11:14 Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Eκδικητικές και υποχθόνιες οι αντιδράσεις µας λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά

Ζώδια: Eκδικητικές και υποχθόνιες οι αντιδράσεις µας λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά

Προβλέψεις 27 Δεκέμβριου 2021 με 2 Ιανουάριου 2022

* Ευτυχία Αθανασίου

Κριός

Ενάντια σε κάθε είδους εξουσία…

Το επαναστατικό σάς έπιασε µέσα στις γιορτές. Αυτός ο Άρης στον Τοξότη. ∆εν είστε µόνοι σε αυτό, καθώς έχετε συµπαραστάτες από το εργασιακό και το κοινωνικό περιβάλλον σας. Προς το τέλος ∆εκεµβρίου ξεσκεπάζεται ένα παρασκήνιο που θα σας εκπλήξει. Συγκρατήστε την παρόρµησή σας. Γίνετε λίγο Σκορπιός και θυµηθείτε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Η κατάλληλη στιγµή για να πράξετε είναι γύρω στην Πρωτοχρονιά και την επόµενη µέρα. Οργανώστε ένα σχέδιο δράσης και αφήστε τους παρορµητισµούς και τις εκρήξεις για άλλη φορά. Η Πρωτοχρονιά σας αποζηµιώνει υπέροχα. Καλή Χρονιά

Η γη της ελιάς

 

Ταύρος

Να προετοιµαστείτε για το αναπάντεχο

Καταλαβαίνετε ότι θέλοντας και µη είστε ένα γρανάζι ενός συστήµατος. Θέλετε να απελευθερωθείτε διακαώς. Απέναντί σας έχετε όµως τη ∆ικαιοσύνη ή τη θεία δίκη. ∆ιαλέξτε και πάρτε. Η Σελήνη σάς σιγοντάρει έτσι ώστε να περάσετε όµορφες γιορτές µε οικογένεια και σύζυγο και οι ελεύθεροι να βρείτε έναν παροδικό έρωτα για τις κρύες νύχτες του χειµώνα. Αφήστε τους φανατισµούς και τις κολληµένες ιδέες και να είστε έτοιµοι για το αναπάντεχο, το απρογραµµάτιστο. Το σεξ θα είναι απολαυστικό. Προσοχή όµως σε ατυχήµατα εντός και εκτός κρεβατοκάµαρας. Άντε και Καλή Χρονιά!

∆ίδυµοι

Η υγεία σας χτυπάει…  καµπανάκια

Πολύ καλά κάνετε και έχετε πάρει αποστάσεις από τα περιττά δράµατα των ηµερών. Θα είστε από τους ψύχραιµους που θα καταφέρουν να βγουν λάδι από τα διαπλεκόµενα και τις ίντριγκες. Μόνο το στόµα σας κλειστό. Γιατί ως γνωστόν δεν πιάνουν αυτόν που τα κάνει, αλλά αυτόν που τα λέει. Λίγα καβγαδάκια µε τον/τη σύζυγο και τους απαιτητικούς σας πελάτες. Πιθανή ανάγκη να διορθώσετε κάτι σε θέµατα σπουδών και κάποια ανακατασκευή στο σπίτι. Μην το παρακάνετε τις γιορτές µε το φαγητό και το ποτό, καθώς η υγεία σας χτυπάει… καµπανάκια. Καλή Χρονιά µε υγεία και αγάπη!

Η Γη της Ελιάς spoiler

 

Καρκίνος

Περιµένετε να έρθει κάτι καινούργιο 

Ως από µηχανής θεός έρχεται ο ∆ίας στους Ιχθύς και κυριολεκτικά σας σώζει. Ένα ταξιδάκι αναψυχής τις γιορτές αυτές σας αποζηµιώνει για όσα έχετε περάσει και σας ξεκουράζει. Τα παιδιά σάς δίνουν χαρές, αλλά κρατούν και µικρά µυστικά από σας. Κάτι τυχερό θα σας ανταµώσει εν κινήσει στις αρχές του χρόνου. Βγείτε από το καβούκι σας και διασκεδάστε το. Σύντοµα θα βρεθείτε σε ένα νέο έτος γεµάτο υποσχέσεις και µια δυνατή οµάδα στο πλευρό σας, ό,τι κι αν σηµαίνει αυτό. Ας γίνετε πιο ορθολογιστές, µη µοιράζεστε τα µυστικά σας και όλα θα πάνε καλά. Ευλογηµένο 2022!

Λέων

Το 2022 φέρνει  υποχρεώσεις

Αναρωτιέστε σε ποιο πηγάδι… είσαστε. Κι όµως κάπου έχετε βάλει το χεράκι σας και µην τραβάτε την ουρίτσα σας στο χάος που σας βασανίζει. Αποσυρθείτε στη σπηλιά σας µαζί µε λίγους και καλούς που σας ξέρουν και σας χειρίζονται. Είναι η πολυαστρία στον Αιγόκερω που σας δυσκολεύει. ∆εν µπορείτε να βρείτε κάτι που να αρµόζει στη λεβεντιά και τη χάρη σας. Συµβιβαστείτε λοιπόν µε τους φτωχούς συγγενείς ή τον προϊστάµενο από το γραφείο και περάστε καλά στις γιορτές. Το 2022 φέρνει υποχρεώσεις. Καλή Χρονιά µε υγεία!

Παρθένος

Συγκρατηθείτε και µην εκνευρίζεστε 

Θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε τα Χριστούγεννα. Η εβδοµάδα µέχρι και τη δεύτερη µέρα της Πρωτοχρονιάς έχει ενδιαφέρον, καθώς θα δείτε φίλους και συγγενείς. Ένα χέρι βοήθειας θα απολαύσετε από τον σύντροφό σας. Οι φανεροί ανταγωνιστές σας θα σας αφήσουν για λίγο ήσυχους. Είναι ώρα να κάνετε µακροβούτι στην ψυχή σας και να καθαρίσετε ό,τι περισσότερο µπορείτε. Μια µετακίνηση χρειάζεται να γίνει προσεκτικά και χωρίς ρίσκο. Το ίδιο και τα ταξίδια και η οδήγηση. Μην εκνευρίζεστε πολύ µε κάποιον αδελφό ή γείτονα και την οικογένεια γενικά. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, αποκαλύπτονται. Καλή Χρονιά!

Ζυγός

Σύντοµα έρχεται  βελτίωση 

Ο Κρόνος άλλοτε ευγενικά, άλλοτε όχι και τόσο σας βάζει «πρέπει» και δεν το θέλετε καθόλου. Εργασιακά αρχίζουν να ανοίγουν τα πράγµατα και ανέλπιστη τύχη έρχεται µε το µέρος σας. Τα αδέλφια έχουν γίνει πάλι βραχνάς. Αν δεν τους παλεύετε συµµαχήστε µαζί τους. Έστω βάλτε ένα διπλωµατικό χαµόγελο και κουνήστε το κεφάλι καταφατικά. Άντε να περάσει και αυτό. Την Πρωτοχρονιά µπορείτε να το ρίξετε έξω µέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε και ίσως να κερδίσετε και σε κανένα τυχερό παιχνίδι. Καιρό τώρα δεν µπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και ερωτικά και γενικότερα. Σύντοµα έρχεται βελτίωση. Καλό και ευλογηµένο έτος!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 

Σκορπιός

Ώρα για µεγάλες τοµές…

Όλο αυτόν τον καιρό µε τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σας οίκο, όπως και οι Ταύροι, νιώθετε τους ανέµους της αλλαγής. Ο άνεµος γίνεται τυφώνας. Εσείς οι ίδιοι θέλετε να αλλάξετε τα πάντα και θα τα καταφέρετε. Αν σας ενδιαφέρει όµως µην «καίτε σχέσεις» γύρω σας απλώς επειδή ο σκοπός αγιάζει τα µέσα. Σχέσεις συµφέροντος και έρωτες µε προνόµια οικονοµικού και υλικού αντικρίσµατος σας φέρνουν το νέο έτος. Το θέµα είναι µονίµως στα εργασιακά σας. Τουλάχιστον έχετε ένα φλερτάκι και το βασανίζετε και περνάει η ώρα. ∆ώστε βάση οι ελεύθεροι γιατί το φλερτ έχει µέλλον. Την Πρωτοχρονιά είστε το επίκεντρο. Ευλογηµένο 2022!

Τοξότης

Να είστε µε λίγους  και καλούς

Έχετε βρει νέα ενδιαφέροντα και όλα βαίνουν καλώς. Η τρίχα στο ζυµάρι σας είναι όµως το… στενό και γειτονικό σας περιβάλλον. Σας κάθονται στον λαιµό. Κάντε µια διαλογή και να είστε µε λίγους και καλούς. Το µυαλό σας λειτουργεί πολύ οργανωµένα. Ερωτικά σκέφτεστε λίγο τη βολή σας. Έχετε το µέλι στο δάχτυλο, αλλά σας φοβίζει η φάκα. Έλα, αγάπη µου, και φεύγεις το πρωί. Αν σου αρέσει όµως και… µετά δεν θες να φύγεις; Οι ανάγκες καλύπτονται και ας µην είναι ο έρωτας ο ανεπανάληπτος, αλλά κάτι που µετατρέπεται σε βαθύ και αµοιβαίο. Υπέροχα θα περάσετε την Πρωτοχρονιά. Να έχετε ένα ονειρεµένο 2022!

Άγριες Μέλισσες

 

Αιγόκερως

Στο… µάτι  του κυκλώνα 

Όλα περιστρέφονται µε ταχύτητα γύρω σας. Κάπου θέλετε να µπει ένα stop, αντίθετα οι ανατροπές έχουν γίνει συνήθεια. Ένας έρωτας έρχεται για πρωτοχρονιάτικο δώρο. Η χρονιά κλείνει µε προσοδοφόρες συµφωνίες. Είστε τόσο όµορφοι και γοητευτικοί που δύσκολα µπορεί να σας πει κάποιος όχι. Συναισθηµατικά νιώθετε έναν κόµπο στον λαιµό και το τίµηµα της ευτυχίας είναι µεγάλο. Αγάπη ελεύθερη σαν σφαίρα λοιπόν. Τυχερό ένα κοντινό ταξιδάκι. ∆ώστε την προσοχή σας στην οικογένεια, στους γονείς σας και στο σπιτικό σας. Ηλεκτρισµένη η ατµόσφαιρα και τα λόγια σας κατακεραυνώνουν τους γύρω σας. Ο χρόνος ξεκινά επεισοδιακά. Καλό 2022!

Υδροχόος

Ολοταχώς για ένα µέλλον πιο καλό…

∆εν είστε ακόµα έτοιµοι να αφήσετε πίσω το παρελθόν, αλλά είστε πολύ κοντά στο να το κάνετε. Το παρασκήνιο καλά κρατεί. Μια κρυφή σχέση µε θυελλώδεις προεκτάσεις. Βουτήξτε και ζήστε το και ας γίνουν όλα παρανάλωµα. ∆εν νιώθετε εµπιστοσύνη, αλλά έχει κλειδώσει το τιµόνι της ζωής σας προς το να βιώσετε όλο αυτό. Τώρα θα καταλάβετε ότι όλες οι επιλογές της ζωής σάς προετοίµαζαν γι’ αυτήν τη στιγµή. Ο συναισθηµατικός και οικονοµικός πλούτος αυξάνεται ανάλογα. Κάποιοι από εσάς είναι πάλι σε φάση µετακόµισης και ανακαίνισης. Πρόσω ολοταχώς για ένα καλύτερο µέλλον λοιπόν. Καλή και ευλογηµένη Χρονιά!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 

Ιχθείς

Το άστρο της Βηθλεέµ λάµπει για εσάς

Για εσάς που έχετε βρεθεί σε αδιέξοδα οικονοµικά, υγείας, οικογενειακά και άλλα έχω καλά νέα. Σαν από µηχανής θεός ο ∆ίας µπαίνει στο ζώδιό σας και σας δίνει απλόχερα ευλογίες αυτήν την Πρωτοχρονιά. Θέµατα υγείας ταλαιπωρούν ακόµα µερικούς. Η καλή διάθεση λειτουργεί σαν φάρµακο. Κάποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται να κάνετε στα οικονοµικά σας. Νιώθετε πιο ορθολογιστής και µπορείτε να βάλετε µια σειρά σταδιακά. Μην εµπλακείτε σε νοµικές υποθέσεις όσο ο Άρης είναι στον Τοξότη. Κάντε ταξιδάκια µε ιδιαίτερη προσοχή λαµβάνοντας όλα τα µέτρα ασφαλείας. Προσοχή σε µεταδιδόµενες ασθένειες. Όλα θα πάνε καλά. Καλή Χρονιά!


κριός* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας