13:25 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Βενιζέλος: Ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει σχέδιο Β"

Βενιζέλος: Ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει σχέδιο Β"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις η κυβερνητική συνεργασία μπαίνει σε νέα θεμέλια.

«Η εθνική στρατηγική δεν αρκεί να επιβεβαιωθεί. Πρέπει να προσλάβει τη μορφή ενός ολοκληρωμένου στις λεπτομέρειές του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης, ικανού να πείσει και να παρακινήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» ο Ευ. Βενιζέλος.

Στο άρθρο, που έχει ως τίτλο «η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ!» επισημαίνεται ότι «το ΠΑΣΟΚ ξέρει τις δυσκολίες και τους κινδύνους μίας κυβερνητικής συνεργασίας με τη συντηρητική παράταξη που έχει τα δικά της προτάγματα, τους δικούς της ρυθμούς, τις δικές της πρακτικές».

Προσθέτει ότι «δεν κάνουμε κάτι περίεργο σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Κάνουμε κάτι εθνικό αναγκαίο. Η εθνική ανάγκη μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως ισχυρή, δίκαιη και έντιμη βάση συνεργασίας».

Υπογραμμίζει πως «η δημοκρατική παράταξη» είναι και πάλι ο εγγυητής της σταθερότητας. «”Σχέδιο Β” ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει» λέει και ο κ. Βενιζέλος προσθέτει: «Το ευρωπαϊκό γήπεδο είναι δύσκολο, μυωπικό, συντηρητικό και επίμονο. Αλλά είναι το καλύτερο για να μην πω το μόνο που υπάρχει για τη χώρα μας».

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας