4:35 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ζεφύρι: Ενέδρα κι επίθεση σε αστυνομικούς ύστερα από παραπλανητικό τηλεφώνημα

Ζεφύρι: Ενέδρα κι επίθεση σε αστυνομικούς ύστερα από παραπλανητικό τηλεφώνημα

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί των αστυνομικών, ενώ όπως ενημέρωσαν το κέντρο, δεν υπήρχαν φωτιές σε κάδους, κάτι που σημαίνει ότι το τηλεφώνημα ήταν παραπλανητικό για να πάνε στην ενέδρα

Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και καδρόνια από ομάδες νεαρών στο Ζεφύρι. Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, όταν έφτασε σήμα στο κέντρο της Αμεσης Δράσης για φωτιές σε κάδους στην περιοχή. Αμεσα κινήθηκαν 2 περιπολικά και σύμφωνα με το Open TV οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και με ξύλα από ομάδες νεαρών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν υπήρξαν τραυματισμοί των αστυνομικών, ενώ όπως ενημέρωσαν το κέντρο της Αμεσης Δράσης, δεν υπήρχαν φωτιές σε κάδους, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς το τηλεφώνημα ήταν παραπλανητικό έτσι ώστε να μεταβούν στο σημείο που τους είχαν στήσει ενέδρα.

Εξάλλου, τα ξημερώματα έγιναν επιθέσεις και σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Αμπελόκηπους και Χαλάνδρι. Οι δράστες κρατώντας βαριοπούλες έσπασαν τις τζαμαρίες, άφησαν τις βαριοπούλες στο σημείο κι αποχώρησαν.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας