17:00 Κυριακή 22 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Με τρυφερότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες (Από 20/9 έως 26/9)

Ζώδια: Με τρυφερότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες (Από 20/9 έως 26/9)

Φροντίστε υγεία και ψυχολογία. Ο Άρης σε εξορία, στον Ζυγό, δεν τονώνει τον δυναμισμό, αλλά χαρίζει έμπνευση και οξύνει τη σκέψη. Ο Δίας ζητά σταθερά να φροντίζετε τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες, την ομαδικότητα και τις φιλίες σας.

Από την Γεωργία Κουμπούνη*

Κριός – Να κινείστε με σοφία

Διαχειριστείτε σοφά τα επαγγελματικά σας και μην υπογράψετε επιπόλαια συμβόλαια, συμβάσεις ή συμφωνίες, αν δεν τις έχετε μελετήσει αρκετά. Περίεργα τα πράγματα στον έρωτα, είτε δεν έχετε μόνιμη σχέση είτε είστε δεσμευμένοι. Προσέξτε, ωστόσο, όσοι έχετε δεσμό μην ξεμυαλιστείτε και κατόπιν ανακαλύψετε πως ήταν… άνθρακες ο θησαυρός. Μην τσακώνεστε με γείτονες, συγγενείς ή άλλους οικείους, εκτός αν έχετε αποφασίσει πως πρέπει να… πλεύσετε προς άλλα λιμάνια, δηλαδή να μετακομίσετε. Καλά στις συνεργασίες, ιδίως με συνεργάτες που δεν υπόσχονται πολλά, αλλά είναι αξιόπιστοι. Οδηγείτε πολύ προσεκτικά.

Ταύρος – Μη χαλάτε χρήματα

Μη χαλάσετε πολύ χρήμα και μην κάνετε επιπόλαιες αγορές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Ο Ερμής σάς σπρώχνει σε έξοδα χωρίς ουσία. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τα ερωτικά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξαναγυρίσετε σε παλιές ιστορίες ή… αμαρτίες. Προσέξτε στα επαγγελματικά σας, αν και θα πρέπει να νιώσετε λίγο περισσότερη αισιοδοξία. Αν φεύγετε ταξίδι. Ο Άρης οξύνει τη σκέψη σας, αλλά σας κάνει βουλιμικούς και ανικανοποίητους. Δεν είναι περίοδος για λύσεις σε χρόνια διλήμματα.

Δίδυμοι – Ιδιορρυθμία στην επικοινωνία

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα, αφού ο ανάδρομος Ερμής σάς κάνει κάπως ιδιόρρυθμους στην επικοινωνία σας. Η Αφροδίτη σας θα σας φέρει λάμψη, γοητεία και σεξαπίλ, που θα γίνονται αντιληπτά από τους γύρω σας. Οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να συγχωρούν τις όποιες παραξενιές σας. Άλλωστε, υπάρχουν και οι ανταγωνιστές ή αυτοί που σας βλέπουν με ζήλια. Μην παίζετε πάντα με ανοιχτά χαρτιά. Ο Δίας φέρνει υποστήριξη από συγγενείς, γείτονες, παιδικούς φίλους ή άλλους οικείους. Προσέξτε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι.

Καρκίνος – Στιγμές μελαγχολίας

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη η περίοδος, αλλά ο Ερμής σε δύσκολες όψεις μπορεί να σας κάνει κάπως μελαγχολικούς ή να φέρει κούραση και πρηξίματα στο σώμα. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις και τις υπερβολές. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σας και προσφέρει χαρά, χρήμα και γοητεία. Η επικοινωνία σάς βοηθά να εκτονωθείτε. Εύνοια σε ό,τι αφορά καλλιτεχνικές και αισθητικές εργασίες ή δραστηριότητες. Αν έχετε ενοχλήσεις, πηγαίνετε στον γιατρό.

Λέων – Να ξεκουράζεστε

Η περίοδος απαιτεί να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, για να έχετε υγεία, καλή διάθεση και ευεξία. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και την υπερβολική έκθεση, την κακή διατροφή και τη σωματική εξάντληση. Η Αφροδίτη φέρνει παράνομα ή κρυφά ειδύλλια. Καλά θα κάνετε να προσέχετε, αν είστε δεσμευμένοι. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τον τομέα των οικονομικών σας, αλλά καλά θα κάνετε να αποφύγετε δάνεια και άσκοπες σπατάλες ή παρορμητικές κινήσεις σε ό,τι αφορά το χρήμα. Προσέξτε τις φιλίες σας. Για την απόκτηση χρήματος, μην περιμένετε υποστήριξη από τρίτους.

Παρθένος – Όχι αλλαγές στην εργασία

Να είστε κοντά στα παιδιά σας οι γονείς και να ακούτε τις αγωνίες τους με κατανόηση. Οδηγείτε προσεκτικά, ιδίως αν κάνετε μακρινά ταξίδια. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην πέσετε με τα μούτρα σε έρωτες οι οποίοι έρχονται σαν… συνεχόμενα πυρά. Να διαλέξετε κάτι με ουσία, που να σας δίνει χαρά. Αποφύγετε καβγάδες και παρεξηγήσεις, αλλά και συζητήσεις για άτομα ή καταστάσεις που σας «χαλάνε». Στην εργασία υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Μην κάνετε αλλαγές στην εργασία.

Ζυγός – Αποφύγετε ταξίδια

Μην τσακωθείτε… για ιδεολογικούς λόγους. Είστε δημιουργικοί, ακόμη κι όταν δεν έχετε καλή διάθεση. Οδηγείτε προσεκτικά και αποφύγετε ταξίδια. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε τους… πειρασμούς, ιδίως αν έχετε δύσκολη καθημερινότητα και θέλετε απεγνωσμένα χαρά. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά σας ή θα φέρει κάποιες ευκαιρίες σε σχέσεις ή συνεργασίες. Βελτιώστε τη φόρμα σας και προσέξτε την υγεία σας. Προσέξτε ξένους και το εξωτερικό.

Σκορπιός – Προσέξτε τα οικονομικά σας

Ο Ερμής μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή κυκλοθυμία και υπαρξιακές αγωνίες. Ωστόσο, η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά την καριέρα σας. Αν κάνετε ταξίδια, μην προτιμήσετε την παρέα συγγενών και φίλων οι δεσμευμένοι. Χρειάζεστε ηρεμία, ησυχία και ξεκούραση, οπότε αποφύγετε μπλεξίματα στα ερωτικά. Προσέξτε ανταγωνιστές και κρατήστε χαμηλό προφίλ στην εργασία, αφού ο Άρης δεν σας χαρίζει τη σύνεση που χρειάζεται για να βρείτε λύσεις. Βέβαια, λύνετε αρκετά από τα θέματα που έχουν προκύψει. Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας.

Τοξότης – Πολλά τα βάρη

Αυτή η εβδομάδα έχει κάποια βάρη ή ιδιαίτερη κούραση και αγωνία. Η κρίση σας μπορεί να είναι λανθασμένη σε κάποια θέματα ή να μπερδεύετε τους φόβους με τις διαισθήσεις. Η Αφροδίτη φέρνει έντονο σεξαπίλ, αλλά ο Ερμής σε στάση δεν προσφέρεται για κάτι σοβαρό, ιδίως αν αυτό έρχεται από το παρελθόν. Πρέπει να ελέγξετε την έντονη σεξουαλικότητά σας και να… τη στρέψετε στη σωστή κατεύθυνση. Ο Δίας σάς επηρεάζει θετικά, ιδίως σε ό,τι αφορά τα ταξίδια και τις επαφές με ξένους. Προσέξτε τις σχέσεις με συνεργάτες. Πολλοί θα σας θέλουν, αλλά πρέπει να επιλέξετε σωστά.

Αιγόκερως – Ευκαιρίες στον έρωτα

Ο Ερμής σε στάση είναι πιθανό να σας φέρει κυκλοθυμία και άγχος ή να σας επηρεάσει σε οργανικό επίπεδο, οπότε πρέπει να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε σωστά και να αποφεύγετε τις υπερβολές. Ευκαιρίες στον έρωτα, λάμψη, δημιουργία και προστασία φέρνει η Αφροδίτη. Αν αισθανθείτε πως θυμώνετε με κάποιους στην εργασία, μην προκαλείτε παρεξηγήσεις που δύσκολα θα λυθούν. Ο Άρης μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες, αλλά είστε αρκετά δυνατοί για να τα βγάλετε πέρα. Μην κάνετε ακραίες αλλαγές στην εμφάνιση.

Υδροχόος – Να είστε ο εαυτός σας

Ο Άρης σάς κάνει ανυπόμονους και απρόσεκτους στα οικονομικά, αλλά θα έχετε ευκαιρίες στην καριέρα, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τις εκμεταλλευτείτε. Ο Δίας σας προστατεύει από κάθε κακόβουλη σκέψη ή δράση. Μην μπλέκετε με ξένους ή με άτομα που ταξιδεύουν. Ο Ερμής σε στάση δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα και, αν υπάρξουν παρεξηγήσεις ή αν νιώσετε εκτεθειμένοι με κάποιον τρόπο, σύντομα, χάρη στη βοήθεια της Αφροδίτης θα βρείτε ισορροπίες. Οι ανταγωνισμοί δεν θα σας λείψουν, αλλά αυτό σημαίνει πως έχετε αξία. Να είστε ο εαυτός σας.

Ιχθύες – Παρορμητικοί στον έρωτα

Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ευθύνες ή δυσκολίες στην οικογένεια ή σε υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητα. Παρορμητικούς στον έρωτα και φλογερούς σάς βρίσκει αυτή η περίοδος, αλλά καλά θα κάνετε να μην παραμελήσετε την εργασία σας, αν δεν έχετε άδεια, αφού έχετε εύνοια και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Αποφύγετε δίαιτες-αστραπή και μην εκτίθεστε πολύ στο πλήθος. Μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αρκεί να μην καταφύγετε σε υπερβολές. Προσέξτε ηλικιωμένα άτομα.

Η Γεωργία Κουμπούνη σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Έχει Μάστερ στη Φιλοσοφία της Αναγέννησης και Διδακτορικό σε Αστρολογία και Εσωτερικές Επιστήμες. Είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ και ασχολείται με την Αστρολογία πολλά χρόνια. Είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «Άστρα και Όραμα».

Email: [email protected],

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGOiqGkWzXJmoAp6SqefJnQ

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτός είναι ο λόγος που ντύθηκε στα πράσινα (Βίντεο)

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει αλήθεια, μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία στα χρονικά» (Βίντεο)

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας