9:00 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Χορεύοντας µε τις αλλαγές και άλλες δονήσεις (1η έως 7 Αυγούστου 2022)

Ζώδια: Χορεύοντας µε τις αλλαγές και άλλες δονήσεις (1η έως 7 Αυγούστου 2022)

Με τη σύνοδο Ουρανού – Άρη και Βορείου Δεσμού στον Ταύρο συνεχίζονται και εντείνονται οι δονήσεις στο υπέδαφος χωρών. Έντονες και αισθητές θα είναι οι αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και στο θέμα των συνόρων κρατών.

Από την Ευτυχία Αθανασίου

Θα παρατηρήσετε ότι θα είναι δύσκολο να βάλετε σε μια τάξη το μυαλό σας. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση αλλάζει, γίνεται ανάγκη για ξεγνοιασιά και «παραμύθι» ως θεραπεία ψυχής. Συναισθηματική και οικονομική σπατάλη.

Προς το έλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να είμαστε σε εγρήγορση για σεισμούς εσωτερικούς αλλά και του υπεδάφους! Έρχονται απώλειες σχέσεων, αντικειμένων και χρήματος. Ό,τι είναι να φύγει, ας… φύγει!

Κριός Φροντίστε την ευεξία σας

Η Σελήνη διανύει τρία ζώδια αυτή την εβδοµάδα. Της Παρθένου, του Ζυγού και του Σκορπιού. Έτσι όµως δηµιουργεί δυσαρµονικές όψεις µε Ποσειδώνα, ∆ία, Χείρωνα, Ουρανό και Άρη. Αυτό δηµιουργεί εντάσεις και, αν είστε θερµόαιµοι απαίδευτοι Κριοί, τα νευράκια θα γίνουν… τσαταλάκια. Θέµατα που θα εµφανιστούν θα έχουν να κάνουν µε την ψυχολογία, τα οικονοµικά και την εικόνα σας προς τα έξω. Υποχρεώσεις θα έχετε σε ό,τι οµαδικό έχετε αναλάβει. Χαρά θα πάρετε από ένα φλερτ οι ελεύθεροι, ενώ οι γονείς από τα παιδιά σας.

Ταύρος Συνιστώ ψυχραιµία

Θέµατα σε διάφορους τοµείς θα ταράξουν ξανά την ηρεµία σας. Αναζητήστε καταφύγιο σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Κοµµάτια της ψυχούλας σας φωτίζονται και σας επιτρέπουν να έχετε καλύτερη διάθεση, αλλά µην κάνετε υπερβολές. Μια οµαδική εργασία σάς βοηθά να καταφέρετε πολλά ιδιαίτερα µέσα από το διαδίκτυο. Προς το τέλος της εβδοµάδας πολλά αλλάζουν και καλό είναι να είστε σε εγρήγορση για απώλειες. Μην κάνετε άσκοπες µετακινήσεις και γενικά ξεκουραστείτε. Προσοχή στη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. ∆ιαχειριστείτε και διαφυλάξτε τα οικονοµικά σας.

∆ίδυµοι Σπατάλη χρόνου και χρήµατος

Αν περνάτε καλά και ξοδεύετε συνειδητά τον καιρό και το χρήµα σας, τότε όλα τέλεια. Αν πάλι σας ξεφεύγει µαζευτείτε, καλά µου ∆ιδυµάκια. Πολλά συµβαίνουν στα επαγγελµατικά σας, µια και µπαινοβγαίνουν πολλοί και διάφοροι. Η ψυχολογία σας είναι σούπερ κυκλοθυµική και έχετε µια τάση για αποστασιοποίηση. Όχι θα κάτσω να σκάσω, που λέει και το παλιό τραγούδι. Ίσως, δηλαδή, σίγουρα ήρθε ο καιρός να αφήσετε ανθρώπους και πράγµατα πίσω σας. Προσέχετε την ψυχική σας υγεία πάνω από όλα αυτή την περίοδο. Υιοθετήστε στάση «ό,τι βρέξει ας κατεβάσει» και καλό καλοκαίρι.

Καρκίνος Αγάπη µου, τι όµορφα που κλαις

Ναι, έτσι λέει ένα παλιό τραγουδάκι και σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Μόνο που εσείς θα µας τρελάνετε. Τη µια κλαίτε, την άλλη γελάτε και αλλάζετε διάθεση µε την ταχύτητα του φωτός. Η Αφροδίτη σας κάνει όµορφους και πολύ ελκυστικούς και οι επιτυχίες έρχονται σε όλα τα επίπεδα αυτή την εβδοµάδα. Να είστε ευγνώµονες. Άντε, «άλλα παιδάκια δεν έχουν να φάνε», που θα έλεγε και η µαµά σας. Εσείς πάτε καλύτερα σε σχέση µε άλλους του ζωδιακού. Η σελήνη στον Σκορπιό θα σας φέρει οικονοµικές αλλά και άλλες αναπάντεχες θετικές αλλαγές.

Λέων Προετοιµαστείτε, έρχεται κύµα

Κάτι θα χρειαστεί να πληρώσετε τους επόµενους µήνες, γι’ αυτό τώρα που τα πράγµατα πάνε καλύτερα µε τον ∆ία στον Κριό µαζέψτε δυνάµεις και κάντε τα κουµάντα σας. Οικονοµικά όποιες καλές αλλαγές γίνουν θα είναι παροδικές. Περιµένουµε έναν περίεργο χειµώνα. Περάστε καλά µε απλά πράγµατα, χωρίς την αγαπηµένη σας χλιδή. Μη σπρώχνετε τους ανθρώπους µακριά σας, γιατί θα είναι τραγικό λάθος. Αντίθετα συνειδητοποιήστε ότι µε τους σωστούς ανθρώπους γύρω σας θα είστε καλυµµένοι. Ξεκινήστε κάτι διασκεδαστικό ακόµα και αν είναι να παίζετε τάβλι και ρακέτες στην παραλία.

Παρθένος Ευλογίες, κρυφές και φανερές

Μια πιο πνευµατική στάση χρειάζεται να υιοθετήσετε αυτή την εβδοµάδα. Να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και, αν µπορείτε, των δικών σας ανθρώπων. Προσευχή και νηστεία που λένε. Βάλτε σταδιακά το χάος σε τάξη. Μην ασχολείστε µε χαζά και επουσιώδη πράγµατα. Αλλαγές που επιθυµούσατε και θέλατε πολύ σιγά σιγά πραγµατοποιούνται. Είναι γενικά µια τρελή περίοδος που όταν θα τελειώσει θα την θυµάστε για καιρό. Είναι γεµάτη µαθήµατα και επίγνωση. Ίσως χρειάζεται να είµαστε πιο γλυκείς µέσα κι έξω µας και το συµπάν θα ακολουθήσει τον δικό µας κραδασµό.

Ζυγός Να είστε µετρηµένοι

Αυτή την εβδοµάδα η σελήνη περνάει από τα ζώδια που θα ενεργοποιήσουν τοµείς υγείας, προσωπική εικόνας και εντυπώσεων, αλλά και οικονοµικών και συναισθηµατικών αποθεµάτων. Θα ενεργοποιηθεί ο ερωτισµός αλλά και κάτι διαµετρικά αντίθετο. Η κατανόησή µας για το παροδικό. Η επίγνωση ότι όλα και όλοι έρχονται σε ένα κλείσιµο κύκλου. Η γλυκιά ιδιοσυγκρασία σας αποζητά ένα χαρούµενο τέλος στην… ταινία. Ας είστε προνοητικοί και οικονόµοι, καθώς η εβδοµάδα αυτή έχει σπατάλες. Ας φτιάξουµε µια καλύτερη πραγµατικότητα, ξεκίνα από τώρα.

Σκορπιός Τα παθήµατα, µαθήµατα

∆εν είναι τυχαίο ότι το σύµβολο του Σκορπιού είναι το οµώνυµο έντοµο, το φίδι, ο αετός και ο φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Κάπως έτσι και εσείς. Οι δυσκολίες σάς σπρώχνουν να αλλάξετε και ταυτόχρονα να µάθετε νέους τρόπους να κερδίζετε τη ζωή, άλλοτε αλλάζοντας συνεργάτες και προσέχοντας τους εχθρούς σας και άλλοτε αναρωτώµενοι µήπως ο χειρότερος εχθρός είναι ο εαυτός σας. Μη διαµοιράζεστε απλώνοντας τον εαυτό σας σε πολλά. Συγκεντρωθείτε, συγκροτηθείτε και ξεκουραστείτε. Κάτι τυχερό έρχεται.

Τοξότης Ευκαιρία για ανάπτυξη

Σε συνεργασίες αλλά και οµαδικά projects πάνε αρκετά καλά τα πράγµατα. Η ψυχολογία σας θα σας σπρώξει να αποστασιοποιηθείτε από διάφορες καταστάσεις και ανθρώπους. Πολύ καλά θα πράξετε. Προετοιµαστείτε για την επόµενη βδοµάδα που θα σας φέρει πολύ καλύτερα πράγµατα από αυτήν. Αν έχετε κάτι σοβαρό να κάνετε, αφήστε το για λίγο αργότερα. Η τύχη γενικώς είναι µε το µέρος σας. Συγκρατήστε λιγάκι την ανάγκη σας για σπατάλες. Βάλτε στόχους και διατηρήστε όσο γίνεται το πρόγραµµά σας. Μια οικονοµική συνεργασία θα δώσει ό,τι ονειρεύεστε.

Αιγόκερως Μετουσιώνοντας τον εαυτό σας

Έχετε µπροστά σας διάφορες υποθέσεις και υποχρεώσεις οικονοµικού χαρακτήρα. Ακόµα και τα συναισθηµατικά σας έχουν απαιτήσεις και εσείς ψάχνετε χρόνο για να τα βολέψετε όλα µέσα στη ζωή σας. Η αρχή και το τέλος της εβδοµάδας είναι πιο εύκολες για εσάς, µε ζόρικη τη µέση της. Προσοχή σε άσκοπες σπατάλες. Ένα νοµικό θέµα θα πάει καλύτερα στην αρχή της εβδοµάδας, ενώ µια συνεργασία θα φέρει αποτελέσµατα και αύξηση στα οικονοµικά σας.

Υδροχόος ∆είτε σοβαρά ο ταίρι σας

Παρότι είστε σε περίεργη φάση, δείτε την αγάπη θετικά. ∆ύσκολα ή περίπλοκα τα ερωτικά σας, καθώς για µία ακόµα φορά υποτιµάτε και παίρνετε ως δεδοµένη την ερωτική προσφορά που σας δίνεται από ένα πρόσωπο µε διαφορετική ιδιοσυγκρασία από εσάς. Μη λέτε «άµα δεν ταιριάζαµε δεν θα συµπεθεριάζαµε». ∆εν ταιριάζετε, αλλά ίσως συµπληρώνετε ο ένας τον άλλον. Οργανώστε κι εσείς τα οικονοµικά σας. Μια δυσκολία στα επαγγελµατικά θα σας πιέσει να κάνετε ελιγµούς για να διασώσετε µια κατάσταση. Νοµίζω θα τα καταφέρετε τελικά.

Ιχθύς Ροµαντισµός και ρεαλισµός

Ονειροπολείτε, αλλά η πραγµατικότητα ζητά άλλα από εσάς στην αρχή αυτής της εβδοµάδας. Θα σας δοθεί µια ευκαιρία στο τέλος της. Κάτι αλλάζει προς το θετικότερο στα οικονοµικά σας, αλλά και στα ερωτικά σας. Καλό είναι αυτό, ναι. Μην γίνεστε παρορµητικοί και κρατήστε τα χεριά στις… τσέπες σας. Εκτός κι αν είστε τίποτα κροίσοι, οπότε µοιράστε το χρήµα και στους υπολοίπους να δουν µια άσπρη µέρα. Απαλλαγείτε από µια συγγενική σχέση. Αφήστε τον έρωτα να σας συνεπάρει. Για τον έρωτα και την τέχνη αξίζει να ζει κανείς.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας