασιλικό πρωτόκολλο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, θα δοθεί το επίσημο γαμήλιο δείπνο στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, ενώ οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με δεξίωση που θα παραθέσουν οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος προς τιμήν των καλεσμένων τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λόγω πανδημίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Τόσο στο μυστήριο όσο και στα πάρτι που θα γίνουν πριν και μετά το ευτυχές γεγονός θα υπάρχει αυστηρή λίστα καλεσμένων, με τους γαλαζοαίματους να έχουν τα πρωτεία, όπως η θεία του γαμπρού, βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η πριγκίπισσα Ειρήνη και ο πρίγκιπας Μιχαήλ με τη σύζυγό του Μαρίνα Καρέλλα.

Διαβάστε ακόμη

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αρραβώνιασε τον μικρό του γιο Φίλιππο (φωτό)

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

            

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας