11:31 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Υπόθεση Λύτρα: Τα «απαγορευμένα» μηνύματα και το επεισόδιο έξω από το σπίτι της Πολυζωγοπούλου- «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;». Ο διάλογος με την πρώην σύζυγο του (Ντοκουμέντα)

Υπόθεση Λύτρα: Τα «απαγορευμένα» μηνύματα και το επεισόδιο έξω από το σπίτι της Πολυζωγοπούλου- «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;». Ο διάλογος με την πρώην σύζυγο του (Ντοκουμέντα)

Στοιχεία ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτουν το τι ακριβώς συνέβη έξω από το σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα η δικηγόρος να μηνύσει την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, αλλά και το δικηγόρο Γιώργο Κριεμάδη, συνεργάτη του γραφείου, αποκαλύπτει το eReportaz και το dikastikoreportaz. Για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, εξύβρισης, απειλής, παράνομης βίας και αυτοδικίας κατατέθηκε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Λύτρα και του δικηγόρου-συνεργάτη, ενώ για ηθική αυτουργία μηνύθηκε και ο ποινικολόγος ο οποίος αναζητείται. Σημειώνεται ότι αντίγραφα της δικογραφίας εξήχθησαν από την εισαγγελία και εστάλησαν στην 18η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν και διέτασσαν, μεταξύ άλλων, καμία επικοινωνία μεταξύ του ποινικολόγου και της συζύγου του.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Στην κατάθεσή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου επισημαίνει ότι μετά την απολογία του ποινικολόγου στην ανακρίτρια εκείνη του επέβαλλε τους όρους: της απομάκρυνσης από την οικιακή κατοικία και της μετοίκησης, της απαγόρευσης και συναναστροφής με εκείνη, κλπ. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι αμέσως μετά την επιβολή των συγκεκριμένων περιοριστικών όρων ο κ. Λύτρας στις 12.34 το μεσημέρι της Δευτέρας της έστειλε γραπτά μηνύματα στο κινητό με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να τον αποκλείσει.

Τα μηνύματα

Σε αυτά τα μηνύματα, που κατά την κα Πολυζωγοπούλου παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα ο ποινικολόγος αναφέρει ότι ζήτησε συγγνώμη και ότι θα μπει σε θεραπευτικό πρόγραμμα. «Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρούσες για την πράξη μου». Σε άλλο μήνυμα προτρέπει την σύζυγό του να ενημερώσει την κόρη του (από το πρώτο γάμο) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα γιατί «δεν έχει τίποτα, ούτε κλειδιά».

Δείτε τα σχετικά μηνύματα:

 Σημειώνεται ότι στην ίδια κατάθεση η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναφέρει ότι μετά την απολογία του οι κόρες του Λύτρα αλλά και ο Κριεμάδης πήγαν στο σπίτι και πήραν αντικείμενα και λεφτά!

Το γκρουπ στο viber

Ακολούθως η κα Πολυζωγοπούλου αναφέρει ότι στις 20.42 το βράδυ της Τρίτης ο Κριεμάδης, κατόπιν εντολής του Λύτρα, δημιούργησε στο viber μια κοινή ομάδα στην οποία συμμετείχε ο ίδιος, η Πολυζωγοπούλου και ο Λύτρας. Παράλληλα επισημαίνει ότι στο μεσοδιάστημα ο ίδιος δικηγόρος είχε επικοινωνήσει πολλές φορές μαζί της μεταφέροντας αιτήματα του Λύτρα παρότι του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχει την παραμικρή επαφή.

Στα συγκεκριμένα μηνύματα ο Κριεμάδης και η Πολυζωγοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρονται και στην παρέμβαση Κούγια στην υπόθεση, με τη δικηγόρο να υποστηρίζει ότι ο πρώην άντρας της βρίσκεται από πίσω. Σε άλλο διάλογο ο Κριεμάδης της προτείνει να σταλεί εξώδικο στα ΜΜΕ καθώς τα κανάλια παίζουν πληροφορίες οι οποίες ενδεχομένως να κινήσουν και οικονομικό έλεγχο!

 

Η εισβολή!

Στις 22.01 σύμφωνα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου διαπιστώθηκε ότι κάποιοι άνοιγαν την εξώπορτα της οικίας η οποία υποτίθεται ότι φυλάσσεται. Εκείνη πάτησε το κουμπί πανικού και είδε ότι στην αυλή του σπιτιού βρισκόταν ο δικηγόρος Κριεμάδης, η πρώην σύζυγος του Λύτρα και η κόρη του. Αναφέρει ότι στην αντίδραση του πατέρα της ότι πρέπει να φύγουν από το σπίτι η πρώην σύζυγος του Λύτρα φώναζε «ότι εδώ είναι το σπίτι του Αποστόλη και ήρθαμε να πάρουμε ότι θέλουμε»! Η ίδια, λέει, ότι άνοιξε την πόρτα και ζήτησε να μπει μέσα μόνο το παιδί και να πάρει ότι θέλει, με την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου να φωνάζει «θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε τα πράγματα του Αποστόλη» και τον δικηγόρο Κριεμάδη να αρχίζει να βρίζει Χριστούς και Παναγίες!

«Γιατί τον καλύπτεις;»

Σημαντική είναι και η κατάθεση του αστυνομικού φρουρού ο οποίος αναφερόμενος στις στιχομυθίες που έλαβαν χώρα ανέφερε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναφερόμενη στην πρώην σύζυγο του Λύτρα της είπε «Γιατί παίρνεις το μέρος του αφού τα ίδια έχεις πάθει και εσύ;»

Δείτε διαλόγους από το γκρουπ στο viber που δημιούργησε ο κ. Κριεμάδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαριά σκοπούμενη…σκοπιμότητα – Η χαμένη ισορροπία – Η ζυγαριά της Δικαιοσύνης χρειάζεται επισκευή

Απόστολος Λύτρας: Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγο του

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας