0:22 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Βρετανία: Η Καμίλα πάει διακοπές, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναλαμβάνει τα ηνία στο Παλάτι

Βρετανία: Η Καμίλα πάει διακοπές, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναλαμβάνει τα ηνία στο Παλάτι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καλείται να λάβει βασιλικά καθήκοντα, αφόου η βασίλισσα κρατά το βασιλικό οχυρό από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο, ολοκληρώνοντας 13 επίσημες εμφανίσεις μόνη της από τότε που έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας του συζύγου της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία από την εξουθενωμένη βασίλισσα Καμίλα, καθώς κάνει ένα δίαλειμμα από τα καθήκοντά της, για να πάει διακοπές στο εξωτερικό.

Η βασίλισσα κρατά το βασιλικό οχυρό αφότου ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο, ολοκληρώνοντας 13 επίσημες εμφανίσεις μόνη της από τότε που έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας του συζύγου της. Η 76χρονη Καμίλα δεν έχει βασιλικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και έτσι θα περάσει μερικές μέρες προσωπικού χρόνου με την οικογένειά της, ενώ θα ταξιδέψει για μυστικό προορισμό.

Θα επιστρέψει στη δράση στις 11 Μαρτίου οπότε και θα εκπροσωπήσει τον βασιλιά στην λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ. Ο Κάρολος αναμένεται να δημοσιοποιήσει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την περίσταση.

Την περασμένη εβδομάδα, εκπροσώπησε την βασιλική οικογένεια στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Ουίνδσορ, αφότου ο Ουίλιαμ αναγκάστηκε να αποχωρήσει ξαφνικά από την τελετή για τον νονό του, εξαιτίας ενός αδιευκρίνιστου «προσωπικού λόγου».

Η απουσία του δεν θεωρείται ότι συνδέεται με την σύζυγό του, πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του έτους, ή τον ξαφνικό θάνατο του Τόμας Κίνγκστον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας