17:45 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Βουλή: Χοντρά fake news από τη Θεοδώρα Αυγέρη

Βουλή: Χοντρά fake news από τη Θεοδώρα Αυγέρη

Εθισμένη στην αναπαραγωγή fake news φαίνεται ότι είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής η οποία διερευνά την υπόθεση Novartis, Θεοδώρα Αυγέρη. Μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία θα κληθεί να αποφασίσει για τη διεύρυνση ή όχι του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της παρέας του, η Θεοδώρα Αυγέρη πέταξε για μια ακόμη φορά λάσπη στον ανεμιστήρα.

Προσπαθώντας να αποδομήσει το προφίλ και την αξιοπιστία των εισαγγελέων μαρτύρων οι οποίοι έχουν “κάψει” με τις καταθέσεις τους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η Θεοδώρα Αυγέρη αναμάσησε τα γνωστά fake news για τον πρώην Οικονομικό Εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, ότι άφησε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση του Karouzos-Gate στα ντουλάπια της εισαγγελίας.

Το χονδροειδέστατο ψέμα της Θεοδώρας Αυγέρη διαψεύδεται φυσικά από την κατάληξη της πειθαρχικής έρευνας η οποία διενεργήθηκε επί ημερών Ξένης Δημητρίου και αποκάλυψε ότι οι τρεις φάκελοι “φυτεύτηκαν”, με άγνωστο τρόπο, στις ντουλαπες της Οικονομικής Εισαγγελίας μετά την αποχώρηση του κ. Αθανασίου.

Είναι προφανές ότι είτε η κα Θεοδώρα Αυγέρη δεν διαβάζει εφημερίδες ή δεν φροντίζει να ενημερωθεί σχετικά με την υπόθεση (διαβάστε σχετικά την αποκάλυψη της “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”), είτε παραπλανεί εσκεμμένα. Και τα δυο είναι επικίνδυνα, ιδίως όταν είσαι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά μια τόσο σημαντική υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας