21:52 Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Υπόθεση βιασμού - Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε την έκθεση του ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας - Πάνω από το φυσιολογικό όριο το αλκοόλ

Υπόθεση βιασμού - Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε την έκθεση του ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας - Πάνω από το φυσιολογικό όριο το αλκοόλ

Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Τι αναφέρει ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργία Μπίκα κ. Δημήτρης Γαλεντέρης για το εντοπισμό μεγάλης ποσότητας αιθανόλης.

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη, που κατήγγειλε τον βιασμό της, επεξεργαζόταν – σύμφωνα με το thesstoday.gr – στοιχεία και πληροφορίες γύρω από την υπόθεση επί δύο εβδομάδες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το τεχνικό πόρισμα του Δημήτρη Γαλεντέρη θα απαντά λεπτομερώς σε ιατροδικαστικά ζητήματα, όπως: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

Έτσι, λοιπόν, παραδόθηκε σήμερα στην ανακρίτρια η τεχνική έκθεση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το ανατρεπτικό στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης, κάτι το οποίο αρχικώς είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, όπου έκανε λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

«Η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο – Μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα»

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Ο κ. Ζιώγας συνεχίζει και επισημαίνει ότι «πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, οι δικαστές έχουν την κρίση τους και θα δουν την πραγματικότητα», επισημαίνοντας επίσης ότι η 24χρονη «παλεύει και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Παράταση στο «θρίλερ» με τους θανάτους των τριών κοριτσιών – Πότε αναμένονται οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Ρέθυμνο: Αναστάτωση μετά από πτώση παραθύρου σε αίθουσα Δημοτικού Σχολείου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας