22:54 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Με δειλά βήµατα η πορεία  προς την οικονοµική άνοιξη (Από 12 έως 18 Μαρτίου 2023)

Ζώδια: Με δειλά βήµατα η πορεία  προς την οικονοµική άνοιξη (Από 12 έως 18 Μαρτίου 2023)

Ο Κρόνος έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Βρίσκεται στη μηδενική μοίρα και κάνει όψεις με τη Σελήνη από τα ζώδια του Τοξότη, του Αιγόκερου και του Υδροχόου. Είναι μια εποχή όπου λειτουργεί σαν δικαστής και τιμωρός για όσα έχουμε κάνει και δεν έχουμε κάνει: από παραλείψεις έως και εγκληματικές αμέλειες.  Το κάρμα έρχεται να μας «ενοχλήσει» σε θέματα φιλοσοφίας ζωής, πολιτικής, εργασίας και γενικότερα ως ανθρωπότητα. Η συστάδα Ερμή,  Ήλιου και Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων με τις δυσαρμονικές όψεις που κάνει με τον Άρη δημιουργεί εντάσεις, εκρήξεις και καταπιεσμένα συναισθήματα. Προσοχή σε ναυτικά ατυχήματα, μεταδοτικές νόσους αλλά και απάτες μέσω Internet. Ο Δίας και ο Χείρωνας κάνοντας σύνοδο στο ζώδιο του Κριού προμηνύουν ότι μέσα από την αθωότητα θα μπορέσουμε να βρούμε τη θεραπεία. Η Αφροδίτη έχει μπει στο ζώδιο του Ταύρου και θα βοηθήσει στην οικονομική αναγέννηση.

Κριός Τυχερή περίοδος

Οι Κριοί του δευτέρου δεκαηµέρου είναι στην καλύτερή τους φάση, καθώς µε τη βοήθεια του ∆ία και του Χείρωνα θα καταφέρουν να κλείσουν τρύπες. Όπως και να έχει, ο ∆ίας ευλογεί όλους τους Κριούς. Κάποιοι µπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, να κλείσετε πολύ συµφέρουσες συµφωνίες µε το εξωτερικό, να ξεκινήσετε ανώτερες σπουδές, να βρείτε θεραπεία σε κάποιο θέµα υγείας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου στον δεύτερο ηλιακό οίκο χαρίζει χρήµατα και αγάπη. Ταξιδάκι αναψυχής και γενική εύνοια. Πιθανό παρασκήνιο που µπορεί να εγκυµονεί κάποιους κινδύνους.

Ταύρος  – Κρυφές  συµφωνίες

Eυνοούνται οι κρυφές συναντήσεις αλλά και πιθανές κρυφές συμφωνίες. Θα χρειαστεί να δείτε και κάποια θέµατα υγείας. Είναι η ευκαιρία να θεραπευτούν διάφορα θέµατα. Για όποιους διατηρούν κρυφές ή παράλληλες σχέσεις, είναι καιρός να σκεφτούν πώς θα απαλλαγούν από αυτό το «µπλοκάρισµα». Θα χρειαστεί να πάρουν βοήθεια οι Ταύροι από το φιλικό τους περιβάλλον. Κάποιος φίλος τους θέλει και µπορεί να είναι θεραπευτικός παράγοντας. Επίσης, κάποιο φιλικό πρόσωπο ίσως σας µπλέξει σε φροντίδες.

∆ίδυµοι – Άφθονη υποστήριξη

Για τα ταλαιπωρηµένα ∆ιδυµάκια που έχουν οκτώ µήνες τον Άρη στο ζώδιό τους, πριν τους αφήσει οριστικά θα τους δώσει µια ευκαιρία να πραγµατοποιήσουν τα όνειρά και τους στόχους τους. Άφθονη τύχη και υποστήριξη από συνεργάτες και φιλικό περιβάλλον. Κοινοί στόχοι υλοποιούνται και παλιά λάθη διορθώνονται. Ο τοµέας της καριέρας θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Έφθασε ο καιρός που θα αναγνωριστούν η αξία, η σκληρή εργασία και οι προσπάθειές σας. Οι εκπρόσωποι του δεύτερου δεκαηµέρου θα είστε πιο τυχεροί.

Καρκίνος Ευτυχία στο σπίτι

Ο τέταρτος ηλιακός σας οίκος ευλογείται από καλούς πλανήτες και κάνει το σπιτικό σας, την οικογένειά σας να γίνουν πηγή χαράς και τύχης. Έµπνευση στα επαγγελµατικά σας. Θα οργανωθούν υποχρεωτικά κάποια εργασιακά ταξίδια και θα υπάρξει επικοινωνία µε άτοµα του εξωτερικού. Οικονοµικές προκλήσεις δεν λείπουν αυτόν τον καιρό και αφορούν ιδιαίτερα εσάς του πρώτου δεκαηµέρου. Οι σπουδαστές έχετε καλές ευκαιρίες για να τα πάτε καλά στα θέµατα µε τη µελέτη και ίσως µε τις εξετάσεις σας.

Λέων ∆ιάφορες υποχρεώσεις

Θα σας απασχολήσουν θέµατα ακίνητης περιουσίας, δανεισµού και διαχείρισης πλούτου τρίτων προσώπων. Oι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαηµέρου χρειάζεται να δώσετε µεγάλη προσοχή στα οικονοµικά σας. Αντίστοιχη προσοχή χρειάζεται να δώσετε και στα αισθηµατικά σας. ∆ιαχειριστείτε σωστά τον ψυχικό σας κόσµο και µην έχετε ξεσπάσµατα στους γύρω σας. Όµορφες στιγµές διασκέδασης θα περάσετε µε τον έρωτά σας. Οι γονείς θα ζήσουν υπέροχες στιγµές µε τα παιδιά τους και θα τους δοθεί η ευκαιρία για ταξίδια αναψυχής.

 Παρθένος – Θεϊκή εύνοια

Με τη βοήθεια από τον/τη σύντροφό και τον Θεό πορεύεστε αυτή την εβδοµάδα. Τα πράγµατα δεν είναι τόσο εύκολα. Αν αντιµετωπίζετε οικονοµικά προβλήµατα, ίσως αυτή την εβδοµάδα να έχετε πιθανότητα δανεισµού. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά, χωρίς όµως να πιέζετε τον εαυτό σας και χωρίς να βάζετε σε κίνδυνο την υγεία σας από την ανησυχία. Χρησιµοποιήστε το κοφτερό σας µυαλό και ξεκινήστε µια νέα επιχείρηση που να έχει να κάνει µε διαδικτυακό marketing.

Ζυγός Μεγάλη τύχη

Οι δεσµευµένοι και οι ελεύθεροι θα έχετε σίγουρα ερωτικές ευκαιρίες. Οι µεν διορθώστε τον γάµο σας και θα περάσετε υπέροχα, οι δε αρπάξτε την ευκαιρία καθώς έρχεται ένας πολύ ωραίος άνθρωπος στη ζωή σας. Καλές σχέσεις µε συνεργάτες, πελάτες, και νέες συµφωνίες. Η αφθονία σάς χτυπάει την πόρτα µέσω γνωριµιών αλλά και συνεργασιών. Η Αφροδίτη µπαίνει σε ένα πολύ υποστηρικτικό ζώδιο για εσάς µε πιθανότητα να αλλάξει η σεξουαλική σας ζωή και άλλο τόσο τα οικονοµικά που προέρχονται από τρίτους.

Σκορπιός Με διάθεση ροµαντική

Τα παιδιά σας είναι αυτά που σας βοηθούν να επιστρέψετε στην παιδική αθωότητα και χαρά. Οι ελεύθεροι χωρίς υποχρεώσεις θα ανανεωθείτε µέσα από έναν έρωτα, έστω και απατηλό. Προσωρινά θα πάρετε µια ερωτική τονωτική ένεση. Απολαύστε την όσο σας συµβαίνει. Πιθανά ταξίδια αναψυχής που ίσως γυρίσουν και σε επαγγελµατικά κέρδη. Έχετε γενικότερα µια ροµαντική διάθεση και ξαφνικά όλα φαίνεται να κυλάνε αβίαστα καλά.

Τοξότης  – Αντιπαραθέσεις και έρωτας 

Ίσως τα ερωτικά καβγαδάκια να είναι το αλατοπίπερο της ζωής, αν και εφόσον µετά υπάρχει συµφιλίωση. Εντάσεις θα συνεχίσετε να νιώθετε στον τοµέα του γάµου αλλά και των στενών συνεργασιών. Κάποιος από τους συνεργάτες σας κινητοποιεί την κατάσταση έτσι ώστε να έχετε καλύτερους και περισσότερους πελάτες. Χαρά θα πάρετε από τα παιδιά σας. Ο ∆ίας στον Κριό σάς δηµιουργεί εξαιρετική διάθεση. Ο έρωτας σας αναζωογονεί και σας θεραπεύει. Συνεργασίες µεταξύ γυναικών που ενώνουν τις δυνάµεις τους για το κοινό συµφέρον τους.

Αιγόκερως Αποκατάσταση του κύρους

Εδώ και καιρό νιώθετε ότι είχατε χάσει την αίγλη σας και το κύρος σας τελείως. Σε αυτό ευθύνεστε καθαρά και µόνο εσείς µε τις λάθος συναναστροφές και τις λάθος επαγγελµατικές επιλογές σας. Αυτό θα σας κοστίσει στο µέλλον. Μην είστε κοντόφθαλµοι και µην κοιτάζετε την περιστασιακή επιτυχία. Η οικονοµική κατάσταση είναι δύσκολη για όλους και όχι µόνο για εσάς. Σταµατήστε να πανικοβάλλεστε. Ενώ εξωτερικά φαίνεστε ψύχραιµοι, καλά θα κάνετε να φέρετε αυτή την ηρεµία και µέσα σας. Ο αρνητισµός σας προκαλεί άσχηµα γεγονότα. Χαρά θα έχετε από την οικογένειά σας, παιδιά, αδέλφια και γονείς.

Υδροχόος – Υποχρεώσεις κάθε είδους

Αυτή την εβδοµάδα καθώς οι πλανήτες αλλάζουν ζώδια θα αρχίσετε να ζορίζεστε οικονοµικά και συναισθηµατικά. Υποχρεώσεις θα υπάρχουν και προσέξτε µήπως σας έχει διαφύγει κάποιος λογαριασµός ή κάποιο πρόστιµο και το έχετε αφήσει απλήρωτο. Υποστήριξη και αγάπη θα έχετε από τα αδέλφια και γενικότερα από άτοµα του κοντινού σας περιβάλλοντος. ∆ιόλου απίθανο να βρείτε έναν νέο έρωτα. Βάλτε στόχο και οργανώστε τα κονδύλια που θα σας χρειαστούν για να τον επιτύχετε.

Ιχθύες Ανέλπιστη βοήθεια!

Έχουµε µια συνάντηση Ήλιου, Ποσειδώνα, Ερµή στο ζώδιό σας. Αυτές οι µεγάλες δυνάµεις συνωµοτούν έτσι ώστε το σύµπαν να σας φέρει αυτά τα οποία ονειρεύεστε και επιθυµείτε βαθιά µέσα σας. Ο Κρόνος ξεκινάει να «στενεύει» τους εκπροσώπους των πρώτων ηµερών του ζωδίου. ∆είτε το σαν µια ευκαιρία να βάλετε µια σειρά στη συνηθισµένη τάση σας να είστε γενικώς λιγάκι χαοτικοί. Μεγάλη ευκαιρία για επέκταση εργασιών. Πλούσιος συναισθηµατικός κόσµος. Ταξίδια για λόγους έρωτα. Αλλαγές περιβάλλοντος. Μετακόµιση γειτόνων. Εντάσεις οικογενειακές είτε για θέµατα υγείας ή συγκρούσεων. Ευκαιρία για καινούργιες εργασιακές συµφωνίες.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ereportaz.gr


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας