13:27 Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ξαφνική παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤ

Ξαφνική παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη από την ΕΡΤ

Αιφνιδιαστική παραίτηση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος τηλεοπτικός παράγοντας έχει δεχθεί πρόταση από ιδιωτικό κανάλι και σύντομα θα βρεθεί στη νέα του θέση.
“Ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και παραδίδουμε την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της”, ήταν τα λόγια του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής εξέδωσε αργότερα την εξής ανακοίνωση παραίτησης και επόμενης μέρας: «Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ υπέβαλε σήμερα ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκο Παππά.

Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο». Παρά την σφοδρή κριτική -πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό».Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας