10:02 Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι μου είπε η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ - Μ. Σφακιανάκης: Τα στοιχεία των δορυφόρων "κλειδί" στις έρευνες(βίντεο)

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι μου είπε η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ - Μ. Σφακιανάκης: Τα στοιχεία των δορυφόρων "κλειδί" στις έρευνες(βίντεο)

“Φύλλο και φτερό” κάνουν οι αρχές τους υπολογιστές και το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της είπε ότι επισκέφθηκε το Σάββατο το σπίτι του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου και μίλησε με την σύζυγό του Στάθα. Επισήμανε μάλιστα ότι η γυναίκα έδωσε μία μόνο κατάθεση την Παρασκευή. Η ίδια έδωσε το pin του κινητού από το οποίο οι αρχές είναι αισιόδοξες ότι μπορούν να αντλήσουν κρίσιμα δεδομένα από αυτά που θα βρουν μολονότι το κινητό έχει πυροβοληθεί καθώς ο άτυχος δημοσιογράφος προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να αποφύγει τις σφαίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες», αναφέρει ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος

60 συμβόλαια θανάτου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα – “Το τεράστιο λάθος των εκτελεστών του Γ. Καραϊβάζ” – Οι έρευνες

 


Στην εκπομπή ο Μανώλης Σφακιανάκης ,υπεύθυνος του Ελληνικού CSI Institute είπε ότι τα στοιχεία του κινητού μπορούν να ανακτηθούν εφόσον έχουν αποθηκευτεί αυτόματα στο Cloud. Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δορυφόροι καταγράφουν κάθε κίνηση και έχουν λάβει το στίγμα που δίνουν τα κινητά εφόσον οι δράστες είχαν μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας