16:23 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Aπολογείται σήμερα ο 37χρονος ιερέας

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Aπολογείται σήμερα ο 37χρονος ιερέας

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Αντιμέτωπος με τις ανακριτικές αρχές θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ


Η απολογία του εκτός απροόπτου θα δοθεί κανονικά, καθώς παρά το γεγονός ότι οι εργασίες στα δικαστήρια έχουν ανασταλεί λόγω της κακοκαιρίας, οι ανακρίσεις αναμένεται να διεξαχθούν.

Ο ιερέας αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία της ανήλικης κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Παραίτηση “βόμβα” του δικηγόρου του ιερέα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στα Πατήσια. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κάνει λόγο για “νέες σοβαρές καταγγελίες” και “νέα σοβαρά στοιχεία” που “έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση”.

Όπως υπογραμμίζει, “δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο”, τονίζοντας “την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14 χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του”.

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Η ανακοίνωση του δικηγόρου του ιερέα

Αναλυτικά, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει στη δήλωσή του:

“Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω,  πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ ), γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ ΄εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων ( προμήθεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου , τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14 χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με
οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας