6:38 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ημέρες ταλαιπωρίας με την πανσέληνο στον Αιγόκερω… (21 έως 27 Ιουνίου 2021)

Ζώδια: Ημέρες ταλαιπωρίας με την πανσέληνο στον Αιγόκερω… (21 έως 27 Ιουνίου 2021)

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και δύο καλές τριγωνικές όψεις, της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα και του Ήλιου με τον Δία την Τετάρτη, θα έκαναν την εβδομάδα ονειρική, αν δεν τη «μαύριζε» η σκοτεινή αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα τα ξημερώματα της Πέμπτης και η αυστηρή πανσέληνος νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας στον Αιγόκερω.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και σας δίνει αιτίες και χρόνο στις επόμενες 30 μέρες για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Ακόμα πιθανόν θα φέρει κάποιο αγαπημένο άτομο πιο κοντά σας. Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα, καθώς είτε ειδήσεις είτε η αναβολή κάποιων εξελίξεων είναι θετικές και βοηθούν τους σκοπούς σας. Παρά την κάποια, όχι αρνητική, αναστάτωση που δημιουργούν αλλαγές στον οικογενειακό χώρο των Κριών του Μαρτίου, η πανσέληνος σας ισορροπεί και σας βοηθά να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις. Τα δύσκολα των ημερών αφορούν κυρίως τους γεννημένους στις 16 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο και για έναν μήνα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας, πιο δυναμικές τις συζητήσεις σας σε ό,τι αφορά διεκδικήσεις και δίνει ίσως και κάποια ευχάριστη πρόσκληση. Οι πολλές θετικές όψεις του επταημέρου βοηθούν ώστε να υπάρχει και καλό κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο και καλή και αποδοτική κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας αναγκάσει να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί μια εκκρεμής σας υπόθεση. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι περισσότερο βοηθητικές για εσάς. Τα δύσκολα αφορούν τους γεννημένους 3 Μαΐου και αυτήν την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου για έναν μήνα στον χώρο του Καρκίνου θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι στο χρήμα αλλά και στις σχέσεις σας, και γενικά θα δώσει ένα διάστημα που δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τις πράξεις σας. Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά, με εσάς να έχετε ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Η πανσέληνος θα σας στριμώξει οικονομικά και κάποιο ξαφνικό έξοδο ή «χάσιμο» θα σας προβληματίσει. Εκμεταλλευθείτε το Σαββατοκύριακο για να περάσετε ωραία με φίλους ή ακόμα και να ετοιμάσετε κάποια σχέδια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα «θέλω» σας, θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα που μπορεί να έχουν οι άλλοι από εσάς και θα γίνετε πιο επιθετικοί σε όσους στέκονται εμπόδιο στην πραγμάτωση των φιλοδοξιών σας. Είναι μία εβδομάδα με πολλές θετικές όψεις, η οποία δίνει αναβολές που αποτελούν προσωρινές λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και τύχη σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η πανσέληνος στο απέναντι από εσάς ζώδιο θα προκαλέσει αναστάτωση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, αλλά το δημιουργικό και ευφάνταστο μυαλό σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε παρεξήγηση.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας βάλει για έναν μήνα σε μια περίοδο με απολογισμούς. Αυτόν τον καιρό θα ορίσετε προτεραιότητες και γενικά θα διανύσετε ένα διάστημα που η δράση σας θα είναι παρασκηνιακή και η ανάγκη σας να ξεκουραστείτε μεγάλη. Η πανσέληνος την Πέμπτη θα φέρει κάποια εμπόδια ή και δυσκολίες σε επαγγελματικά ζητήματα και θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Οι καλές όψεις των ημερών βοηθούν την ψυχολογία σας και μόνο η Πέμπτη μπορεί να σας στενοχωρήσει για διάφορους λόγους. Οι γεννημένοι 5 Αυγούστου βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και για έναν μήνα θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών, αλλά και θα μπορούσε να γεννήσει μια δυνατή φιλία με ένα ισχυρό άτομο που να αποδειχθεί στο κοντινό μέλλον πολύτιμο για εσάς. Θετικά ξεκινά η εβδομάδα, με τα οικονομικά σας όμως να σας απασχολούν, όπως και οι οποιασδήποτε μορφής συμφωνίες, συμβόλαια, συνεργασίες που δείχνουν να μπλοκάρουν. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα προκαλέσει αναστάτωση στις σχέσεις με αγαπημένους σας ανθρώπους και σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει ίσως και η ανάμειξη στα προσωπικά ή δράση κάποιου ανθρώπου από τον κοντινό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο (που περνά στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη) ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες, ανταμείβει οικονομικά αυτούς που προσπαθούν, μα δίνει και προβολή, αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε. Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι κοινωνικές συναναστροφές σας αυτήν την εβδομάδα, όπως και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, και αυτό θα σας κάνει να έχετε ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Η πανσέληνος την Πέμπτη φαίνεται να προκαλεί εντάσεις στον χώρο του σπιτιού αναγκάζοντάς σας να αναλάβετε το μερίδιο των ευθυνών σας γι’ αυτήν την αναστάτωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να δείτε πιο πλατιά τις καταστάσεις. Το μυαλό σας τώρα θα είναι πιο ευέλικτο και θα σας δώσει έξυπνες ιδέες για να προωθήσετε ακόμα περισσότερο επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδιά σας. Οι πολλές καλές όψεις της εβδομάδας δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Οι ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν το πρόγραμμά σας, αλλά οι μέρες θα σας ανεβάσουν, καθώς φαίνεται πως κάποια γνωριμία θα μπορούσε να εξελιχθεί είτε σε σχέση είτε σε μια πολύ καλή συνεργασία. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας υποχρεώσει να είστε πιο μετρημένοι στα λόγια και τις κινήσεις σας προκειμένου να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο ξεκινά ένα καλό διάστημα για διεκδικήσεις, και οικονομικές και συναισθηματικές. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές και ταξιδιάρικη διάθεση θα έχετε αυτήν την εβδομάδα, όμως μια στασιμότητα θα παρουσιάσουν κάποιες αναμενόμενες επαγγελματικές εξελίξεις. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας φέρει απρόσμενα έξοδα που γεννούν αστάθμητοι παράγοντες ή και δικά σας λάθη. Την Πέμπτη να είστε γενικά προσεκτικοί, καθώς το εύκολο είναι να χάσετε λίγα ή πολλά είτε από αφηρημάδα είτε από βιασύνη και προχειρότητα στις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Ήλιου και για έναν μήνα στον Καρκίνο θα βελτιώσει μετά από μια περίοδο έντασης τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας, και θα σας κάνει πιο ευέλικτους και πιο συνεργάσιμους στα αιτήματα των άλλων. Η εβδομάδα μπλοκάρει για λίγο αναμενόμενες επαγγελματικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αναγνώριση των προσπάθειών σας. Ακόμα στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να εξασφαλίσετε μια σιγουριά και να θωρακίσετε τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης στο ζώδιό σας δίνει έμφαση σε υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε και προκύπτουν μέσα από αιτήματα μιας σημαντικής για εσάς σχέσης. Οι γεννημένοι 16 Ιανουαρίου θα έχετε δύσκολη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο δίνει ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τη φυσική σας κατάσταση και τον χώρο της δουλειάς. Αυτόν τον καιρό, ακόμα και μετ’ εμποδίων, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Πολύ καλά φαίνονται να… τρέχουν οι οποιασδήποτε μορφής σχέσεις για τους γεννημένους 5 και 6 Φεβρουαρίου, ενώ αντίθετα η ένταση θα κυριαρχεί στη ζωή των γεννημένων 2 και 3 Φεβρουαρίου. Η πανσέληνος της Πέμπτης και η κακή αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχει επίδραση στην υγεία και την ψυχολογία σας – να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή εκεί. Την Κυριακή να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο έρχεται σαν λύτρωση για εσάς, αφού θα φέρει συναισθηματικές χαρές κάθε μορφής, ενώ παράλληλα ξεκινά ένα διάστημα που αν καταπιαστείτε με πράγματα τα οποία αγαπάτε, θα δείτε σύντομα να αποδίδουν. Όμως λόγω αισθηματικών θεμάτων μην παραβλέπετε τα μηνύματα των καιρών και τις εξελίξεις που τρέχουν στα επαγγελματικά σας, διότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κερδίσετε μέσα από συγκυρίες και να κάνετε καθοριστικές κινήσεις που μπορούν να σας βάλουν ξανά δυνατά στο παιχνίδι. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα γίνει αιτία να παρεξηγηθείτε με ανθρώπους της «καρδιάς» σας εξαιτίας τρίτων που θα θελήσουν να ανακατευτούν στα προσωπικά σας…

*Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Τηλ. 2109349036, 6937110155

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μαρία Σάκκαρη εξομολογείται για την γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον αγκαλιά με τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας