19:14 Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Υπόθεση Παπαθεοδώρου - Σ. Γεωργόπουλος: Ήθελε να έχει πρωτογενή εικόνα ο εντολέας μου που θα χρησιμοποιούσε σαν υλικό για τη συγγραφή βιβλίου

Υπόθεση Παπαθεοδώρου - Σ. Γεωργόπουλος: Ήθελε να έχει πρωτογενή εικόνα ο εντολέας μου που θα χρησιμοποιούσε σαν υλικό για τη συγγραφή βιβλίου

Το συνήγορο του γνωστού συγγραφέα παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας Βασίλη Παπαθεοδώρου που συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, δικηγόρο Σταύρο Γεωργόπουλο φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή του ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Ο κ. Γεωργόπουλος απαντώντας στις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού  δηλώνοντας ότι όλο αυτό το διάστημα τόσο ο πελάτης του όσο και ό ίδιος είχαν κρατήσει μυστικό το όλο θέμα μέχρι που αποφάσισε σήμερα η αστυνομία να το δημοσιοποιήσει. Μάλιστα ανέφερε ότι ο εντολέας του, ο κ. Παπαθεοδώρου έχει την ίδια προσέγγιση για αυτό το υλικό όπως όλοι μας. Δηλαδή, του προκαλεί απέχθεια και αποστροφή.

Όσον αφορά τον λόγο που απέκτησε πρόσβαση σε αυτό το υλικό, ο μοναδικός λόγος είναι  ότι θα ήθελε πρωτογενή εικόνα την οποία θα την χρησιμοποιούσε σαν υλικό για τη συγγραφή βιβλίου πάντοτε με καταγγελτικό χαρακτήρα όπως έχει κάνει άλλωστε και με άλλα φαινόμενα κοινωνικής απαξίωσης όπως είναι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η ενδοσχολική βία. ΄Και συνέχισε ο κ. Γεωργόπουλος ότι έχει περιγράψει σκηνές βιασμού στα βιβλία του, σκηνές ρατσισμού, σκηνές μπούλινγκ και μάλιστα σε αυτές ήταν προφητικός. Η θεματολογία του γενικά πηγάζει από μια σκληρή πραγματικότητα.

Ακούστε εδώ όλο το ηχητικό της συνέντευξης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύγουστος Κορτώ για Βασίλη Παπαθεοδώρου: «Βιάζονται παιδιά για να απολαμβάνουν το θέαμα διεστραμμένα καθίκια»

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας