14:01 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Χορεύοντας το μυστηριώδες τανγκό των εκλείψεων (29/11 - 5/12)

Ζώδια: Χορεύοντας το μυστηριώδες τανγκό των εκλείψεων (29/11 - 5/12)

Χορεύοντας το μυστηριώδες τανγκό των εκλείψεων. Νιώθουμε σαν σε Συμπληγάδες, καθώς το ενεργειακό πεδίο των εκλείψεων Σελήνης και Ηλίου είναι πολύ ισχυρό. Η πρώτη σεληνιακή έγινε στις 19 Νοεμβρίου και η επόμενη ηλιακή, συν τη νέα σελήνη, θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου.

Το συμπάν διέπει μια θεία ισορροπία, καθώς η πρώτη «έβλαψε» γενικά την ανθρωπότητα και η δεύτερη «χτυπά» ανελέητα κάποιες μορφές εξουσίας. Θα ακουστούν… πολλά, καθώς θα βγουν στη φόρα διάφορα κρυμμένα μυστικά για άτομα σε θέση και ανώτερη κοινωνική κλίμακα.

Από την Ευτυχία Αθανασίου*

Κριός: Θέματα με τη Δικαιοσύνη

Πολλοί Κριοί ίσως έχετε κάποια θέματα γενικά με τη Δικαιοσύνη. Η έκλειψη και η νέα σελήνη της 4ης Δεκεμβρίου ενεργοποιούν αυτόν τον τομέα. Επίσης, ανώτερες σπουδές και ταξίδια. Μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο ζωής. Δοκιμάζονται οι πεποιθήσεις για την πραγματικότητα και τη λογική. Προσοχή, μην εναποθέσετε τις ελπίδες σας σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Ο Χείρων και ο Κρόνος σας προστατεύουν. Επιτυχίες σε γραπτά. Επιστρέφει το χρήμα που ξοδέψατε.

Ταύρος: Διάθεση για έρωτα δίχως αύριο

Θέλετε να δοκιμάσετε τα φτερά που σας δίνει ο έρωτας μετά το μανιφέστο για την ελευθερία που κάνατε τους τελευταίους μήνες. Η πρώτη έκλειψη σας άλλαξε πρόσωπο και η δεύτερη σας αλλάζει τη διάθεση θέλοντας να ερωτοτροπήσετε δίχως αύριο και δεσμεύσεις. Αναρωτιέστε… μα ποιος είμαι; Έχετε αλλάξει μέσα και έξω. Αν περιμένετε μια οικονομική βοήθεια θα έρθει, ενώ αν είναι δάνειο ίσως έχει δυσκολίες. Προσοχή στην επικοινωνία, την οδήγηση και τις απροσεξίες.  Αλλαγές παντού.

Δίδυμοι: Είστε ακόμα στην πρίζα…

Καθώς η έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου αποκάλυψε το παρασκήνιο, τώρα μια δυσκολία την έχετε πάλι. Θέλετε να πλασάρετε τον εαυτό σας καλύτερα, αλλά το παρελθόν σας δυσκολεύει. Έντονοι τριγμοί σε πελατειακές σχέσεις, συνεργάτες και φιλία. Δεν πάει πίσω και ο γάμος, καθώς επικοινωνιακά κάνετε φάουλ απανωτά. Ψυχολογικά θέλετε να… ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε, αλλά σας δεσμεύει κάποιο συμβόλαιο επαγγελματικό. Σας απασχολεί το μέλλον της καριέρας σας. Αλλάζετε.

Καρκίνος: Φεύγουν σταδιακά οι τύψεις

Η ψυχολογία σας δοκιμάστηκε και θα συνεχίσει να δοκιμάζεται για λίγο ακόμα. Όμως έχετε έρθει σε μια πιο αρμονική θέαση των πράγματων και αποδοχή. Κυκλοθυμία. Θεματάκια με τα παιδιά ίσως σας προβληματίσουν. Όπως και μικρο-ιώσεις που περνάνε. Ο έρωτας και το σεξ είναι φάρμακο για εσάς. Ο/η σύζυγος σάς δυσκολεύει. Αλλαγές στην καριέρα, ίσως εξαιτίας ενός πιεστικού προϊσταμένου. Νιώθετε ότι κάποιοι φίλοι σας έχουν γυρίσει την πλάτη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Λέων: Βάλτε λογική στις σχέσεις σας

Έχουν ανάψει τα αίματα μέσα στο σπίτι ξαφνικά και με τα παιδιά τα πράγματα δεν πάνε πίσω. Νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο. Ούτως ή άλλως οι εργασίες σάς δυσκολεύουν και οι περισσότεροι πιστεύετε ότι έχετε πολλά καρπουζιά κάτω από τη μασχάλη σας. Συνεχίστε εστιασμένοι σε όλα όσα έχετε ξεκινήσει. Προσοχή γιατί οι εκλείψεις θέλουν σωστές αποφάσεις που δεν κάνει να τις πάρετε απερίσκεπτα. Ξεκινάει ένας μακρύς, νέος κύκλος. Θέλετε αλλαγή και ταξίδια, έστω για λίγο. Καλή αρχή.

Παρθένος: Εντάσεις μέσα στην οικογένεια

Θέλετε να δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία. Χρειάζεστε φροντίδα και να εκφράσετε ό,τι κρατάτε μέσα σας. Τα παιδιά ή το εσωτερικό παιδί… μέσα σας επαναστατούν. Ακούστε τα και αυτά και όχι μόνο τα πρέπει. Λάβετε σωστές αποφάσεις για ένα οικογενειακό θέμα. Ίσως έχετε κάποιες διαφορές και εργασίες με τα αδέλφια σας. Μια πιθανή απώλεια μέσα στο σπίτι σας. Φροντίστε ανθρώπους και την περιουσία σας. Θα θυμάστε τις δυσκολίες στην εργασία σας σαν ένα μεγάλο μάθημα στο μέλλον.

Ζυγός: Οικονομικά κέρδη και προοπτικές

Ίσως να μην το φανταζόσαστε ότι θα πήγαιναν τα πράγματα έτσι καλά. Μπορεί να κουραστήκατε, αλλά ανταμειφθήκατε. Αυτόν τον καιρό κάποιοι χρειάζεται να κοιτάξετε ορισμένα θέματα υγείας. Προσοχή όταν οδηγείτε. Οι παρορμητικοί του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζεστε σε καριέρα, κατοικία και πατρική οικογένεια. Γενικά κάποιες απώλειες. Θέλετε να έχετε αυτοκυριαρχία, αλλά σας έχουν πιάσει λίγο οι… μαύρες σας. Ο σύντροφός σας δεν βοηθάει πολύ καθώς εδώ και καιρό ο γάμος έχει δυσκολίες.

Σκορπιός: Αλλαγές και αρκετά εμπόδια…

Σας θαυμάζουμε όλοι που από δω τα πάτε, από κει τα φέρνετε, τα καταφέρνετε. Με πόνο που δεν δείχνετε σε κανέναν άλλο παρά μόνο στους πολύ κοντινούς σας. Η πρώτη έκλειψη σας έφερε υποχρεωτικές αλλαγές σε κάποιο ακίνητο και μέσα στον γάμο σας. Η δεύτερη θα επηρεάσει τον τομέα των παιδιών και των φίλων σας. Φυσικά όσοι έχετε κατοικίδια προσέχετέ τα πιο πολύ αυτήν την περίοδο και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.
Είναι μια παροδική φάση. Προσοχή σε σημαντικές αποφάσεις γύρω στις 4 Δεκεμβρίου.

Τοξότης: Ανανέωση με χαρούμενα γενέθλια!

Ο Ήλιος έχει μπει στο ζώδιό σας και σας δίνει ζωή, χαρά και μια σχέση. Ίσως κάτι ξεκινήσει ως επαγγελματικό και προχωρήσει σε κάτι πιο βαθύ. Δεν θα είναι ο τρελός έρωτας, αλλά κάτι που θα σας δονήσει βαθύτερα και με διάρκεια. Μην ξεκινήσετε κάτι πάνω στην έκλειψη. Αφήστε να περάσουν οι μέρες. Οικονομικά θα υπάρξουν κρυφά κέρδη. Προσέχετε όταν οδηγείτε και γενικά την υγεία σας μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Καρμικά γεγονότα που ίσως αλλάξουν ευχάριστα τη ζωή σας. Πιστέψτε στα θαύματα.

Αιγόκερως: Ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής

Η Αφροδίτη σας έχει κάνει… κουκλάκια και βλέπετε αστεράκια από τους έρωτες. Επιτέλους βλέπετε και πέρα από καθήκοντα και ισολογισμούς. Οι δύο εκλείψεις έπληξαν τον τομέα της ψυχολογίας και των καλών φίλων σας. Έτσι κάποιες εργασίες δεν σας έκατσαν όπως θέλατε. Μην ανησυχείτε καθόλου. Οι αλλαγές θα φέρουν καλές ευκαιρίες. Αφήστε τους άλλους να ανοίξουν τα χαρτιά τους και πάρτε μια σοβαρή απόφαση προσεκτικά γύρω στη 4 Δεκεμβρίου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής.

Υδροχόοι: Μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω

Τα πανέξυπνα αέρινα πλάσματα του ζωδιακού κύκλου δοκιμαστήκατε αρκετά. Είχατε κάποιες απώλειες. Το κάρμα σάς έπεσε κάπως βαρύ. Γίνεται ένα δυνατό ξεκαθάρισμα. Απαλλάσσεστε. Επαγγελματικές δυσκολίες που θέλουν τη φροντίδα σας ακόμα λίγο. Θέματα υγείας που θα έχουν καλή έκβαση. Μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω. Κάποιοι φίλοι και αδελφοί δοκιμάζονται. Θέλετε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Αλλαγές μέσα στην οικία και την οικογένεια. Απαραίτητες απώλειες. Αφήστε τες να φύγουν.

Ιχθύς: Με αρκετές δυσκολίες στα οικογενειακά

Ένα ψυχικό βάρος είναι κάτι που σας απασχολεί. Μια φιλία γίνεται απαιτητικός έρωτας. Παρότι δεν καινούργιο θα σας αρέσει και θα σας βάλει σε μια σειρά. Επαγγελματικά ζόρια. Ταξίδια με εντάσεις και κάποια νομικά θέματα. Ζητήματα επικοινωνιακά. Κάποιο μεταφορικό μέσον σας χαλάει. Δεν είναι ώρα και αγορές παρά μόνο για τα αναγκαία. Δυσκολίες στα οικογενειακά. Ίσως χρειάζεται να μην κάνετε τα πράγματα πολύπλοκα. Το απλό είναι πιο κοντά στο φως.

κριός* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Διονύσης Αλέρτας πλέει σε πελάγη ευτυχίας – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο pastry chef

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας