19:29 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: Κάηκε δουλειά 15 ετών

Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: Κάηκε δουλειά 15 ετών

Ο Βασίλης Ζούλιας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την είδηση ότι έπιασε φωτιά το ατελιέ του. Σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο, ο σχεδιαστής μόδας ξεκαθάρισε ότι δεν κάηκε ολόκληρο το ατελιέ, αλλά δύο δωμάτια.

Όπως είπε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Fay’s Time»: «Ο μήνας μπήκε όπως μπήκε και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δύο δωμάτια έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ».

Στην πορεία, ο Βασίλης Ζούλιας είπε για τα υφάσματα που καταστράφηκαν: «Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί, κάηκαν. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής η υπόθεση».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ζούλιας τόνισε ότι ήταν μια κακή στιγμή. «Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εδώ ήρθα και αντίκρισα αυτό και ήταν σβησμένη η φωτιά» και τέλος πρόσθεσε: «Η φωτιά περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

«Η αξία όλων αυτών που κάηκαν είναι ανυπολόγιστη» είπε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος και τόνισε: «Δεν μιλάμε για ντουβάρια ή κουρτίνες, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Αν μιλήσουμε για τις εργατοώρες η τα υφάσματα που φέρνουμε από το εξωτερικό, η αξία δεν είναι υπολογίσιμη».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας