8:56 Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ξέσπασε ο Σπύρος Φωκάς: «Δεν πεθαίνω ακόμα»

Ξέσπασε ο Σπύρος Φωκάς: «Δεν πεθαίνω ακόμα»

Σπύρος Φωκάς: «Δεν πεθαίνω ακόμα, αντέχω» – Τι λέει ο ίδιος για την περιπέτεια υγείας του

Ενοχλημένος είναι ο Σπύρος Φωκάς με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν από το θάνατο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας στην εφημερίδα Espresso: «Δεν πεθαίνω ακόμα. Αντέχω…».

Καταβεβλημένος από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ήρεμος και γεμάτος αισιοδοξία, στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο που τον λάτρεψε για περισσότερο από 60 χρόνια.

«Πέρασα μία περιπέτεια αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού», λέει. «Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες», τόνισε ο Σπύρος Φωκάς.

«Ο Σπύρος έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Έχει και άλλες παθήσεις και αυτό τον καθιστά ανήμπορο να συντηρηθεί μόνος του. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάντα μία νοσοκόμα στο πλευρό του» είπε στην Espresso η σύζυγός του Λίλιαν με ανησυχία στο βλέμμα της καθώς τα οικονομικά της οικογένειας είναι ελάχιστα για να μπορούν να πληρώνουν τα νοσήλια.

Σε ερώτηση αν έχει ενδιαφερθεί κάποιος από τους συναδέλφους η ίδια απάντα: «Ας έχει καλά ο Θεός την Άννα Φόνσου η οποία πάντα τηλεφωνεί και μαθαίνει νέα για την υγεία του Σπύρου».

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας