5:55 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα το e-mail με τις τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα το e-mail με τις τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας

Το απόγευμα αναμένεται να σταλούν με e-mail τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr ο φάκελος με το τελικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί αύριο, με την ανακρίτρια να τον παραλαμβάνει. Αυτό που απομένει είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ολόκληρο το κατηγορητήριο: Ο Παππάς, ο Καλογριτσας, οι Χουρι και τα άγνωστα sms


Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως σήμερα (31/1) υπήρξε έκρηξη με γκαζάκια σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διαγράφηκε). Τον δικηγόρο είχε καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα ότι την είχε απειλήσει όταν κατέθετε μήνυση για τον βιασμό της στο Αστυνομικό Τμήμα.

dikastikoreportaz.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας