16:31 Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Βασίλης Κεγκέρογλου: Θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Βασίλης Κεγκέρογλου: Θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Βασίλης Κεγκέρογλου: Αναζητά υπογραφές για να καταθέσει ο ίδιος υποψηφιότητα και ήδη έχει προσεγγίσει στελέχη του κόμματος για να υπογράψουν την υποψηφιότητα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως, ο κύριος Κεγκέρογλου κάνει κρούσεις για συλλογή υπογραφών για λογαριασμό άλλου υποψήφιου. Μένει να δούμε αν είναι ο ίδιος ενδιαφερόμενος για υποψήφιος ή κάποιος άλλος από το περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά ή κάποιο άλλο πρόσωπο όπως για παράδειγμα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου που μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει πάντως ενδιαφέρον.

«Εκ των πραγμάτων πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου»

Σε παρέμβασή του στο OPEN, το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο κ. Κεγκέρογλου, επεσήμανε ότι δεν έχει ιδιαίτερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της κ. Γεννηματά. Τόνισε επίσης ότι «αυτό που νιώθουμε όλοι είναι ότι όλος ο κόσμος είναι κοντά στη Φώφη που δίνει αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει αυτή τη μάχη. Είμαστε μαζί της».

Ο κ. Κεγκέρογλου υπογράμμισε ότι πρέπει «εκ των πραγμάτων» να παγώσουν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων, σημειώνοντας «πως τα αρμόδια όργανα θα αποφασίσουν στην ώρα τους. (…) Δεν είμαι σε θέση να σας πω. Πρέπει να παγώσει η διαδικασία».

«Δεν υπάρχουν αυτά», σχολίασε για τα σενάρια περί μεταβατικού προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας