Δεν βρέθηκε DNA που να «δείχνει» βιασμό

Δεν βρέθηκε DNA που να «δείχνει» βιασμό

Μεγάλη ανατροπή εξελίσσεται γύρω από την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε άγρια στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται πως δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη στην άτυχη Αμερικανίδα, το οποίο να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί από τον 27χρονο, που κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Γενετικό υλικό θύματος και φερόμενου ως δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο, πετσέτες, καθώς και στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο φέρεται να τη χτύπησε και στη συνέχεια να τη μετέφερε στο καταφύγιο.

Μάλιστα, DNA της Σούζαν Ίτον φέρεται να εντοπίστηκε ακόμα και στο λάστιχο με το οποίο κατηγορείται ότι πέρασε από πάνω της, όταν ο φερόμενος ως δράστης πάτησε γκάζι.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου. Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να αποδεικνύει βιασμό φέρνει νέα δεδομένα τα οποία θα εξεταστούν  από τις αρχές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 27χρονος μετά από τη σύλληψη του φέρεται να είχε καταθέσει ότι “βρισκόταν σε μια ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη ακόμα και με βίαιο τρόπο και γι’αυτό ασέλγησε 3 φορές σε βάρος της”.

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχόλια