18:40 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ενοχλητικά εμπόδια θα φέρουν δυσκολίες στα επαγγελματικά σας

Ζώδια: Ενοχλητικά εμπόδια θα φέρουν δυσκολίες στα επαγγελματικά σας

Δυσοίωνη θα είναι η όψη της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή 9 Ιουνίου. Οι ευρωεκλογές αυτής της ημέρας δεν θα φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα για τα μεγάλα κόμματα. Θα υπάρξει μεγάλη αποχή γιατί ο κόσμος δεν βλέπει κάτι καινούργιο από τους πολιτικούς.

Τη 10η ημέρα του Ιουνίου ο Άρης θα μπει στον Ταύρο. Θα υπάρξουν πολλοί καβγάδες στην καθημερινότητα των ερωτευμένων ζευγαριών. Επίσης θα υπάρξουν καθυστερήσεις πληρωμών στα επαγγελματικά πολλών ανθρώπων. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας θα είναι σε αρνητική όψη με τον Άρη θα προκαλέσει νευρικότητα και άγχος στα άτομα νεαρής ηλικίας και των δύο φύλων.

Η δυσαρμονική όψη Ερμή – Κρόνου (12/6) θα κάνει πολλούς ηλικιωμένους άντρες να μελαγχολήσουν και να κάνουν απαισιόδοξες σκέψεις. Η αρνητικότητα της συγκεκριμένης ημέρας θα εμποδίσει την ανάρρωση των άρρωστων γυναικών, που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στα οικονομικά θα δημιουργηθούν δυσκολίες λόγω της ακρίβειας. Στις 13 Ιουνίου η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο. Θα συμβούν πολλά απρόοπτα, όπως ατυχήματα, ασυνεννοησία στην ανθρώπινη επικοινωνία και απώλειες κερδών στις ανθρώπινες δουλειές. Συνιστάται ψυχραιμία γι’ αυτή την ημερομηνία. Μόλις η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό (15/6) θα γίνουν πολλές νέες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε ερωτικές σχέσεις. Πολύ καλά θα πάνε οι περισσότερες φιλικές συναναστροφές. Με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης (16/6) πολλές παθιασμένες σεξουαλικές σχέσεις θα μπουν σε τροχιά γάμου.

 

Κριός Κυνηγήστε τους στόχους σας

Το στρες σάς έχει κάνει να μην έχετε μεγάλη διάθεση για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε παρέα με αισιόδοξους ανθρώπους. Δεν σας ταιριάζουν οι κατσούφηδες άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν. Οι γκρίνιες θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα (11/6) θα φέρει δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Να κυνηγήσετε με πείσμα τους στόχους σας στα οικονομικά σας και θα τα καταφέρετε. Ζητήστε αυτό που ποθείτε από το ταίρι σας και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Αίμανθος.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Καλσίτης Κόκκινος και Βαναδινίτης Κόκκινος.

 

Ταύρος Διορθώστε τα λάθη σας

Καλύτερα να μην κρίνετε τους άλλους ανθρώπους όταν δεν σας ενοχλούν. Βρίσκεστε σε διαφορετική θέση και δεν μπορείτε να ξέρετε πώς νιώθουν. Ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σας (9 έως 22/6). Το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα θα σας κάνει να πεισμώσετε για κάποια σημαντικά θέματα, με αποτέλεσμα να έρθετε σε κόντρα με κοντινά σας πρόσωπα. Διορθώστε τα λάθη σας και προσπαθήστε να φτάσετε στην αυτοβελτίωσή σας. Η κρίση της ακρίβειας δεν θα εμποδίσει την αύξηση των εισπράξεών σας. Στα ερωτικά περιορίσετε τον εγωισμό σας.

Φυτό: Σεμπρεβίβο Ορεινό.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σπινέλλιο Πράσινο και Φουξίτης.

 

Δίδυμοι Βασιστείτε στις δυνάμεις σας

Ξεχάστε τα εμπόδια της καθημερινότητας που σας έφτασαν στην ψυχολογική κούραση που έχετε. Ο Ερμής που θα είναι στο ζώδιό σας θα σας κάνει να σκέφτεστε πιο απαισιόδοξα γιατί θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο (12/6). Μπορεί να απογοητεύεστε και να λέτε ότι οι δυνάμεις σας εξαντλήθηκαν, όμως αυτό δεν ισχύει. Σας πιάνει το παράπονο γιατί δεν έχετε δει ακόμα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Σε λίγο καιρό θα σας έρθουν μεγαλύτερες εισπράξεις. Επικοινωνιακά εμπόδια θα φανούν στα ερωτικά σας.

Φυτό: Παλταμωνίδα Ακανθώδης.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σερπεντίνης Λευκός και Αζουρίτης

 

Καρκίνος Προσέξτε την υγεία σας

Καταναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να βοηθάτε τους δικούς σας ανθρώπους χωρίς να προστατεύετε τον εαυτό σας από την ψυχολογική κόπωση. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής ενεργοποιούνται στους Διδύμους και επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Να ασχοληθείτε με την υγεία σας πριν να είναι αργά. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και από ψυχαγωγία. Τα έσοδά σας δεν θα αυξηθούν, αλλά να μην ανησυχείτε. Τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν σύντομα. Οι καβγάδες είναι πολύ επικίνδυνοι για τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Αναγαλλίδα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Τοπάζι Ροζ και Οκενίτης.

 

Λέων Καλοτυχία στα οικονομικά σας

Αυτό το διάστημα θα είναι το πιο ιδανικό για να ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωσή σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και παράλληλα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (11/6). Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει να διορθώσετε τα λάθη σας. Θα έχετε αρκετά χρήματα παρά τα έξοδά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις που θα φύγουν αν προκαλέσετε ερωτικά το ταίρι σας.

Φυτό: Καλέντουλα.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Λειμωνίτης και Αμβλυγωνίτης.

 

Παρθένος Σκεφτείτε πιο αισιόδοξα

Διώξτε τις στενοχώριες με χαμόγελο. Η απαισιοδοξία δεν έχει καμία θέση στη ζωή σας. Μη δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια που ακούτε από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν εννοούν όσα λένε. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας μέχρι τώρα ενεργοποίησαν δυσαρμονικά τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό είχατε δυσκολίες στις ασχολίες σας. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα σας ευνοήσει σε όλες τις προσπάθειές σας. Θα αρχίσουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας να μην υποχωρείτε όταν σας ενοχλεί ο εγωισμός του/της συντρόφου σας.

Φυτό: Ορνιθόγαλο.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αιγιρίνης Μαύρος και Βρονζίτης.

 

Ζυγός Μικρή άνοδος στα έσοδά σας

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να έχετε ευγενικούς τρόπους και ας καταλαβαίνετε ότι τα κοντινά σας άτομα σας αδικούν με τη συμπεριφορά τους. Με το πέρασμα του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας όλα θα πάνε καλύτερα. Αισιόδοξη, αλλά μικρή άνοδο θα έχουν τα οικονομικά σας. Αφήστε τη ρομαντική σας διάθεση να εισχωρήσει στον γάμο σας ή στη σχέση σας. Έτσι θα απομακρύνετε την πλήξη από τα ερωτικά σας.

Φυτό: Βασίλισσα Μαργαρίτα.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αμμολίτης και Ανναβεργίτης.

 

Σκορπιός Ασχοληθείτε με την κοινωνική ζωή σας

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να καταλάβετε τι σας ενοχλεί. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Θα βιώσετε έναν εκνευρισμό μεγάλης διάρκειας επειδή χρειάζεστε περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας στην κοινωνική ζωή σας. Κάντε αποταμίευση όσο μπορείτε και μειώστε τα έξοδά σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Φανερώστε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες στον/στη σύντροφλο σας και τα ερωτικά σας θα ανανεωθούν.

Φυτό: Κνίκος Ιεράνκαθος.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αστροφυλλίτης και Αβαλονίτης.

 

Τοξότης Καλά θα πάνε τα οικονομικά σας

Κρυμμένος στο υποσυνείδητό σας είναι ο τρόπος ενδυνάμωσης του ψυχικού σας κόσμου. Μέχρι να αποκτήσετε καλή ψυχολογία θα επηρεάζεστε από την αρνητική ενέργεια των συνανθρώπων σας. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Διώξτε μακριά σας όλα τα άτομα που θέλουν να σας παίρνουν τη θετική σας ενέργεια. Προσωρινά θα πάνε πολύ καλά τα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας θα προστατεύσει τα ερωτικά σας από τον εγωισμό του/της συντρόφου σας.

Φυτό: Ανθύλη.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Βαρίτης Πράσινος και Χρυσοτίλης.

 

Αιγόκερως Χαλαρώστε για να φύγει η κούρασή

Τον φετινό Ιούνιο θα έχετε ψυχολογική κούραση, γι’ αυτό θα πρέπει να ηρεμήσετε για να την αντιμετωπίσετε. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο, γι’ αυτό η κόπωση που θα έχετε θα περάσει γρήγορα. Στη θέση της θα έρθει η πιο καλή σας διάθεση. Κρατήστε τα προσωπικά μυστικά σας μακριά από τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας θα σας στενοχωρήσουν γιατί το ταίρι σας θα σας πειράζει με τα εγωιστικά καμώματά του.

Φυτό: Ληόπρινος.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πικρολίτης και Πιτερσίτης.

 

Υδροχόος Πάρτε κι άλλες  πρωτοβουλίες …

Συγκρατήστε τα νεύρα σας και θα πετύχετε με ευκολία τους στόχους σας. Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και παράλληλα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας καθώς και την αισιοδοξία σας. Μια μεγάλη στενοχώρια μπορεί να σας προκαλέσει ταραχή αν σας βρει σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης. Σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας. Δείξτε ψυχραιμία και συνεχίστε να αποφεύγετε τα περιττά έξοδα. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας. Κάντε κομπλιμέντα στο ταίρι σας.

Φυτό: Αρτεμισία.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Λίθος Καλλιγραφίας Μωβ και Γασπεΐτης.

 

Ιχθύες Ακολουθήστε το ένστικτό σας

Φανερώστε στους κοντινούς σας ανθρώπους τη θετική σας διάθεση, που σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει. Ο Κρόνος θα είναι στο ζώδιό σας και μαζί με τον Ποσειδώνα θα απομακρύνουν από κοντά σας τα άτομα που δεν σας συμπαθούν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα φτάσετε στις επιτυχίες που επιθυμείτε. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα φέρει μικρή κρίση στα οικονομικά σας. Αγκαλιάστε με τρυφερότητα το ταίρι σας και θα νιώσετε την αγάπη που ποθείτε.

Φυτό: Κλιτορία.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Χακμανίτης Μπλε και Δυμορτιερίτης.

 

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Α) ΣΤΗΝ ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Β) ΣΤΟ ΡΕΪΚΙ 1ου, 2ου και 3ου MASTER TEACHER ΒΑΘΜΟΥ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΤΗΛ.: 6972 983887.

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας