More

  ΖΩΔΙΑ (3 έως 9 Μαΐου 2021): Θετικές όλες οι όψεις των ηµερών του µήνα

  Από το ξεκίνημά του ο Μάιος δείχνει το καλό του πρόσωπο. Όλες οι όψεις των ημερών είναι θετικές, όπως και το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους που μέχρι τις 11 Ιουλίου, θα κάνει πιο εύκολες και τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες μας.

  Από τον Πέρρη Κρητικό*

  Κριός

  Ο Ερμής από την Τρίτη περνώντας στους Διδύμους θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Όλα τα προγράμματά σας για αρκετό καιρό θα τρέχουν και θα ολοκληρώνετε προσπάθειες, ενώ θα υπάρχει συνεννόηση με τους γύρω σας και θα μπορέσετε να ξεαγχωθείτε. Οι ημέρες δίνουν κάποιο έσοδο σε πολλούς Κριούς και σε κάποιους ένα μικρό απόκτημα που τους φτιάχνει τη διάθεση. Οι γεννημένοι από 27 έως 30 Μαρτίου πιθανώς να έχετε κάποια ενδοοικογενειακή ένταση. Υπέροχο το βράδυ της Παρασκευής και το Σαββατοκύριακο για όλους.

  Ταύρος

  Ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα βοηθήσει για πολύ καιρό τα οικονομικά σας προγράμματα, θα σας δώσει μια περισσότερη τύχη στα θέματα αυτά και πιθανώς θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε πόσους και ποιους μπορείτε να υπολογίζετε ως δικούς σας και υποστηρικτές των προσπαθειών και των ονείρων σας. Η εβδομάδα κυλά ομαλά, δίνει τύχη και πιθανώς μία ευκαιρία σε όλους τους γεννημένους τις επτά τελευταίες ημέρες του ζωδίου και αφήνει μόνο για τους γεννημένους 30 Απριλίου και 1η Μαΐου τις εντάσεις και τις ανατροπές.

  Δίδυμοι

  Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά από την Τρίτη και για πολύ καιρό στον δικό σας χώρο. Σε πολλούς δίνει μια ανυπομονησία σε σχέση με κάποιες εξελίξεις που περιμένετε, η οποία θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο σας. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά θα σας γεννούν ανησυχίες και έτσι θα χρειαστεί να οργανώσετε καλά τις κινήσεις σας. Όμως οι ημέρες δεν δείχνουν κακές και μάλιστα για κάποιους γεννημένους τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου το διάστημα γεννά ευκαιρίες, προτάσεις και τύχη σε όλους τους τομείς.

  Καρκίνος

  Οι ημέρες αυτές δείχνουν πιο ευνοϊκές για εσάς του δεύτερου δεκαπενθημέρου, καθώς μια θετική κοινωνικότητα (καλοί φίλοι κ.λπ.) δεν σας αφήνει να πέσετε, ακόμα και αν δεν πηγαίνουν όλα με τις ταχύτητες που θέλετε. Οι ημέρες δίνουν τη δυνατότητα να δείξουν τις όποιες αρχηγικές ικανότητες έχουν οι γεννημένοι από 6 έως 10 Ιουλίου. Ο Ερμής από την Τρίτη και για πολύ καιρό από τους Διδύμους θα σας επιτρέψει να οργανώσετε εναλλακτικές λύσεις, ώστε να είστε έτοιμοι αν κάποιος προσπαθήσει να σας δυσκολέψει ή να ανακόψει την πορεία σας.

  Λέων

  Κερδισμένοι ακόμα και από τις κόντρες θα βγαίνετε την εβδομάδα αυτή και μόνον οι γεννημένοι από 2 έως και 5 Αυγούστου πρέπει να είστε έτοιμοι να δεχθείτε αλλαγές ή να αντιμετωπίσετε πιέσεις σε διάφορους τομείς. Ο Ερμής, που από την Τρίτη και έως τις 11 Ιουλίου θα κινείται στους Διδύμους, θα προσφέρει μια περισσότερο γόνιμη συναναστροφή με άτομα που μπορούν να σας δώσουν ιδέες για κέρδος ή να έχουν κοινά με εσάς συμφέροντα. Από Παρασκευή βράδυ έως και Κυριακή μπορείτε να έχετε λόγους χαράς και να περάστε όμορφα με αγαπημένους.

  Παρθένος

  Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής από την Τρίτη και έως τις 11 Ιουλίου στους Διδύμους θα ενεργοποιήσει θετικά τα επαγγελματικά σας και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας θέματα. Οι ημέρες αυτές είναι πολύ θετικές για τους περισσότερους και ειδικά σε εσάς του τελευταίου επταημέρου του ζωδίου σας δίνουν αιτίες ψυχολογικής και συναισθηματικής ανόδου αλλά και μία θετική εξέλιξη. Ίσως οι γεννημένοι 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε κάθε είδους προτάσεις. Δύσκολοι και ανικανοποίητοι όμως θα είστε το Σαββατοκύριακο και χωρίς λόγο.

  Ζυγός

  Η ανάγκη σας να πείτε επιθετικά (έξω από τα δόντια) τα όσα δικαιολογημένα σας ενοχλούν θα αυξηθεί τώρα που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους και αυτό θα φέρει αρκετή ένταση αυτήν την εβδομάδα σε εσάς των πρώτων οκτώ ημερών του ζωδίου. Αντίθετα, οι ημέρες δείχνουν γεμάτες προοπτικές και ευκαιρίες κάθε μορφής για εσάς των δύο τελευταίων ημερών. Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για όλους και μπορεί να σβήσει τις όποιες ανησυχίες σας. Τετάρτη και Πέμπτη κάνετε τα προγράμματά σας και χαρείτε ένα συντροφικό τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή.

  Σκορπιός

  Οι ημέρες δυσκολεύουν με διάφορους, οικογενειακούς και άλλους, λόγους για τους γεννημένους 3, 4 και 5 Νοεμβρίου. Αντίθετα, μαχητικοί και έτοιμοι να τολμήσετε και να πιάσετε έναν στόχο σας είστε οι γεννημένοι 29, 30 και 31 Οκτωβρίου. Καλό το κλίμα στους συντροφικούς σας χώρους για άλλη μία εβδομάδα, ενώ το πέρασμα του Ερμή από την Τρίτη και έως τις 11 Ιουλίου στους Διδύμους θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο παρασκηνιακό ζήτημα – πιθανόν οικονομικού χαρακτήρα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη δείχνουν οι πιο αποδοτικές ημέρες της εβδομάδας για όλους.

  Τοξότης

  Το πέρασμα του Ερμής τους Διδύμους από την Τρίτη και μέχρι τις 11 Ιουλίου θα βοηθήσει πολύ τον διάλογο που έλειπε τον τελευταίο καιρό κυρίως στις συντροφικές σας σχέσεις και θα δώσει την απαραίτητη ισορροπία ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις. Οικονομικά και επαγγελματικά οι ημέρες σας στηρίζουν και το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά τις κινήσεις σας. Έτσι δεν θα αφήσετε κενά και θα μπορέσετε να χαρείτε το πολύ καλό τριήμερο Παρασκευής – Κυριακής που θα σας δώσει καλές στιγμές και θα σας χαλαρώσει.

  Αιγόκερως

  Πολλούς Αιγόκερους η περίοδος σας φέρνει πιο κοντά στη στιγμή που θα πάρετε τελικές αποφάσεις σε καίρια ζητήματα. Οι ημέρες δίνουν συναισθηματικές χαρές στους γεννημένους από 12 Ιανουαρίου και μετά, όπως και αιτίες να είστε πιο αισιόδοξοι. Ο Ερμής από τους Διδύμους θα βάλει τάξη σε επαγγελματικά θέματα και ένα πρόγραμμα που θα δένει περισσότερο με τις ανάγκες και τους χρόνους σας. Ακόμα θα σας βοηθήσει να κλείσετε όποιες εκκρεμότητες, να εφαρμόσετε ιδέες αλλά και να μάθετε κάτι περισσότερο και χρήσιμο πάνω στο αντικείμενό σας.

  Υδροχόος

  Σε γενικές γραμμές και με εξαίρεση τους γεννημένους 30 και 31 Ιανουαρίου, που έχουν λόγους οικογενειακής έντασης, οι περισσότεροι σταδιακά θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τις όποιες προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας εξελίξεις. Ο Ερμής περνώντας από την Τρίτη και για πολύ καιρό στους Διδύμους θα βοηθήσει τις επικοινωνίες σας με τα άτομα που αγαπάτε και θα σας δώσει μία πρόσκληση ή μία είδηση που θα σας χαροποιήσει. Οι γεννημένοι 17 και 18 Φεβρουαρίου θα έχετε τύχη και πιθανώς μία σημαντική πρόταση.

  Ιχθείς

  Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα έχετε μια γεμάτη εβδομάδα με πολλές θετικές επαφές, ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή ειδήσεις, και κάποιοι μπορείτε τώρα να κλείσετε μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο κ.λπ. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες, ενώ οι γεννημένοι από 25/2 έως και 1/3 θα μπορέσετε να κερδίσετε έναν σημαντικό στόχο σας. Ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα βοηθήσει έως τις 11 Ιουλίου να κάνετε ό,τι έχετε κατά νου σε σχέση με αλλαγές στους χώρους του σπιτιού, αλλά θα φέρει και μεγάλη κινητικότητα (συχνές επισκέψεις) αυτόν τον καιρό.

  *Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Τηλ. 2109349036, 6937110155

  Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «MeToo»: Δεν πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια

  Μπίλι Άιλις: Άλλος άνθρωπος στο εξώφυλλο της Vogue – Φωτογραφίες

  Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Έβδομη νύχτα βομβαρδισμών στη Γάζα – Οργή για το «χτύπημα» σε Associated Press και Al Jazeera(βίντεο)

  Έβδομη ημέρα των εχθροπραξιών στη Γάζα την ώρα που επικρατεί οργή για το «χτύπημα» σε Associated Press και Al Jazeera. Καθόλη τη διάρκεια της...

  Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα – Πού και ποιες ώρες μπορείτε να ψωνίσετε

  Ανοιχτά καταστήματα και κόσμο σε εξοχικά και παραθεριστικούς προορισμούς περιλαμβάνει η πρώτη «ελεύθερη» Κυριακή μετά από έξι σχεδόν μήνες lockdown. Σήμερα, όλα τα καταστήματα του...

  Κορωνοϊός – Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης -4.077 θάνατοι το προηγούμενο 24ωρο(βίντεο)

  Πτώματα ασθενών που υπέκυψαν στην covid-19 έχουν εντοπιστεί σε ποτάμια της Ινδίας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση ενός κρατιδίου σε επιστολή της οποίας έλαβε γνώση το Reuters,...

  Φάρμα: Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου(βίντεο)

  Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τη Φάρμα μετά από μια σύντομη παρουσία. Έλενα Τσικιτίκου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που...

  Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 28χρονου φοιτητή: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο Ηράκλειο

  Ο 28χρονος άνδρας, τον οποίο αναζητούσε η φίλη του, τελικά βρέθηκε απαγχονισμένος, στο κέντρο του Ηρακλείου, στο εσωτερικό ενός κτιρίου, το βράδυ του Σαββάτου. Ο...