10:08 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Εβδοµάδα ευκαιριών και νέων προτάσεων

Ζώδια: Εβδοµάδα ευκαιριών και νέων προτάσεων

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να πάρετε πρωτοβουλίες, αφού δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Θα καταφέρετε, ωστόσο, να ρυθμίσετε τις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις που αντιμετωπίσατε έως και σήμερα. Σας δίνονται ουσιαστικές ευκαιρίες, αλλά και καινούργιες προτάσεις, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν αργότερα.

Από την Γεωργία Κουμπούνη*

 

Κριός – Μη φοβάστε τις καθυστερήσεις

Όλοι προσέξτε περιστασιακές αντιξοότητες στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας και σε κυρίως πρακτικές καθυστερήσεις οι οποίες συµβάλλουν στην όξυνση των νεύρων σας ή µεταθέτουν αποτελέσµατα που επιδιώκετε. Σηµαντική, πάντως, είναι η πορεία των επαγγελµατικών συµφερόντων σας. Μη φοβάστε τις καθυστερήσεις που θα φέρει ο Ερµής, γιατί θα δείτε ότι έχουν κάποιον σκοπό, έστω κι αν αυτό αποκαλυφθεί αργοπορηµένα. Αν είστε επιχειρηµατίες, ίσως να προσλάβετε µια οµάδα αρχάριων υπαλλήλων, οι οποίοι, ωστόσο, θα έχουν νέες ιδέες και ικανότητες.

Ταύρος – Προσέξτε λίγο την υγεία σας

Όσο κι αν σας αµφισβητούν, εσείς κάντε το καλύτερό σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητές σας. Για εσάς ο Ερµής στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει µια περίοδο στον εργασιακό τοµέα που σας βοηθά να ξεδιαλύνετε τις διαφορές σας µε άλλους, να προωθήσετε δικά σας σχέδια, αλλά και να εξοπλιστείτε ανάλογα, προκειµένου να αντιµετωπίσετε µικρές αναπόφευκτες αντιξοότητες. Προσέξτε λίγο την υγεία σας. Πρέπει να αποφύγετε επενδύσεις ή δανεισµούς, αν δεν θέλετε να εξαπατηθείτε.

∆ίδυµοι – Να αξιοποιείτε τον χρόνο σας

Οι δυσκολίες του Ερµή αφορούν στην προώθηση ενός σχεδίου, στις σχέσεις σας µε το σύστηµα, ενδεχοµένως και στη στάση των ανωτέρων σας µαζί σας. Τέλος, στην περιστασιακή δυσκολία στην αναζήτηση στοιχείων ή εφοδίων που θα χρειαστούν για τη δουλειά σας. Όµως, η περίοδος δεν πρέπει να περάσει αναξιοποίητη και είναι στο χέρι σας να την κάνετε πιο γόνιµη απ’ ό,τι φαίνεται. Ανεξάρτητα από το πόσο βαρύς είναι ο φόρτος εργασίας, οφείλετε να ανταποκρίνεστε χωρίς παράπονα και γκρίνιες.

Καρκίνος – ∆ώστε τα όλα

Όσοι πρόκειται να κάνετε νέους διακανονισµούς ή να ξεκινήσετε ένα νέο αντικείµενο απασχόλησης, καλείστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και παράλληλα να είστε ψύχραιµοι κάθε φορά που θα έχετε να αντιµετωπίσετε µια κρίση ζήλιας ή µια κακή συµπεριφορά από τους παράγοντες της δουλειάς σας. Όλο αυτό το κλίµα αποτελεί µια προειδοποίηση των αλλαγών που έπονται και της υποχρέωσής σας να παρακολουθείτε τα τεκταινόµενα. Ακολουθήστε σωστή διατροφή για την πρόληψη γαστρεντερικών ασθενειών.

Λέων- Καλύτερα από άλλους

Η περίοδος είναι για εσάς καλύτερη σχετικά µε άλλους. Μόνη εξαίρεση για κάποιους από εσάς η παρουσία του Κρόνου απέναντί σας, η οποία µειώνεται από επικουρία του Άρη. Αυτό διάστηµα ενδέχεται να συµβούν αλλαγές ή να δεχτείτε µια µορφή επίθεσης ή µια διαφωνία από συγγενείς ή άλλους οικείους σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιµοι. Άλλωστε η παρουσία του Κρόνου θα ενισχύσει αργότερα την καριέρα και τη φήµη σας. Επιδιώξτε τις φιλικές συναναστροφές, για να έχετε περισσότερες ανταλλαγές εµπειριών.

Παρθένος – Φροντίστε για εναλλακτικές

Πρέπει να είστε µετριοπαθείς και συνετοί. Με τον Ερµή… να κολλάει, δεν µπορείτε ακόµα να επεκτείνετε τα όρια της επαγγελµατικής σας κυριαρχίας. Η διαχείριση των χρηµάτων σας θέλει καλύτερη φροντίδα, ενώ άνθρωποι και περιστάσεις θα απαιτήσουν χρήµατα από εσάς και εσείς δεν θα µπορέσετε να αρνηθείτε, ενώ εξωτερικές αιτίες σάς αναγκάζουν να βγείτε από τον οικονοµικό σας προϋπολογισµό. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές στην κάλυψη των υποχρεώσεών σας.

Ζυγός – Συµφωνίες σας θα καθυστερήσουν

Κάποιες συναλλαγές ή συµφωνίες σας θα καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν λόγω του Ερµή. Όσοι υπογράφετε συµβόλαια και προβαίνετε σε οικονοµικές επενδύσεις, φροντίστε να τις πραγµατοποιήσετε µετά τις 20 Οκτωβρίου, αν αυτό είναι εφικτό. Τέλος, δεν είναι καθόλου απίθανο να εµφανιστούν στο προσκήνιο ξεχασµένες εκκρεµότητες, είτε αυτές αφορούν σχέσεις είτε την εργασία. Η κατάσταση προβλέπεται µέτρια, αλλά όχι υποχρεωτικά κακή. Τρίτα άτοµα θα χώνουν τη µύτη τους στις υποθέσεις σας.

Σκορπιός- Υλοποίηση ενός σχεδίου…

Η επιρροή της Αφροδίτης σάς υποχρεώνει να γίνετε πιο λογικοί και πιο επιµελείς στις υποχρεώσεις σας. Μια βοήθεια ή µια επιχορήγηση θα προωθήσει πολύ έναν σκοπό σας. Μια συνεργασία ή µια οικονοµική αρωγή θα συµβάλει στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Για όλα αυτά θα απαιτηθεί η καταβολή κάποιου αντιτίµου, µεταφορικά ή κυριολεκτικά. ∆εν µπορείτε να αρνηθείτε την προϋπόθεση αυτού του αντιτίµου. Οφείλετε να ακούτε τις απόψεις των άλλων και να ξέρετε πότε να προχωρείτε και πότε να υποχωρείτε.

Τοξότης – Καλύπτεται µια βασική σας ανάγκη

Πραγµατοποιείται µια επιθυµία ή καλύπτεται µια βασική σας ανάγκη. Φανείτε φειδωλοί στα έξοδα και κυρίως προσέχετε καλύτερα τη διαχείριση των χρηµάτων σας. Ευµετάβλητο προβλέπεται το κλίµα για τα οικονοµικά σας αυτή την περίοδο. Αλλαγές σηµατοδοτούν τον αισθηµατικό τοµέα, από τον οποίο δεν θα λείψουν ενισχύσεις και ανασυγκρότηση. Προέχει να µην σας καταβάλει ο πανικός ούτε παρορµητικά να αλλάξετε σχέδια επειδή φοβάστε ότι θα µείνετε εκτεθειµένοι. Το πρόβληµα είναι πως θα νιώθετε συχνά καταπίεση, ανία και δυσαρέσκεια.

Αιγόκερως- Εξοφλήστε υποχρεώσεις

Ο ζορισµένος Ερµής αφορά κυρίως στους ελευθέρους επαγγελµατίες του ζωδίου σας. Όµως και οι εργαζόµενοι, είτε σε ειδικές θέσεις είτε µε ειδικούς όρους, θα δείτε κάποια στιγµή να ευνοείστε στη βελτίωση της αµοιβής ή στην είσπραξη χρηµάτων. Αυτό ίσως, όµως, να µην µπορέσετε να το απολαύσετε πολύ, γιατί καλείστε να εξοφλήσετε οικονοµικές υποχρεώσεις, ενδεχοµένως παλιές ή και τρέχουσες. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες εκπλήξεις στο ταίρι σας, για να ανανεώσετε τον γάµο σας.

Υδροχόος-Θα έρθουν καλές στιγµές…

∆εν θα πάψουν να έρχονται καλές στιγµές. Κάντε, λοιπόν, σχέδια, ώστε να τα βάλετε µπροστά µε την πρώτη ευκαιρία. Φροντίστε να καλλιεργήσετε νέες συνεργασίες, χωρίς να αφήσετε και τις παλιές να ατονήσουν. Είναι αναγκαία η καταβολή κάποιων χρηµάτων µέχρι το τέλος του µήνα για ένα χρέος ή λογαριασµό. Αν δεν καλυφθείτε όσο χρειάζεστε, µπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τρίτους. Εκµεταλλευτείτε µια ευκαιρία για να δείξετε τις ικανότητές σας.

Ιχθείς- Ασκήστε πίεση

Η υγεία σας θα είναι εξαιρετική, αλλά ίσως να εµφανιστεί κάποιο µικρό πρόβληµα µε τους δικούς σας. Θα χρειαστεί να τους ασκήσετε κάποια πίεση, ώστε να ακολουθήσουν µια δίαιτα ή ένα ελαφρύ πρόγραµµα φυσικοθεραπείας που τους έχει υποδείξει ο ειδικός γιατρός τους. Πρέπει να τρώτε καλά, αλλά να αποφεύγετε το πρόχειρο φαγητό. Έφτασε ο καιρός να δώσετε ένα τέλος σε µια αδιέξοδη επαγγελµατική κατάσταση, ώστε να ανοίξει ο δρόµος σας για κάτι καλύτερο.  

*Η Γεωργία Κουμπούνη σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Έχει Μάστερ στη Φιλοσοφία της Αναγέννησης και Διδακτορικό σε Αστρολογία και Εσωτερικές Επιστήμες. Είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ και ασχολείται με την Αστρολογία πολλά χρόνια. Είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «Άστρα και Όραμα».

Email: [email protected],

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGOiqGkWzXJmoAp6SqefJnQ

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας