13:34 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Βόμβα από Κύπριο Ευρωβουλευτή: “Δεν είναι μόνο το σκάνδαλο QatarGate είναι και το σκάνδαλο PfizerGate”

Βόμβα από Κύπριο Ευρωβουλευτή: “Δεν είναι μόνο το σκάνδαλο QatarGate είναι και το σκάνδαλο PfizerGate”

Έριξε βόμβες, που θα συζήτηθούν ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου με αφορμή το σκάνδαλο QatarGate.

Mίλώντας στο ecosmoscy ο κ. Γεωργίου είπε πως “Μην εκπλαγείτε αν μετά το QatarGate  δούμε και σκάνδαλο με PfizerGate. Kαι μιλώ για την παραγγελία των ενάμιση εκατομμυρίων εμβολίων αξίας 35 δισεκατομμυρίων ευρώ, καθώς και την ανταλλαγή των κρυφών μηνυμάτων μεταξύ του εκτελεστικού διευθυντή της pfizer κ. Μπουρλά”

Ο ευρωβουλευτής τόνισε πως “Εδώ και ένα χρόνο η Ευρωπαία διαμεσολαβήτρια ζήτησε στοιχεία απο τη κ. Ούρσουλα Φον ντεν Λαιέν και τι ακριβώς εδιελήφθη μεταξύ της και του κ. Μπουρλά, στοιχεία τα οποία αρνήθηκε να τα δώσει”

Ο. κ Γεωργίου , δεν παρέλειψε να συνεχίζει να ρίχνει βόμβες που θα συζήτηθουν “Ο κ. Μπουρλά δεν παρευρέθει για να καταθέσει στην ειδική επιτροπή που συστάθηκε και εξετάζει ζητήματα covid και τώρα αναλαμβάνει ρόλο ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ο οποίος θα εξετάσει το ζήτημα. Η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου θα καλέσει την κ. Ούρσουλα Φον ντε Λαιεν να καταθέσει όποια στοιχεία έχει αναφορικά με την κρίσιμη περίοδο πέρσι το καλοκαίρι , τι μηνύματα αντάλλαξε και υπο ποια ιδιότητα διαπραγματεύτηκε από μόνη της αυτή την τεράστια συμφωνία 35 δισεκατομμυρίων. Αυτό θα σκεπάσει εκατοντάδες φορές το σκάνδαλο της κ Καιλή γιατί μιλάμε για τα εντελώς ανώτατα κλιμάκια. Μιλάμε για την πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής” είπε καταλήγοντας ο κ. Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιλ Γκέιτς: H απίστευτη επένδυση σε startup – Δημιουργεί τροφές που μειώνουν την παραγωγή μεθανίου από τις αγελάδες

Netflix – Πάμελα Άντερσον: «Ένιωσα σαν να με βιάζουν όταν έκλεψαν την ερωτική μου ταινία»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας