22:58 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Βουλή: Η Ολομέλεια ψήφισε την άρση της ασυλίας του Πολάκη (Βίντεο)

Βουλή: Η Ολομέλεια ψήφισε την άρση της ασυλίας του Πολάκη (Βίντεο)

Βουλή: Με 157 βουλευτές να υπερψηφίζουν στην Ολομέλεια της Βουλής, με δύο να καταψηφίζουν και με 12 παρών, άρθηκε η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη – Το εισαγγελικό αίτημα για τον κ. Πολάκη σχηματίστηκε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας

Αρθηκε η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, καθώς η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε υπέρ στη σχετική διαδικασία. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το αίτημα υπερψήφισαν 157 βουλευτές, 2 καταψήφισαν ενώ 12 δήλωσαν «παρών». Υπενθυμίζεται ότι από τις ψηφοφορίες της βουλής απέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Πέμπτη η κοινοβουλευτική επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή Παύλου Πολάκη.

Το εισαγγελικό αίτημα για τον κ. Πολάκη σχηματίστηκε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας με αφορμή τα όσα είχε υποστηρίξει ο κ. Πολάκης για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Μαραβέγια και της συζύγου του. Παράλληλα, η Βουλή αποφάσισε να απορρίψει τα αιτήματα άρσης ασυλίας για τους Βασίλη Κικίλια, Θάνο Πλεύρη και Χριστόφορο Μπουτσικάκη.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας