3:06 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας (15 έως 22 Αυγούστου)

Ζώδια: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας (15 έως 22 Αυγούστου)

Γιορτή της Παναγίας, Δεκαπενταύγουστος, και το περισσότερο μέρος του καλοκαιριού έχει περάσει επεισοδιακά για κάποιους, ενώ για κάποιους άλλους ήταν η ευκαιρία της ζωής τους. Η αγία αυτή ημέρα έχει και μια υπέροχη σύνοδο Δία, Σελήνης, δίνοντας έμφαση στην πνευματικότητα της γυναικείας υπόστασης, του ελέους που συμβολίζει η ίδια η Παναγία.

Από την Ευτυχία Αθανασίου*

Η σύνοδος Σελήνης, Χείρωνα, Δία ίσως θα μας αφήσει έκπληκτους με κάποια θεραπευτικά θαύματα που μπορούν να τελεστούν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Ο Ήλιος κάνει μια αντίθεση με τον Κρόνο υπενθυμίζοντάς μας τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και την τάξη και ηθική.

Κριός: Ηθικό ακμαιότατο

Με την ευλογία της Σελήνης και του Δία στο ζώδιό σας, σας ευλογεί και η Παναγία κάνοντας τις ημέρες αυτές μαγικές. Προσοχή σε θέματα παιδιών και κατοικιδίων, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα τετραγωνίζεται από τον Ουρανό. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας ανοίγει προοπτικές για έναν υπέροχο ιδανικό έρωτα. Οπότε μην ξοδεύεστε σε ημίμετρα. Έρχεται το καλό, αγαπημένοι μου. Εκτός από έρωτα σάς έρχονται και αναπάντεχα χρήματα από τύχη και εργασία. Όλη η εβδομάδα είναι δυναμική και ευοίωνη πέρα από κάθε φαντασία. Σπεύσατε να κάνετε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς.

Ταύρος: Υπέροχες εκπλήξεις

Η θεά Τύχη σας επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον προσωπικό σας χάρτη. Όπως και να ’χει, θα υπάρξουν γεγονότα που θα αλλάξουν το πρόγραμμά σας και τη ρότα της ζωής σας. Η όψη επηρεάζει το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου. Μια σχέση με σοβαρές προϋποθέσεις για μέλλον εμφανίζεται ξαφνικά. Τύχη μέσα από την οικογένεια και θεϊκή βοήθεια σε ό,τι δύσκολο σας απασχολεί. Πιθανή επέμβαση. Τα οικονομικά σας παίρνουν καλή τροπή, αλλά μάλλον θα τα φάτε φρέσκα, όπως τα ψάρια.

Δίδυμοι: Οι προσπάθειες αποδίδουν…

Να είστε σίγουροι ότι η θεά Τύχη σας έχει βάλει στόχο, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις ευκαιρίες σας. Οι όψεις που κάνει ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Δίας στα ζώδια της φωτιάς είναι η κινητήριος δύναμη και η έμπνευση που σας χρειάζεται. Σκεφτείτε τι θέλετε να πράξετε και κάντε το μονομιάς. Θετικές εκπλήξεις στα οικονομικά σας και σε ανέλπιστα ταξιδάκια και επικοινωνία με το εξωτερικό. Μια υπέροχη εβδομάδα που όλα πάνε καλά. Καλή περίοδος για ταχύρρυθμα σεμινάρια. Μεγάλες αλλαγές που ακόμα είναι στα σπάργανα και σε δεύτερη φάση θα αποδώσουν καρπούς.

Καρκίνος: Ανθούν τα οικονομικά

Με τον Ήλιο να φωτίζει τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, να ενεργοποιεί τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας αποθέματα, ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Η υγεία και η διάθεσή σας βελτιώνονται, αλλά και πολλά αλλάζουν. Αρχικά το φιλικό σας περιβάλλον που ανταποκρίνεται διαφορετικά και πρωτότυπα. Μια όψη που λέγεται χαρταετός στα ζώδια της γης ανάμεσα σε Πλούτωνα, Άρη και Ερμή και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα λέει πολλά. Ουσιαστικά χρειάζεται να αποφύγετε ό,τι απατηλό, ξεσκεπάζοντας τα ψέματα και ενεργοποιώντας τη σωστή επικοινωνία. Μη φοβάστε να πάτε σε βάθος, αν αυτό χρειαστεί. Η αλήθεια λάμπει.

Λέων: Τύχη, αγάπη, και υγεία!

Αν κάτι σας βάραινε εδώ και καιρό, τώρα είναι η τυχερή σας εβδομάδα να φτιάξουν όλες οι συνθήκες της ζωής σας. Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σας, καθώς όλες οι συμπαντικές δυνάμεις συνωμοτούν για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Ξεκουραστείτε , εργαστείτε έξυπνα και γνωρίστε σημαντικούς ανθρώπους-κλειδιά που θα σας ανοίξουν δρόμους αργότερα. Μεγάλη ανακούφιση θα νιώσετε όσοι είχατε οικονομικά θέματα, καθώς ένας από μηχανής θεός σας σώζει. Ταξιδέψτε, βρείτε λύσεις σε ένα νομικό θέμα και ανακτήστε τον έλεγχο της ζωής σας. Μη σας τρομάζουν οι ισχυροί αντίπαλοι.

Παρθένος: Μαγική εβδομάδα

Έπειτα από πολύ δύσκολες στιγμές έρχεται η γαλήνη. Έτσι κι εσείς βοηθιέστε από αυτήν την περίοδο, όπου οι πλανητικές και οι θεϊκές δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν το θαύμα που είχατε ζητήσει μέσα από την ψυχή σας. Όμως όπως λένε, «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Έτσι κι εσείς κάντε το σωστό για να σας βοηθήσει η τύχη ή έστω μην αυτοσαμποτάρεστε. Ήρθε η καλή στιγμή για εσάς για να ανακουφιστείτε απ’ ό,τι σας προβληματίζει. Φροντίστε να είστε πραγματιστές και να έχετε τα πόδια σας γερά ριζωμένα στη γη.

Ζυγός: Σε θετικό περιβάλλον

Όσο και καλοί να είστε ως Ζυγοί, το περιβάλλον που κινήστε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Η εβδομάδα αυτή είναι κυριολεκτικά χρυσός, μια και οι όψεις είναι εξαιρετικά ευοίωνες. Πολλά από τα ψυχολογικά θέματα που ίσως σας απασχολήσουν βρίσκουν μια θετική διέξοδο. Προασπιστές της λογικής, βρίσκετε πάντα την πιο σωστή αντιμετώπιση. Βοηθηθείτε συνεργαζόμενοι με πελάτες ή τον σύντροφο σας, ίσως είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Έτσι θα δρέψετε τους καρπούς της τύχης που έρχεται. Θεϊκή προστασία και καθοδήγηση σας ωθούν προς τις σωστές γνωριμίες. Αποκλείεται να κάνετε λάθος.

Σκορπιός: Ό,τι και να γίνει, κυριαρχείτε!

Μετά την πανσέληνο που ίσως σας ζόρισε λίγο, έπεται μια μεγάλη όψη που λέγεται χαρταετός. Αυτό θα δώσει διέξοδο σε θέματα ερωτικά, καριέρας και συνεργασιών, που ίσως δεν βοηθούσαν όσο θα ήταν σωστό. Είναι λοιπόν μια τυχερή κατάσταση. Οι αλλαγές που θα θελήσετε ξανά να κάνετε θα σας προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας και ανάπαυλας. Τι χρειάζεστε πραγματικά; Έναν σύμμαχο να μοιραστείτε τις ευθύνες της ζωής. Χρειάζεται να σπάσετε κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις που έχετε και να κάνετε άμεσες αλλαγές. Η λέξη-κλειδί είναι «συνεργασία», με κοινό στόχο και συμφέροντα.

Τοξότης: Τύχη και ανεμελιά

Αυτός ο καλοκαιρινός έρωτας σάς βρίσκει αναπάντεχα πάνω σε ένα ταξίδι. Πολλοί θα ήθελαν να είναι Τοξότες αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλα συνωμοτούν για να σας κάνουν ευτυχισμένους δίνοντάς σας αυτό που λαχταρούσατε από καιρό. Γίνετε δεκτικοί και ανοίξτε την αγκαλιά σας, να πέσει η αγάπη μέσα σας σαν ώριμο φρούτο. Και δεν θα κερδίσετε μόνο στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά. Η καλή σας διάθεση θα σας συντροφεύει κάνοντας κυριολεκτικά στράκες. Λάμπετε και κάνετε πολύ καλή εντύπωση. Έχετε τον κόσμο με το μέρος σας.

Αιγόκερως: Τέλος καλό στα προβλήματα

Ο καλός καραβοκύρης μετά τις φουρτούνες χαίρεται. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος μάλλον. Είχατε υπομείνει πολλά και άδικα τον τελευταίο καιρό. Τι να κάνουμε όμως , τα ξεπεράσατε σαν ήρωας. Ίσως να βάλατε μπρος τις μαγικές υπερδυνάμεις, για τις οποίες κάποιοι σας κατηγορούν για αριβίστες. Και όμως για να επιβιώσετε κάνατε πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Κρατάτε μια σταθερή πορεία και είστε αξιόπιστοι. Η όψη του χαρταετού σάς λύνει τα χέρια. Η λύση είναι θέμα εξαπάτησης και αποκάλυψης πιθανών μυστικών ή ψέματων. Ό,τι και να γίνει, τα πράγματα γυρίζουν υπέρ σας και υπέρ των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος: Αφήνω πίσω τα παλιά…

Κάποιοι από εσάς ίσως είχατε στο παρελθόν θέματα με κάποιο από τα παιδιά σας και με τον εαυτό σας. Οι πιέσεις που έχουν ασκηθεί προς το άτομό σας σας έχουν κάνει να τα χάσετε κυριολεκτικά. Η πίεση θα κρατήσει στη ζωή σας ανάλογα και με τον ωροσκόπο σας και με το πού πέφτουν ο Ήλιος και ο Κρόνος σας. Αυτόν τον καιρό κάνουν δύσκολη όψη με τον Ουρανό. Νιώθετε ότι έχετε γίνει χαρτοπόλεμος, αλλά πρόκειται πραγματικά για μια βαθιά μεταμόρφωση που δεν είναι καθόλου εύκολη ή ευχάριστη. Όλοι οι Υδροχόοι το νιώθετε αυτό. Ξεπεράστε τα παγιωμένα και τετριμμένα.

Ιχθύς: Στην αιχμή του δόρατος

Κυριολεκτικά ο κυβερνήτης Ποσειδώνας είναι στην αιχμή της όψης του χαρταετού. Μιας πολύ ευοίωνης όψης που ουσιαστικά μας σπρώχνει να δούμε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο, και που μπορούμε να σταθούμε και να στηρίξουμε τα όνειρά μας. Εργαλείο απαραίτητο το χρήμα και η αποφασιστικότητα. Ίσως να χρειαστούν και ισχυρές γνωριμίες για να λύσετε τον γρίφο που σας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Η εβδομάδα είναι σούπερ τυχερή και θέλει να δείξετε πίστη. Ξεκουραστείτε και κρατήστε την ψυχολογία σας ήρεμη μέσα από άσκηση και διαλογισμό. Συνδεθείτε με την ανώτερη στιβάδα της προσωπικότητάς σας.

Πλούτωνα* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]mail.com

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάιντι Κλουμ: «Δεν χρειάζεται να μου το ζητήσεις δυο φορές για να βγάλω τα ρούχα μου»

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη πρόταση γάμου στην παραλία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας