20:20 Τρίτη 17 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Βόλος: Στο Αυτόφωρο η 33χρονη που δεν έστελνε την κόρη της 1,5 χρόνο στο σχολείο

Βόλος: Στο Αυτόφωρο η 33χρονη που δεν έστελνε την κόρη της 1,5 χρόνο στο σχολείο

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη θα βρεθεί μια αρνήτρια μητέρα στο Βόλο η οποία δεν έστελνε την εξάχρονη κόρη της στο σχολείο.

Για την ίδια δεν υπάρχει κορονοϊός και τα μέτρα στα σχολεία και την κοινωνία γενικότερα κρύβουν άλλες σκοπιμότητες. Γι’ αυτό το λόγο η 33χρονη αποφάσισε να κόψει το σχολείο στην εξάχρονη σήμερα κόρη της. Την κρατούσε στο σπίτι, με τις καταγγελίες να αρχίζουν να πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου.

Αύριο Τετάρτη (19-01-2022) οδηγείται στο Aυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, 33χρονη μητέρα εξάχρονης, που, ως αρνήτρια του κορονοϊού δεν στέλνει το παιδί της στο σχολείο για 1,5χρονο.

Η γυναίκα, που είναι επικεφαλής μονογονεϊκής οικογένειας, συνελήφθη στο σπίτι της, στο πλαίσιο της σχετικής προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η εισαγγελία Βόλου, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία ως αύριο, για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της, ενώ ως τότε αφέθηκε ελεύθερη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η δίωξη που της ασκήθηκε έχει να κάνει με το δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 1566/1985 περί της εποπτείας της φοίτησης σε Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο από όποιον έχει την επιμέλεια ανηλίκου.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας