4:52 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ξεκίνησαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με τουρίστες από το Ντίσελντορφ

Ξεκίνησαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με τουρίστες από το Ντίσελντορφ

Ξεκίνησαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με τουρίστες από το Ντίσελντορφ να πατούν πρώτοι το πόδι τους στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, αερολιμενάρχης, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, κατά τη θερινή περίοδο, από τις 18 Μαΐου και έως και τις 15 Οκτωβρίου, θα δέχεται πτήσεις από έξι προορισμούς και συγκεκριμένα από Βιέννη, δύο πτήσεις από Γερμανία, Μόναχο και Ντίσελντορφ, Παρίσι, Τσεχία και Ηράκλειο, δύο φορές την εβδομάδα.

Ο κ.Ευσταθίου είπε ότι το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική δίοδο για την Πιερία που, αυτή τη στιγμή, έχει πρόβλημα με το FlyOver και ότι έχουν γίνει ήδη επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς είναι πολύ μικρότερες οι αποστάσεις για Λεπτοκαρυά ή Πλαταμώνα.

Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο, απλώς μετά τις 15 Οκτωβρίου εξυπηρετεί πτήσεις από άλλα αεροδρόμια ή κάποιες ιδιωτικές πτήσεις.

Όσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή, ο αερολιμενάρχης ανέφερε ότι είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου, ενώ οι περισσότεροι είναι μετανάστες που ζουν στο εξωτερικό και έρχονται στην πατρίδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας