0:55 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Υποδέχθηκε μέσα στην καλή χαρά τον Φώτη Κουβέλη ο Πάνος Καμμένος

Υποδέχθηκε μέσα στην καλή χαρά τον Φώτη Κουβέλη ο Πάνος Καμμένος

Με απόδοση τιμών από αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας παρόντος του Πάνου Καμμένου και του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος αναλαμβάνει υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Περασμένα, ξεχασμένα τα παλιά, λοιπόν, καθώς οι δυο τους είχαν κονταροχτυπηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ είχαν ειπωθεί και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί, με τον Φώτη Κουβέλη να ποστάρει στο Twitter πριν από χρόνια: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε»!

Ο Πάνος Καμμένος υποδέχθηκε τον Φώτη Κουβέλη εκθειάζοντας την πολιτική του προσφορά στη χώρα και υποστήριξε πως είναι βέβαιος ότι θα έχουν μία άριστη συνεργασία.

«Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι άριστη. Η δικής σας βαθειά γνώση και των εθνικών θεμάτων και η εμπειρία σας στην πολιτική είναι εχέγγυο της καλής συνεργασίας μας». Πρόκειται, είπε ο υπουργός Άμυνας, για προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου μας, που υπηρέτησε πάντα τις αρχές της δημοκρατίας και δίδαξε ενότητα λαού και έθνους, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε τη συγκίνησή του υπογραμμίζοντας:

«Γνωρίζω καλά ότι όλοι σε αυτό το υπουργείο προτάσσουν το εθνικό και δημόσιο συμφέρον και ακολουθούν όλα τα άλλα. Παρακολουθώ την εξέλιξη της λειτουργίας του υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι σημαντικό το έργο που έχει επιτευχθεί και επιτελείται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με κυρίαρχη την οικονομική αντιξοότητα της πατρίδας μας. Σε αυτό το υπουργείο όλοι συναρθρώσατε τη δράση και τη λειτουργία με αυτό που καταγράφει στην ελληνική κοινωνία».

Ο κ. Κουβέλης απευθυνόμενος στον κ. Βίτσα τον διαβεβαίωσε ότι θα να είναι άξιος συνεχιστής του: «Θα είμαι συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον κ. Βίτσα και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω και εγώ».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας