2:08 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Βουλή: Τι ανέφεραν για την υπόθεση Ν. Παππά οι βουλευτές της ΝΔ Α. Νικολακόπουλος, Αικ. Παπακώστα-Παλιούρα

Βουλή: Τι ανέφεραν για την υπόθεση Ν. Παππά οι βουλευτές της ΝΔ Α. Νικολακόπουλος, Αικ. Παπακώστα-Παλιούρα

Αν δεν φοβάστε τη Δικαιοσύνη, ψηφίστε υπέρ της περαιτέρω διερεύνησης και μην καλύπτετε πολιτικά τέτοιες συμπεριφορές, κάλεσε την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, μιλώντας στη συζήτηση του πορίσματος για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Αναφερόμενος στον “πανηγυρισμό”, όπως είπε, του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη δίωξη του κ. Παππά για το κακούργημα της δωροληψίας, είπε ότι «οφείλεται στη ανακούφιση ότι ο Καλογρίτσας είπε λιγότερα από όσα θα μπορούσε να πει». «Γιατί όσοι συμμετείχαν στην επιτροπή αλλά και όσοι διάβασαν τα πρακτικά καταλαβαίνουν ότι ήξερε πολλά περισσότερα από όσα ήθελε να πει» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ο ένοχος φοβάται τη δικαστική κρίση, ο δε αθώος την επιδιώκει» τόνισε από την πλευρά της η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Αικατερίνη Παπακώστα -Παλιούρα. Χαρακτήρισε φληναφήματα του ΣΥΡΙΖΑ τα περί πολιτικής δίωξης κατά του κ. Παππά. Καθώς, όπως είπε, «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν επενδύει στον πολιτικό εκφυλισμό, μέσω της πολιτικής δολοφονίας χαρακτήρων, ως πράξατε, για παράδειγμα, εσείς στην υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ…. Αντιθέτως, επενδύει στην ανεξάρτητη δικαστική έρευνα με βάση συγκεκριμένα αποδεικτικά μέσα, που έχουν πλήρη αποδεικτική δύναμη, κατά την έννοια του νόμου και με βάση συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, που συνιστούν με βάση τη νομική επιστήμη αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας