11:16 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Η σύνοδος Ερμή - Ουρανού θα φέρει εντάσεις στα επαγγελματικά

Ζώδια: Η σύνοδος Ερμή - Ουρανού θα φέρει εντάσεις στα επαγγελματικά

Η ευοίωνη όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα (25/5) θα φέρει καυτές σεξουαλικές συνευρέσεις που θα καταλήξουν σε σοβαρές δεσμεύσεις. Ένα κορυφαίο αστρολογικό γεγονός θα περιλαμβάνει η 25η Μαΐου. Τότε ο Δίας θα αφήσει τον Ταύρο και θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων.

Οι Δίδυμοι θα έχουν αύξηση των κερδών τους και θα ανεβούν σε υψηλές διοικητικές θέσεις στα επαγγελματικά τους. Ευνοϊκή θα είναι η όψη Ερμή – Κρόνου την 27η Μαΐου. Θα ακούσουν χαρμόσυνα νέα οι ασθενείς που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών τους εξετάσεων. Στις 31 Μαΐου η σύνοδος Ερμή – Ουρανού θα προκαλέσει εντάσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων που χρωστάνε κάποια χρήματα.

Πολλές παρεξηγήσεις θα γίνουν μεταξύ των ατόμων που έχουν οικονομικές διαφορές. Κλίμα αισιοδοξίας θα δημιουργήσει η σύνοδος Δία – Πλούτωνα (31/5). Ξαφνικά θα φανούν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εισπράξεις όπως και για ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Τα ερωτευμένα ζευγάρια θα βιώσουν αισθησιακές, ρομαντικές στιγμές και θα αποφασίσουν να ενωθούν με το μυστήριο του γάμου. Με την ευνοϊκή γωνιά Άρη – Ουρανού θα αρχίσει ο Ιούνιος. Την πρωτομηνιά θα πραγματοποιηθούν επιτυχημένες αγοραπωλησίες ακινήτων και θα πάνε θαυμάσια οι εργασίες των μεσιτικών εταιρειών.

 

Κριός 21/3-19/4 Διώξτε το άγχος σας

Ο Άρης θα είναι σε θετική γωνία με τον Ουρανό (1/6). Υπερβολική υπερένταση θα σας δημιουργήσει το άγχος σας. Θα έχετε νευρικότητα μεγάλης διάρκειας μέσα στις πρώτες μέρες του καλοκαιριού. Δεν γίνεται να τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Να αναβάλετε για αργότερα κάποιες δραστηριότητές σας. Μετριότητα θα έρθει στα οικονομικά σας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα ευνοήσουν την προσωπική ζωή σας. Γοητεύστε το ταίρι σας με κομπλιμέντα και με γλυκόλογα για να πάνε καλά τα ερωτικά σας.

Φυτό: Εφέδρο.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ίασπις Παπαρούνα και Πουρπουρίτης.

 

Ταύρος 20/4 – 20/5 Άνοδος θα υπάρξει στα οικονομικά σας

Να μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να κάνετε κοπιαστικές προσπάθειες. Δυστυχώς απογοητεύεστε πολύ εύκολα και κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο Ερμής θα είναι στο ζώδιό σας, γι’ αυτό πεισμώστε και θα ξεπεράσετε τις στενόχωρες καταστάσεις. Ανοδική τάση θα έχουν τα οικονομικά σας. Όμως οι υποχρεώσεις σας θα σας φέρουν υπερβολικά έξοδα που θα σας ζορίσουν λίγο. Στα αισθηματικά σας να κουβεντιάσετε με τον/τη σύντροφό σας για ό,τι σας πειράζει στη σχέση σας και θα βρείτε ανταπόκριση.

Φυτό: Σταυροβότανο.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ανναβεργίτης και Τοπάζι Πράσινο.

 

Δίδυμοι 21/5 – 20/6 Αφοσιωθείτε στα ερωτικά σας 

Αναπαυτείτε και κάντε συντήρηση της σωματικής σας δύναμης. Είστε υπερδραστήρια άτομα, αλλά πρέπει να ξεκουράζεστε πιο πολλές ώρες. Ο Ήλιος και ο Δίας θα είναι στο ζώδιό σας, γι’ αυτό τα έσοδά σας θα προοδεύσουν αυτή την περίοδο. Βέβαια η ακρίβεια δεν θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα, αλλά δεν θα σας στριμώξει. Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας. Αφοσιωθείτε στην καλυτέρευση της επικοινωνίας σας με το ταίρι σας και θα πάνε θαυμάσια τα ερωτικά σας.

Φυτό: Λήδο.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Μολυβδαινίτης και Ακτινόλιθος Λευκός.

 

Καρκίνος 21/6/-22/7 Βελτίωση θα φανεί στα έσοδα σας

Αυτή την εποχή θα βρεθείτε σε μια περίοδο ψυχοσωματικής κούρασης. Μάλλον θα νιώσετε ότι περάσατε πολλά και θα φτάσετε στο αποκορύφωμα της αντοχής σας. Δεν μπορείτε όμως να παραμελήσετε την αυτοβελτίωσή σας. Τα περιττά έξοδα μπορούν να σας δυσκολέψουν. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου (28/5) θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αν δεν πέσετε στις παγίδες της ακρίβειας. Να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα πάνε θαυμάσια τα ερωτικά σας.

Φυτό: Σάλβια.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Φροντελλίτης και Ροδοχρωσίτης Ροζ.

 

 

Λέων 23/7 – 22/8 Η ανάπαυση θα σας τονώσει ψυχολογικά

Δεν χρειάζεται να χάσετε την ψυχική σας υγεία από τον έντονο ρυθμό της καθημερινότητάς σας. Αν αγχωθείτε κι άλλο, θα δημιουργήσετε μια αρνητική διάθεση στον εαυτό σας. Η ανάπαυση θα τονώσει την ψυχολογία σας. Ο Ήλιος θα φύγει από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, γι’ αυτό περιορίστε τα έξοδά σας και βάλτε στην άκρη όποιο ποσό μπορείτε. Μικρά σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας. Κάντε πιο συχνά ρομαντικά τετ α τετ με το ταίρι σας και θα στρώσουν τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Ντατούρα.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αμβλυγωνίτης και Βραζιλιανίτης.

 

Παρθένος 23/8 – 22/9 Αφοσιωθείτε στο ταίρι σας

Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου θα σας προστατέψει σε κάθε βήμα σας. Οι διπλωματικοί ελιγμοί που θα κάνετε στην καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Βιώστε πιο ξένοιαστα την κάθε σας μέρα. Καλύτερα να περιμένετε να σας έρθουν βολικά τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής σας παρά να σκέφτεστε αρνητικά. Σε διφορούμενη φάση θα βρεθούν τα οικονομικά σας, αφού θα έχετε ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες εισπράξεις και πολλά έξοδα. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για το ταίρι σας και θα πάνε καλά τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Ζαρνές.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Δυμορτιερίτης και Πρενίτης.

 

Ζυγός 23/9 – 22/10 Να αποφύγετε τις εντάσεις

Στην κοινωνική ζωή σας θα υπάρξουν συναναστροφές με διάφορα άτομα, αλλά ουσιαστική επικοινωνία θα έχετε μόνο με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις από τους γνωστούς σας και όχι από τους δικούς σας ανθρώπους. Εμπόδια θα συναντήσετε στα οικονομικά σας, αλλά θα αποφύγετε τους κινδύνους. Εντάσεις θα ενοχλήσουν την ηρεμία της σχέσης σας ή του γάμου σας. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου θα σας βοηθήσει για να κόψετε τους συχνούς καβγάδες. Έτσι θα πάνε καλά τα ερωτικά σας.

Φυτό: Ολολιούκι.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κουντζίτης Ροζ και Γασπεΐτης.

 

Σκορπιός 23/10 – 21/11 Αφιερώστε πολύ χρόνο στα ερωτικά

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όσο μπορείτε ακόμα και όταν βλέπετε τις παράλογες συμπεριφορές των συνανθρώπων σας. Η ακρίβεια έχει επηρεάσει την καθημερινότητα κοντινών σας ατόμων, αλλά εσείς έχετε μία μεγαλειώδη ηρεμία λόγω της αξιόλογης ψυχολογικής σας δύναμης. Θα μειωθούν λίγο οι εισπράξεις σας, αλλά τα οικονομικά σας θα πάρουν σύντομα την πάνω βόλτα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα θα ευνοήσει την προσωπική ζωή σας. Βιώστε αισθησιακές στιγμές στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας, για να απομακρύνετε την πλήξη από τα ερωτικά σας.

Φυτό: Κατ.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Μαριποζίτης Χαλαζίας και Μπουσταμίτης.

 

Τοξότης 22/11 – 21/12 Διορθώστε τα λάθη σας

Ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους. Κάντε νοητική ενδοσκόπηση και θα βρείτε στις σκέψεις σας τους τρόπους για να τα πάτε καλύτερα στην καθημερινότητά σας. Μην κρίνετε τις πράξεις των κοντινών σας ατόμων. Περιορίστε τον εγωισμό σας και διασκεδάστε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους. Μικρή ανάπτυξη θα έχουν τα οικονομικά σας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα είναι απέναντι από το ζώδιό σας. Αυξήστε τις ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Αγριοπήγανος.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Χρυσοπράσιο Λεμονί και Κακοξενίτης.

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1 Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες

Παρά τις ψυχολογικές δοκιμασίες που περάσατε στο παρελθόν σας, έχετε ακόμα μεγάλη ψυχική αντοχή που θα σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα έρθουν. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τα κακόβουλα άτομα. Ο Δίας, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους και θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά. Στα αισθηματικά σας να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε τις επικίνδυνες καταστάσεις.

Φυτό: Άρκευθος.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Περίδοτο Μελί και Αστροφυλλίτης.

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2 Συγκρατήστε τα νεύρα σας

Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα θα σας προστατέψει σε όλες τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητάς σας. Φερθείτε πιο αυθόρμητα και προσπαθήστε να αποφύγετε την αρνητικότητα που σας περιτριγυρίζει αυτή την εποχή. Θα σας αναστατώσει η οικονομική κρίση της ακρίβειας και θα ζοριστείτε από τις αγχώδεις σκέψεις σας. Απορρίψτε όλες τις νέες προτάσεις που λένε για συμφωνίες με κέρδη αν θέλετε να πάνε καλά τα οικονομικά σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας, γιατί μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στα αισθηματικά σας.

Φυτό: Υοσκύαμος.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Διοψίδιος Πράσινος και Καβανσίτης.

 

Ιχθύες 19/2 – 20/3 Οικονομική ανανέωση

Το άγχος σάς έχει κάνει να μην έχετε διάθεση για πολλές εξόδους με τα δικά σας άτομα. Είστε επικοινωνιακά άτομα και δεν θέλετε να κάνετε παρέα με απαισιόδοξους και με ιδιότροπους ανθρώπους. Πλησιάστε πιο χαρούμενα πρόσωπα που θα εκτιμήσουν τη συντροφιά σας και το χιούμορ σας. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά. Ανοδική πορεία θα έχουν τα οικονομικά σας παρά τα υπερβολικά έξοδα. Η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους. Επιδιώξτε τη σταθερότητα των αισθηματικών σας μέσω του ερωτικού πάθους.

Φυτό: Ίμπογκα.

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σπεκιουλαρίτης και Ημιμορφίτης Μπλε.

 

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Α) ΣΤΗΝ ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Β) ΣΤΟ ΡΕΪΚΙ 1ου, 2ου και 3ου MASTER TEACHER ΒΑΘΜΟΥ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΤΗΛ.: 6972 983887.

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας