13:14 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Αρνητικές οι εξελίξεις αν δεν  αλλάξουµε τάχιστα πορεία... (27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023)

Ζώδια: Αρνητικές οι εξελίξεις αν δεν   αλλάξουµε τάχιστα πορεία... (27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023)

Με μια όψη Άρη – Πλούτωνα χιαστί στα ζώδια Καρκίνου και Υδροχόου ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Είναι μια όψη προοπτικής να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος πριν έρθει η ώρα της τιμωρίας. Ο Ήλιος στον Κριό κάνει σύνοδο με Ερμή, Χείρωνα και Δία, έχοντας αφήσει πίσω του τον απατηλό Ποσειδώνα. Όπου ακούς πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Αν δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας και δεν διορθώσουμε τους εαυτούς μας, τότε θα επέλθει αναπόφευκτα σύγκρουση. Ο άξονας όπου κινείται το πλανητικό πανηγύρι είναι ο βόρειος δεσμός στον Ταύρο και ο νότιος στον Σκορπιό. Με τριάντα μοίρες ανοχή από τον Ήλιο τα γεγονότα με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστούν παγκοσμίως. Και να ήταν μόνο αυτό…

 

Κριός Επιζητήστε ησυχία 

Για υποχρεωτικές αλλαγές και αναβάθµιση χρειάζεται να πάτε, αγαπητοί Κριοί µου. Η πολυαστρία στο ζώδιό σας φέρνει παγκόσµια αναµπουµπούλα αρχικά στο οικονοµικό και µετά θα γίνει ο καβγάς για το πάπλωµα. Να πούµε πως δεν το περιµέναµε, θα ήταν ψέµατα. Αλλά και τι να κάνεις όταν τα πράγµατα υπερβαίνουν το µέτρο του ανθρωπίνως δυνατού. Εσείς σαν ήρωες θα σώσετε τον εαυτό σας αν βάλετε σκοπό να σώσετε και κάποιον άλλον. Οι ανατροπές αλλά και η σωτηρία ίσως έχουν να κάνουν µε θέµατα ασφάλειας και ύλης και ακίνητης περιουσίας, αν έχετε σχέση µε το τραπεζικό σύστηµα.

 

 

Ταύρος Παρασκήνιο και φαντασία

Αυτό που σας φαίνεται απίστευτο τώρα θα είναι το πιο πιθανό σενάριο, οπότε ετοιµαστείτε για ένα τσουνάµι εξελίξεων. Αυτό δεν θα γίνει άµεσα, αλλά ίσως σας απασχολήσει για πολύ µεγάλο χρονικό διάστηµα. Ο από µηχανής θεός σάς βοηθά να βρείτε λύση κάτω από το τραπέζι, κάπως στα κρυφά. Έχετε ηθικό ακµαίο. Η ψυχούλα σας το ξέρει, αν µπορείτε κάντε κι αλλιώς. Μονόδροµος είναι να βάλετε σε τάξη υγεία, γάµο, οικονοµικά, οικογένεια και ύλη. Βοηθός η Αφροδίτη που σας δίνει τα µέσα και εύνοια να κάνετε ό,τι χρειάζεται.

 

 

∆ίδυµοι Μαχητικοί σε όλα

Όχι ότι έχετε ησυχάσει και εσείς, αλλά τουλάχιστον ο Ερµής στον Κριό σάς κάνει µαχητικούς στην πένα και στα λόγια. Στην πράξη είστε ανασφαλής και έχετε δίκιο. Σκέπτεστε και ανησυχείτε και εσείς για οικονοµικά θέµατα και διαχείριση. Εντάσεις µε φίλους και συνεργάτες, καθώς οι καταστάσεις αναστατώνουν γενικά το περιβάλλον σας εξίσου µε εσάς. Η καριέρα σας έχει υποχρεώσεις χωρίς σαφές αντίκρισµα. Προσοχή σε θέµατα υγείας που θα έρθουν ξαφνικά και από πίεση. Ηρεµήστε. Επανεξετάστε τα δεδοµένα στην αρχή της εβδοµάδας µήπως προφτάσετε λάθη που θα πληρωθούν προς το τέλος της.

 

 

Καρκίνος Αντιµέτωποι µε λάθη

Με το παρελθόν και τα λάθη του θα έρθετε αντιµέτωποι, και θα χρειαστεί να κινηθείτε άµεσα. Με συνοπτικές διαδικασίες και ακούγοντας τη διαίσθησή σας, που δεν θα σας γελάσει, µπείτε σε δράση. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια θυσία και να αφήσετε προσωρινά κάτι που επιθυµούσατε πολύ. Αυτό µπορεί να αφορά πράγµατα και πρόσωπα. Καλά θα κάνετε να βάλετε προτεραιότητες και να κρατήσετε τα πιο απαραίτητα. Η Σελήνη θα έρθει σε αντίθεση µε τον Πλούτωνα και θα φέρει στην επιφάνεια θέµατα αισθηµατικά, οικογενειακά, εργασιακά και ακίνητης περιουσίας.

 

 

Λέων Αλλάξτε φιλοσοφία

Θυµάστε που σας έλεγα εδώ και καιρό να βάλετε τα θέµατα των ακινήτων αλλά και της εφορίας και των τραπεζών σε σειρά; Τώρα µε τον Πλούτωνα σε αντίθεση µε τη Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλά και µε τον Κρόνο στον όγδοο ηλιακό οίκο σας θα χρειαστεί να βάλετε τάξη καθώς και να προσέχετε µε ποιους συνεργάζεστε. Άρης και Κρόνος απαιτούν συνεργασία µε µορφές εξουσίας ή άτοµα που προϋπάρχουν σε τοµείς που σας αφορούν. Μια τάση να συγκρουστείτε µε προϊσταµένους καλό είναι να την απωθήσετε. Έχει έρθει η ώρα να διορθώσετε τις σχέσεις µε άτοµα από το εξωτερικό. Επίσης αλλάξτε φιλοσοφία.

 

Παρθένος Ανάµεικτα συναισθήµατα

Εσείς του πρώτου δεκαηµέρου βλέπετε στους άλλους τη Νέµεσή σας. Άντε, πιο ελαφριά να το πω, βλέπετε στους άλλους αυτό που δεν θέλετε, αλλά ίσως το έχετε και εσείς σε κάποιον τοµέα. Οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαηµέρου βιώνετε σηµαντικές αλλαγές. Θέλετε να κάνετε ταξίδια και να αποχωρήσετε από ό,τι δεν σας εκφράζει πια. Αν ο Πλούτωνας λειτουργήσει σαν ευεργέτης και χρηµατοδότης, τότε θα έχετε την ευκαιρία να ξαναγεµίσετε τις άδειες µπαταρίες σας. Αν όµως λειτουργήσει σαν κάθαρση, τότε θα χάσετε κάποιον ευεργέτη σας.

 

 

Ζυγός Πολλαπλά θέµατα

Με θέµατα συνεργασιών, συζύγου, γάµου και πελατειακών σχέσεων απασχολείστε αυτή την εβδοµάδα. Βοήθεια σας δίνει η Αφροδίτη µε χρήµατα, κεφάλαια από τον/τη σύντροφο ή δανειστές. Όσοι έχετε δάνεια που εκκρεµούν, ίσως βοηθηθείτε και αλλάξετε κάποια πράγµατα υπέρ σας. ∆υσκολίες ακόµα σε θέµατα υγείας και καθηµερινότητας. Ίσως χρειάζεται να φροντίσετε τα θέµατα υγείας, αιµατολογικά ή ορµονικά. Βάλτε σε µια τάξη την καθηµερινότητα και τη διατροφή σας. Ένα δίληµµα θα εµφανιστεί για κάποια αντισυµβατική ερωτική σχέση. Θέλετε την ελευθερία σας, τη δέσµευση ή νέα αρχή µε άλλο πρόσωπο.

 

Σκορπιός Νέα αρχή

Καινούργια ξεκινήµατα σε σχέση και συνεργασίες αλλά και ανανέωση στον γάµο σας. Σε σχέσεις µε πελάτες καλό είναι να διατηρείτε… αποστάσεις ευγενείας. Υπάρχει περίπτωση να χάσετε κόσµο αν παραγνωριστείτε. Αυτό υιοθετήστε το γενικά, καλού κακού. Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να κάνετε µια νέα αρχή, να η ευκαιρία! Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα θα σας φέρει µια επαναστατική διάθεση και οι Άρης – Κρόνος θα σας περιορίσουν τον ενθουσιασµό. Ερωτικά είστε δραστήριοι, αλλά θέλετε να βρείτε µια σταθερή σχέση µε βάσεις.

 

 

Τοξότης Οικονοµικές έριδες

Σε γενικές γραµµές τα πράγµατα είναι ευοίωνα για εσάς. Νιώθετε καλά µε τον εαυτό σας και µε την ερωτική σας ζωή έχετε προόδους και ευκαιρίες. Ξεγνοιασιά και έρωτας λοιπόν. Τα νερά θα σας θολώνει ο Κρόνος στους Ιχθύς για εσάς του πρώτου δεκαηµέρου και ο Ποσειδώνας για εσάς του τρίτου. Οι πρώτοι ορθώς θα κάνετε να εξετάζετε κάτι όταν δεν σας χτυπάει καλά και οι δεύτεροι να µην είστε εύπιστοι σε καταστάσεις που φαντάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Εργασιακές αστάθειες ή συχνές εναλλαγές που σας δηµιουργούν ανασφάλεια. Γενικά υπάρχει µεγάλο ρίσκο.

 

 

Αιγόκερως Επιτέλους ανάσα

Φεύγοντας ο Πλούτωνας από τον πρώτο ηλιακό οίκο ακόµα και εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίες ηµέρες του ζωδίου σας νιώθετε ότι πνέει αέρας ελευθερίας. Ισως σας δοθεί η ευκαιρία για οικονοµικό κέρδος, αν είστε από αυτούς που µπορούν να εκµεταλλευτούν την οικονοµική ύφεση και µπορείτε να γυρίσετε την κατάσταση προς όφελός σας. Αν δεν είστε µέσα στο οικονοµικό παιχνίδι, µπαίνετε σε µια περίοδο ξεκαθαρισµάτων. Κάποια συναισθήµατα αλλάζουν, τελειώνουν, µεταµορφώνονται. Οι σχέσεις µε τα αδέλφια και τον περίγυρο σάς επιφορτίζουν µε ευθύνες. Αναθεωρήστε γενικώς.

 

 

ΥδροχόοςΜε ταµόρφωσηκαταστάσεων

Έρχεται µια νέα εποχή στην οποία θα ζήσετε σηµαντικές αλλαγές. Πολλά σαθρά κοµµάτια του εαυτού σας θα τα αφήσετε πίσω. Ο Ήλιος µε την πολυαστρία στον Κριό σάς ζορίζει σε θέµατα µε τα αδέλφια και τον περίγυρο. Οικονοµικά θα έρθουν υποχρεώσεις από φόρους ή απροσεξία. Προσοχή σε απώλειες µέσα στο σπιτι ή στον εργασιακό χώρο. Σε προσωπικό επίπεδο είναι µια περίοδος που µπορεί να γνωρίσετε άτοµο που θα σας µεταµορφώσει τη ζωή αν το αφήσετε. Σίγουρα θα παίξει µεγάλο ρόλο στη ζωή σας.

 

 

Ιχθύες Χρηµατικές εντάσεις

Ίσως φαίνεστε πιο διεκδικητικοί στα οικονοµικά σας θέµατα. Αυτό εν µέρει είναι καλό. Από την άλλη πλευρά, µη σας χαρακτηρίσουν και «καρχαρία». Βάλτε ένα µέτρο. Κάποιοι επιβαρύνεστε συναισθηµατικά από θέµατα των άλλων. Περιχαρακώστε λίγο την ευγενική ψυχή σας. Σωτηρία έρχεται αν αντέχουµε και δεν µας παρασύρει το τσουνάµι των συναισθηµάτων µας. Υποχρεώσεις και πειθαρχία σε ό,τι επιβάλλεται να γίνει για τα οικονοµικά και άλλα θέµατα. Πειθαρχία θα χρειαστεί γενικά σε όποιον τοµέα ορίζει ο ωροσκόπος σας. Αν είστε Ιχθύς µε Ιχθύ καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας