More

  Υπόμνημα – σοκ από τους γονείς της 12χρονης αθλήτριας: «Ο “πρόεδρος” μας είπε “μήπως η κόρη σας τα ‘θελε;”»

  Στο φως της δημοσιότητας το υπόμνημα – σοκ των γονέων της 12χρονης αθλήτριας που είχε αποπλανηθεί από τον προπονητή της πάλης, μέσα από το dikastikoreportaz.gr. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «ΜΠΑΜ» για τη δυσώδη κατάσταση που επικρατούσε στην Ομοσπονδία Πάλης.

   

  Σε ένα υπόμνημα – φωτιά προς τον Εισαγγελέα, το οποίο υπερβαίνει τις 1000 λέξεις, οι γονείς δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο του Κώστα Θάνου και στα “πλοκάμια” με τα οποία περιέβαλλε την Ομοσπονδία Πάλης. Οι γονείς έκαναν αναφορά στις καταθέσεις δύο αθλητών πάλης που είχαν διατελέσει στην Ομοσπονδία, μέσα από τις οποίες είχαν επισημάνει στις Αρχές ότι ο Κώστας Θάνου υπέθαλπτε τη “σχέση” του 47χρονου προπονητή Σπύρου Μπούσουλα με τη 12χρονη αθλήτρια!

  Επίσης, επικαλούνται τη μαρτυρία της ολυμπιονίκη Βούλας Ζυγούρη, η οποία είχε υποδείξει στον Κώστα Θάνο να απομακρυνθεί ο “αμαρτωλός” Μπούσουλας από την Ομοσπονδία. Μάλιστα, οι γονείς της 12χρονης σημειώνουν ότι ο Θάνος είναι το πρόσωπο ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τις αποφάσεις που λαμβάνονται τυπικά από το ΔΣ.

  Βέβαια, ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν άφηνε μόνο τις πράξεις να μιλούν για λογαριασμό του. Όταν οι γονείς ανήσυχοι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Κώστα Θάνο για το ζήτημα του παιδιού τους, εκείνος τους έδωσε την εξής αηδιαστική απάντηση: «μήπως η κόρη σου τά’θελε;»…

  Διαβάστε αναλυτικά το υπόμνημα – σοκ των γονέων της 12χρονης:

  Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα.

  Με τις 779,819,887,888,987,988,989/2018 αποφάσεις του Β’ Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, ο Σπυρίδων Μπούσουλας μετά από μήνυσή μας καταδικάσθηκε για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι και τα 14 έτη και για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος εμφανιζόταν ως ιδρυτής και προπονητής στο σωματείο Μιλτιάδης Μαραθώνα για το άθλημα της πάλης.

  Ανακριτικά για την υπόθεση του παιδιού μας, είχαν δώσει καταθέσεις άνθρωποι του αθλήματος που είχαν διατελέσει στην ομοσπονδία και συγκεκριμένα ο προπονητής Γεώργιος Πάχτας και ο διαιτητής Κώστας Κανελλάκης.

  Και οι δύο είχαν αναφερθεί στο γεγονός ότι είχε γίνει γνωστή η ανάρμοστη σχέση του 47χρονου προπονητή με το 12χρονο παιδί μας στον ευρύτερο κύκλο της ομοσπονδίας με έμφαση στον Κώστα Θάνο, (ο οποίος όμως δεν είχε καμία γνωστή ιδιότητα στο ΔΣ της ομοσπονδίας) και η σχέση αυτή υποθάλπετο και επί της ουσίας ενθαρρυνόταν από τον κύριο αυτόν.

  Τα ίδια με περισσότερες λεπτομέρειες επανέλαβαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η εισαγγελία πλημμελειοδικών που επελήφθη της αποπλάνησης του παιδιού μας, δεν διερεύνησε την υπόθεση στην προέκτασή της αυτή αλλά αρκέστηκε στην σύλληψη και τελικά πρωτόδικη καταδίκη του αυτουργού της πράξης, σε 12ετή κάθειρξη. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο είχε προσδιοριστεί μετ’αναβολήν για τις 5/2/2021, οπότε και αποσύρθηκε σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις περί κορωνοϊού.

  Πρόσφατα, μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων που επέφερε η δημόσια καταγγελία της ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου, νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το παιδί μας και την ομοσπονδία της πάλης είδαν το φως της δημοσιότητας.

  Ειδικότερα, η Βούλα Ζυγούρη, ολυμπιονίκης στο άθλημα της πάλης, αποκάλυψε περιστατικά που είχαν πέσει στην δική της φυσική αντίληψη αναφορικά με τον καταδικασθέντα προπονητή. Καθώς και ότι είχε υποδείξει στον Κώστα Θάνο, πραγματικό αποκλειστικό πρόεδρο και μοναδικό λήπτη όλων των αποφάσεων που αφορούσαν την ομοσπονδία και τους συμμετέχοντες με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτήν, να απομακρυνθεί ο Μπούσουλας από την ομοσπονδία.

  Ιδίως δε είχε η ίδια επισημάνει στον Κώστα Θάνο την απρεπή συμπεριφορά του προπονητή προς τις ανήλικες (απρεπής διότι ενείχε στοιχεία ασελγών πράξεων, όπως ότι κάθιζε ο κύριος αυτός ανήλικες στα γόνατά του και τις θώπευε στην ευρύτερη περιοχή των μηρών).

  Επίσης του είχε επισημάνει ότι ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΎΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ προπονητής με την τεχνική έννοια του όρου, διότι δεν είχε καμία σχέση με την πάλη, ούτε αθλητής ήταν, ούτε διακρίσεις είχε.

  Αυτός ήταν εξάλλου ο λόγος για τον οποίον, ο πραγματικός και μοναδικός διοικητής της ομοσπονδίας της πάλης Κώστας Θάνος, δημιούργησε μία σχολή προπονητών στην ομοσπονδία, όπου «φοίτησε» και ο κατηγορούμενος Μπούσουλας, ώστε να νομιμοποιούνται τύποι σαν κι αυτόν.

  Τον κατηγορούμενο χρησιμοποιούσε η ομοσπονδία σε επίσημες διοργανώσεις της ως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2017, παρότι ο κ. Θάνος είχε ενημερωθεί για την αποπλάνηση του παιδιού μας στο καμπ στην …..

  Περαιτέρω, σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας της πάλης Δημήτριος Κολιτσόπουλος ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στον αισχρό δήθεν προπονητή που αποπλάνησε το παιδί μας, και στους τρόπους που ο Θάνος συγκάλυπτε τις παράνομες και ανόσιες συμπεριφορές του συγκεκριμένου εις βάρος ανήλικων παιδιών όπως το δικό μου.

  Ο κ. Κολιτσόπουλος εκτός του ότι ξεκάθαρα κατονομάζει τον Κώστα Θάνο ως μοναδικό, αποκλειστικό διοικητή και οικονομικό διαχειριστή της ομοσπονδίας της πάλης, στοιχειοθετεί εις βάρος του και μία σειρά από αδικήματα, όπως αυτά της απιστίας εις βάρος της ομοσπονδίας, η οποία χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το δημόσιο, της απάτης, της πλαστογραφίας βιβλίων σωματείων τα οποία αποκτούσε στην κατοχή του εκβιάζοντας σωματεία και πρόσωπα του αθλήματος, τα αδικήματα της εκβίασης, δωροδοκιών, κλπ τα οποία πρέπει να διερευνηθούν από εσάς. Ολόκληρο τον ποινικό κώδικα καταθέτει ο τέως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ότι έχουν παραβιάσει τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας με την καθοδήγηση του κ. Θάνου, ( ενδεχομένως στην ύστατη προσπάθειά του να βοηθήσει στην αποκάλυψη των δυσωδών πράξεων του Θάνου και των συνεργατών του και να ανακτήσει την υστεροφημία του καθώς υπήρξε στενότατος συνεργάτης του). Ομολογώντας αδικήματα στα οποία συμμετείχε και ο ίδιος (τουλάχιστον εκ της απραξίας του και με την ανοχή του στον Θάνο και το κύκλωμά του).

  Το 2016 τον Ιούνιο ο κ. Κολιτσόπουλος παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος επισημαίνοντας έλλειψη διαφάνειας και κακοδιαχειρίση  του Θάνου και της κουστωδίας του στην επιστολή παραίτησής του.

  Περαιτέρω ο προπονητής Πάχτας Γεώργιος σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» μίλησε για νονό και εγκληματική οργάνωση στην ομοσπονδία της πάλης και προανήγγειλε αποκαλύψεις για μαστρωπείες!!!

  Διαβάστε περισσότερα στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Η αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή πάλης στον Πέτρο Κουσουλό – Απίστευτες καταγγελίες για τη δράση του!(βίντεο)

  Ομοσπονδία Πάλης: Στον αθλητικό εισαγγελέα οι αποκαλύψεις της “ΜΠΑΜ”

   

  Ο προπονητής βιαστής με τις πλάτες τις ομοσπονδίας

   

  Ομοσπονδία Πάλης : Σοκαριστικές καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας και συγκάλυψη παραγόντων

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της Αννίτας Πάνια – Βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού

  Απότομη ήταν η διακοπή της εκπομπής της Αννίτας Πάνιας, «Αννίτα Κοίτα» καθώς βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια πέρασε γρήγορα σε διαφημίσεις. Όπως πριν από κάθε...

  Κορωνοϊός: Τα μισά κρούσματα η Αττική – Πάνω από το όριο συναγερμού ο δείκτης θετικότητας με 4,33%

  Ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.301. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε...

  Αποτυχία του ΟΗΕ να καταλήξει σε κοινή δήλωση αναφορικά με το καθεστώς της στρατιωτικής χούντας της Μιανμάρ

  Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, που συνεδρίασε χθες, δεν κατάφερε να συμφωνήσει σε μια κοινή δήλωση αναφορικά με το καθεστώς της στρατιωτικής χούντας της...

  Ευθύνες στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ρίχνει η Ισαβέλλα Δάρα – “Πρέπει να μάθουν να κρατάνε αποστάσεις και να λένε όχι”

  Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της Ισαβέλλας Δάρρα για το τσουνάμι καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στον χώρο του θεάτρου αλλά και όχι μόνο. Το...

  Ν. Ηλιόπουλος: Όχι έξυπνα, αλλά αστεία και εξοργιστικά τα νέα μέτρα για την πανδημία

  «Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία μόνο έξυπνα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αλλά μάλλον αστεία και εξοργιστικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του...