5:56 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ένα καλό σερί έξι ημερών για όλες τις κινήσεις μας (12 με 17 Ιουλίου)

Ζώδια: Ένα καλό σερί έξι ημερών για όλες τις κινήσεις μας (12 με 17 Ιουλίου)

Από Δευτέρα 12 Ιουλίου έως και Σάββατο 17 Ιουλίου είναι οι μέρες του μήνα με τις καλύτερες όψεις, αφού στη διάρκειά τους το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα κάνουν πιο εύκολες τις κινήσεις μας, ενώ και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη βοηθά τα ερωτικά μας. Δυστυχώς, οι πρώτες πρωινές ώρες στις 18 του μήνα και η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα χαλάνε το καλό σερί αυτών των ημερών.

Κριός

Εντυπωσιακά ευχάριστα, συναισθηματικά και οικονομικά, φέρνουν οι μέρες στους γεννημένους από 8 έως 14 Απρίλη. Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να υπάρχει και καλό κλίμα στο σπίτι και ομαδικό πνεύμα και ευκολία στη διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων. Η κακή όμως Κυριακή 18 του μήνα και η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί εύκολα να χαλάσει ό,τι χτίζετε, και αυτό δεν αφορά μόνο τους γεννημένους 14 και 15 Απριλίου που θα έχουν έτσι και αλλιώς περισσότερη ένταση, αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Ταύρος

Οι γεννημένοι 4 Μαΐου για άλλη μία εβδομάδα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα απρόοπτα που γεννά αυτή η περίοδος. Αντίθετα, εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου είστε μπροστά σε μια εξαιρετική εβδομάδα που ευνοεί τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις αλλά και τις συμφωνίες σας. Εξαιρετικά αποδοτικές οι Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αφού στη διάρκειά τους μπορείτε να ολοκληρώσετε με σχετική ευκολία ό,τι επείγει και, όπως όλα τα ζώδια έτσι και εσείς, έχετε να προσέξετε τη δύσκολη Κυριακή που απαιτεί από όλους προσοχή σε ό,τι και αν κάνουν.

Δίδυμοι

Με περισσότερο ευνοημένους τους γεννημένους από 9 έως 17 Ιουνίου σε θέματα επαφών, συναισθηματικών συναντήσεων κ.λπ., οι μέρες δείχνουν να βοηθούν γενικά κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά το δικό σας ζώδιο. Από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλα, όμως η δύσκολη Κυριακή 18 του μήνα και οι αρνητικές της όψεις θα πρέπει να σας κάνουν προσεκτικούς και σε θέματα υγείας αλλά και στα πράγματά σας, γιατί είναι εύκολο είτε να ξοδέψετε είτε να χάσετε ακόμα και από μία κακόβουλη ενέργεια τρίτων.

Καρκίνος

Μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου οι μέρες δείχνουν να ευνοούν τα οικονομικά σας. Οι περισσότεροι έχετε διάθεση να τρέξετε τώρα περισσότερο, για αυτό και μπορείτε να παράγεται περισσότερα. Η τύχη συνοδεύει τη ζωή των γεννημένων στις 22 Ιουνίου που μπορούν να είναι τώρα πολύ κοντά σε μια επαγγελματικο- οικονομική ευκαιρία, όμως η δύσκολη Κυριακή μπορεί να φέρει και λάθη και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό στη διάρκειά της κινηθείτε μόνο στα απαραίτητα και πολύ προσεχτικά.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά εντυπωσιακά για τους Λέοντες και οι περισσότεροι τις μέρες αυτές έχουν σχεδιάσει πολλά να κάνουν. Οι γεννημένοι 10 έως 18 Αυγούστου θα έχουν και την τύχη με το μέρος τους και όλα δείχνουν πως τις μέρες που ακολουθούν μπορούν να πάρουν μια σημαντική επιβεβαίωση και να αποκτήσουν κάτι που επιθυμούν. Μέχρι και το Σάββατο οι μέρες κυλούν απροβλημάτιστα όμως η δύσκολη Κυριακή μπορεί να φέρει αιτίες να χαλάσει η καλή σας διάθεση για αυτό την μέρα αυτή αποφύγετε τα δύσκολα.

Παρθένος

Ένα από τα καλά των ημερών είναι ότι οι περισσότεροι θα βλέπετε στα μάτια των άλλων την επιβεβαίωση και την αναγνώριση που επιδιώκετε. Οι μέρες αυτές σας γνωρίζουν περισσότερο κόσμο και σας βάζουν σε καινούργιους κύκλους. Σε αυτήν τη θετική και παραγωγική εβδομάδα, χωρίς να πιέζεστε, θα βρείτε χρόνο για όλα και για τις υποχρεώσεις και για τους φίλους και τις προσωπικές σας στιγμές, μόνο η Κυριακή μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα των ημερών, γι’ αυτό μην προγραμματίσετε κάτι σημαντικό στη διάρκειά της.

Ζυγός

Μεγάλη επαγγελματική εύνοια δίνουν οι μέρες σε όσους από εσάς έχετε διάθεση να τρέξετε και επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ενδιαφέρουσες επαφές θα έχουν οι γεννημένοι 11 έως 17 Οκτωβρίου, που ίσως είναι αυτοί που θα δώσουν περισσότερη έμφαση στην καλοπέραση και λιγότερη στα πρακτικά θέματα. Μέχρι και το Σάββατο οι μέρες βοηθούν τις επιδιώξεις σας και η καλή σας τύχη μπορούν να κάνουν τους άλλους να συγχωρούν ακόμα και λάθη σας. Η κακή Κυριακή δεν σηκώνει όμως λάθη και δημιουργεί προβλήματα που μπορούν να φέρουν ακόμα και στα άκρα σχέσεις και συμφέροντά σας.

Σκορπιός

Για τους γεννημένους 24 Οκτωβρίου όλα φαντάζουν ιδανικά και η εύνοια δείχνει να συνεχίζει σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι από 3 έως και 6 Νοεμβρίου θα είστε τις μέρες αυτές δικαιολογημένα προβληματισμένοι με οικογενειακά και άλλα θέματα. Πιο κερδισμένοι εσείς του τρίτου δεκαημέρου που πιθανώς θα έχετε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες ή τα πιο ευχάριστα μηνύματα. Όλοι προσέξτε τη δύσκολη Κυριακή λόγια, σχέσεις και μετακινήσεις.

Τοξότης

Με την καλύτερη των διαθέσεων ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς και μέχρι το Σάββατο κάνει εύκολα τα προγράμματά σας ώστε να μην αφήνετε κενά σε κανέναν τομέα. Οι πιο ευνοϊκές ημέρες για τους γεννημένους 10 έως 17 Δεκεμβρίου που μπορούν να έχουν μια πολύ θετική εξέλιξη μέχρι και το Σάββατο. Την «κακή» Κυριακή ένα απρόοπτο, μια είδηση ή κάτι άλλο μπορεί να χαλάσει τη μέρα, μια μέρα που λόγω όψεων πρέπει και εσείς από τη μεριά σας να την προσέχετε και στις μετακινήσεις και γενικά.

Αιγόκερως

Οι μέρες βοηθούν τον διάλογο και τη συνεννόηση, γι’ αυτό και μέχρι το Σάββατο μπορείτε να έχετε σε έλεγχο τις σχέσεις και τις συνεργασίες και να κάνετε ρεαλιστικά πλάνα. Η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη μάλιστα είναι μέρες που ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να σας κάνουν χαρούμενους. Όμως η «κακή» Κυριακή εύκολα μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα των ημερών, να φέρει ξανά στην επιφάνεια αντιθέσεις και να δημιουργήσει ανασφάλειες σε όλους τους τομείς. Αυτή την Κυριακή λοιπόν αποφεύγετε τις δύσκολες συζητήσεις και μην αφήνετε τρίτους να σας παρασύρουν σε λάθη.

Υδροχόος

Τις μέρες αυτές τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα, όμως καλά μπορούν να πάνε και θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Οι μέρες μέχρι και το Σάββατο δεν επιβεβαιώνουν καμία σας καχυποψία, από την Πέμπτη έως και το Σάββατο θα έχετε γενικά καλή διάθεση και μόνο η κακή Κυριακή μπορεί να δώσει τα απρόοπτα και τις κακές στιγμές που θα χαλάσουν το καλό διάστημα της εβδομάδας μέχρι το Σάββατο το απόγευμα.

Ιχθείς

Οι πόρτες για επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά ανοίγματα είναι τώρα ανοιχτές και αυτό δείχνει ότι το συγκεκριμένο κομμάτι του Ιουλίου μπορεί να σας κάνει μεγάλα χατίρια και στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι μέρες δείχνουν γόνιμες και ευνοϊκές για όλους και, αν δεν αφήσετε κακές σκέψεις, την κτητικότητα και παρεξηγήσεις να τα χαλάσουν όλα αυτά στη διάρκεια της τόσο κακής Κυριακής, όλοι έχετε να κερδίσετε και από κάτι τις ημέρες αυτές.       γεννημένους

*Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Τηλ. 2109349036, 6937110155

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Βάπτισαν τον γιο τους στην Πάτμο

Συγκίνηση στο φινάλε η Ναταλία Γερμανού – Τα δάκρυα του Κώστα Τσουρού στο «Καλύτερα δεν γίνεται» (Βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας