21:47 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Υπόθεση Λιγνάδη: Η φωτογραφία στην Ιθάκη είναι το 2018… και όχι το 2015

Υπόθεση Λιγνάδη: Η φωτογραφία στην Ιθάκη είναι το 2018… και όχι το 2015

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τους δύο βιασμούς που του αποδίδονται, από τους Αιγύπτιους υποστηρίζοντας ότι οι μηνυτές που έχουν καταθέσει σε βάρος του λένε ψέματα, όπως, για παράδειγμα, για τις επίμαχες ημερομηνίες που φέρεται ότι τελέστηκαν οι πράξεις.

Όπως λέει, δεν βρισκόταν καν στα μέρη όπου τον κατηγορούν ότι έγινε ο βιασμός και έχει στοιχεία που το αποδεικνύουν. Μάλιστα, επικαλείται την πρώην υπουργό Ελένη Κούρκουλα, τον σύζυγό της κ. Παναγιωτάκη, καθώς και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, λέγοντας ότι το επίμαχο διάστημα του Αυγούστου 2015 βρισκόταν μαζί τους για διακοπές στην Ιθάκη.

«Δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο χοντροκομμένη κατασκευή… Ο εντολέας μου καταστράφηκε, και δεν ξέρω αν θα επανέλθει, από ανθρώπους που δεν προσφέρουν καμία αξιοπιστία» είπε ο ποινικολόγος, ο οποίος θέλησε να δώσει διευκρινίσεις για τη δήλωσή του περί επαγγελματιών ομοφυλοφίλων, λέγοντας ότι κάποιοι επιχείρησαν να το παρεξηγήσουν και ότι είναι ο τελευταίος που θα κρίνει τέτοιου είδους προτιμήσεις.

Μόνο που η φωτογραφία στο προφίλ του Δημήτρη Λιγνάδη είναι από το 2018 και όχι από το 2015… να τα λέμε κι αυτά. Δηλαδή θέλετε να πιστέψω πώς είναι τραβηγμένη από το 2015 και πώς την πόσταρε τρία χρόνια μετά;

Ιθάκη

Καλύπτω τα πρόσωπα όλων μιας και η κόρη του αδερφού του Λιγνάδη δεν έχει καμία δουλειά να εκτίθεται… και είναι απαράδεκτο και χυδαίο να δείχνουν ένα ανήλικο αθώο κοριτσάκι.

πηγή: nassosblog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα αναφέρει στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δικηγόρος Ν. Στραβοπόδη: Δεν θα κινηθούμε κατά του Δ. Άνθη – Θα είμαστε αμείλικτοι με άλλους- Το υπόμνημα του ηθοποιο

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας