6:10 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Βρετανίδες διευθύνουν τα πορνεία των τζιχαντιστών

Βρετανίδες διευθύνουν τα πορνεία των τζιχαντιστών

Αρκετό καιρό τώρα έχουν γίνει γνωστές οι αποτρόπαιες τακτικές των τζιχαντιστών, οι οποίοι απαγάγουν αθώα κορίτσια και γυναίκες, για να τις χρησιμοποιήσουν για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Huffington Post στη βρετανική της έκδοση, Βρετανίδες που έχουν ταξιδέψει στη Συρία και το Ιράκ για να βρεθούν στο πλευρό των τζιχαντιστών, διευθύνουν πορνεία όπου ικανοποιούνται οι μαχητές του ΙΚ. Αντιθέτως με τις ενεργές τζιχαντίστριες, οι Βρετανίδες ασχολούνται με τη διοίκηση των πορνείων-φυλακών, όπου εκατοντάδες γυναίκες ή και παιδιά, στην πλειονότητά τους μέλη της κοινότητας των Γεζίντι, έχουν μετατραπεί σε σκλάβες του σεξ.

Αυτό είναι κάτι αποδεκτό μεταξύ των τζιχαντιστών, καθώς, όπως εξηγεί η ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής, Χαλέφ Εσφαντιάρι, οι επικεφαλής το ΙΚ επιτρέπουν στους άνδρες τους να συλλαμβάνουν και να βιάζουν κορίτσια και γυναίκες ως «επιβράβευση».

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και πληθαίνουν οι μαρτυρίες γυναικών ή ακόμα και μικρών κοριτσιών που κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια των τζιχαντιστών, και περιγράφουν την εμπειρία τους, τους επανειλημμένους βιασμούς και την κακοποίηση από τους μαχητές του ΙΚ.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας