18:57 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Ξανά στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει στο Boston College

Ξανά στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει στο Boston College

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει εκ νέου στις ΗΠΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο φεύγει ξανά για ΗΠΑ, συγκεκριμένα για τη Βοστόνη, όπου θα μιλήσει στο Boston College στους τελειόφοιτους φοιτητές της χρονιάς του 2022.

Στην εκδήλωση των τελειόφοιτων ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ουίλιαμ Λέιχι θα βραβεύσει τον Έλληνα πρωθυπουργό με τιμητικό ακαδημαϊκό τίτλο από το Boston College. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πανεπιστημίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στην κατηγορία των βραβευμένων για την πλατφόρμα διακυβέρνησής του, το 2019, που περιελάμβανε μεγάλο αναπτυξιακό ρυθμό, μείωση της ανεργίας και μείωση των φόρων έπειτα από μια μακρά περίοδο σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ Στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί: Μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας


Μητσοτάκης από Βόλο: «Εκταμιεύουμε 16 εκατ. προκειμένου να επεκτείνουμε τα αρδευτικά δίκτυα της λίμνης Κάρλας»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε τη Λίμνη Κάρλα και το Θερμοκηπιακό Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παρουσία του Μητσοτάκη, στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λίμνη Κάρλα, υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον ανάδοχο του έργου νέα σύμβαση στην οποία δρομολογούνται έργα ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ που θα επεκτείνουν το αρδευτικό δίκτυο στον Θεσσαλικό Κάμπο, καλύπτοντας τις ανάγκες επιπλέον 26.000 στρεμμάτων καλλιεργειών στις περιοχές του Στεφανοβικείου και του Ριζόμυλου.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας