4:57 Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ζώδια: Μυστικά και ψέματα, όλα πλέον στο...φως (24-30 Ιανουαρίου 2022)

Ζώδια: Μυστικά και ψέματα, όλα πλέον στο...φως (24-30 Ιανουαρίου 2022)

Ο Ήλιος έχει μεταβεί στο ζώδιο του Υδροχόου και η Αφροδίτη μετά από καιρό παίρνει ορθόδρομη φορά, το ίδιο και ο Ουρανός από την προηγουμένη εβδομάδα. Σταδιακά θα ξεσκαλώνουν μπερδεμένες καταστάσεις. Μην περιμένουμε όμως θεαματικές βελτιώσεις όσο ακόμα ο Ερμής είναι ανάδρομος.

*Aπό την Ευτυχία Αθανασίου

Η έκβαση υποθέσεων θα έχει καθυστερήσεις, απροσεξίες και αφηρημάδα. Ο Άρης φεύγει από τον φλογερό Τοξότη και περνά στον μετριοπαθή και φιλόδοξο Αιγόκερω. Προσοχή στα νεύρα οι Αιγόκεροι, αλλά και οι υπόλοιποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι). Στις 28 έχουμε σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί τάσεις για έρευνα και… αποκαλύψεις σε μυστικά και ψέματα. Ιδιαίτερα δύσκολη η 30ή του μήνα, καθώς ο Ήλιος κάνει όψη τετραγώνου και σύνοδο με τον Κρόνο. Με 30 μοίρες συμμετέχει και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνοντας «γεγονότα».

Κριός: Μόνη ελπίδα οι καλοί φίλοι

Με τους πλανήτες σε «ψυχρά» ζώδια, είστε κάπως έξω από τα νερά σας. Μόνο ο αέρας του Ηλίου στον Υδροχόο φουντώνει τη φωτιά σας. Χαλιναγωγήστε τη σκέψη σας. Νιώθετε καταπιεσμένοι και αυτό σας τρελαίνει. Ο Κριός λειτουργεί με πυρηνική ενέργεια και δεν διστάζει να διαλύσει τα πάντα, χωρίς να βλέπει μπροστά του, πράγμα που το πληρώνει αργότερα – γι’ αυτό αν συναναστρέφεστε με άλλους Κριούς, κρατήστε αποστάσεις. Προβληματικοί τομείς ακόμα τα οικονομικά – επαγγελματικά, όπου θα γίνουν έρευνες για τυχόν λάθη. Ευτυχώς υπάρχουν φίλοι που σας ανακαλούν στην τάξη. Επικοινωνιακά να είστε πιο λακωνικοί. Μόνο λίγα λόγια ζάχαρη – καθόλου μέλι.

Ταύρος: Ξεκινάει η ανάκαμψη

Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης πλανήτης σας περνάει σε ορθή πορεία, και αυτό σας λύνει τα χέρια. Θέματα οικονομικά και ακίνητων αρχίζουν να έχουν μια καλύτερη διαχείριση και πιθανώς καλύτερο μέλλον. Στο τέλος του μήνα, από 28 έως 31, να είστε σε επιφυλακή, καθώς οι ενέργειες που απελευθερώνονται τείνουν να σαρώσουν ό,τι βρουν στο πέρασμά τους. Ψυχραιμία! Κάποια θέματα υγείας θα βρουν τη λύση μετά από πιθανές αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε. Γίνεστε αρεστοί στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσοχή σε εκρηκτικές καταστάσεις με το τετράγωνο Ουρανού – Ήλιου. Χρειάζεται να πάτε μπροστά χωρίς εκρήξεις και ζημίες.

Δίδυμοι: Ηρεμία σε γάμο και εργασιακά

Ανάβουν τα αίματα στα ερωτικά και ηρεμούν στα εργασιακά, στον γάμο και στις σχέσεις. Καλό αυτό, μια και έχετε πάθει «ζημίες». Στα οικονομικά το παρασκήνιο είναι υπαρκτό και όχι στη φαντασία σας. Κάντε καλή διαχείριση και από τις 27 αρχίζει μια βελτίωση. Μυστικά θα βγουν στη φόρα. Αν αφορούν άπλυτα άλλων, ίσως σας ωφελήσουν, αν όμως έχετε λερωμένη τη φωλιά σας, προσέξτε! Θέματα δικαιοσύνης, σπουδών και ταξιδιών θα έρθουν στο προσκήνιο, χωρίς να μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε το για μετά τις 7 Φεβρουαρίου. Ασχοληθείτε με έναν παλιό έρωτα, απλώς για να περνάτε τον καιρό σας ευχάριστα, τίποτα άλλο.

Καρκίνος: Αποκαλύψεις και εξελίξεις

Οι όψεις της εβδομάδας γίνονται στον 7ο ηλιακό σας οίκο και δικαιολογούν τον τίτλο. Ίσως οι αποκαλύψεις ανοίξουν τα μάτια μερικών και γλιτώσετε από κάτι που σας βασανίζει καιρό τώρα. Η «απελευθέρωση» θα γίνει προς το τέλος του μήνα, αλλά όχι και με τόσο καλό τρόπο. Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σας δώσει ψυχική δύναμη να προετοιμαστείτε. Η… έξοδος θα γίνει με Σελήνη στον Αιγόκερω και θα σας σπρώξει στον Φεβρουάριο με απότομες αλλαγές. Μια ξαφνική κινητικότητα να λύσετε θέματα που έχουν τραβήξει πολύ. Μια οικονομική βοήθεια προετοιμάζεται να έρθει. Θα υπάρχει όμως και τίμημα!

Λέων: Ώρα για οργάνωση…

Εδώ και καιρό δεν σας είναι εύκολα τα πράγματα. Τα θέματα είναι πάλι στους τομείς εργασίας, γάμου, συνεργατών και φανερών εχθρών. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος μπαίνει στο απέναντι ζώδιό σας επισημαίνοντάς σας να μην κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά το συλλογικό καλό. Το σούπερ θετικό είναι ότι θα φωτιστούν και σταδιακά θα λυθούν προβληματικές υποθέσεις σας. Θα αποκαλυφθούν θέματα καθημερινότητας. Θα βρείτε ποια είναι η αίτια για κάποια αδιαθεσία που νιώθατε τελευταία. Καλή τροπή παίρνουν και τα ερωτικά σας. Οι αλλαγές θα έρθουν δύσκολα στις 30 του μήνα. Προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που θα αποδειχθούν μοιραία. Προνοήστε!

Παρθένος: Πολλές αλλαγές και μετακινήσεις

Ο Δίας στον 7ο ηλιακό οίκο θα σας βοηθάει γενικώς έως τον Μάιο. Τα ερωτικά σας θέλουν τονωτικές ενέσεις. Μια αλλαγή-απαλλαγή σε νομικό θέμα. Επαγγελματικά τα πράγματα θα πάνε καλυτέρα, αλλά με αυξημένες υποχρεώσεις. Με την όψη Ερμή – Πλούτωνα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια ή πληροφορίες από το παρελθόν. Αποκαλύψεις θα έχετε στον τομέα των παιδιών, που ίσως σας κρύβουν κάτι. Ώρα να ψάξετε. Ίσως γίνετε ο δέκτης του θυμού τους. Πολλές μετακινήσεις και αλλαγές μέσα στο σπίτι και στην ακίνητη περιουσία σας. Προσοχή στην οδήγηση στις απροσεξίες και τις παρανοήσεις.

Ζυγός: Οικογενειακές υποθέσεις…

Με Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε μια πιο ανάερη διάθεση αυτή την εβδομάδα. Κάνετε διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά, την υγεία και τις σχέσεις σας με τις γυναίκες. Η όψη Πλούτωνα – Ερμή γίνεται στον 4ο ηλιακό σας οίκο και ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου» για οικογενειακά θέματα. Ερωτικά θα… κυνηγάτε, αλλά δεν θα πιάνετε κάτι. Περιμένετε για αργότερα. Αυτό σας ρίχνει τη διάθεση. Ανεβάστε την λύνοντας άλλα θέματα που εκκρεμούν. Εργασιακά τα πράγματα φαίνεται ότι θα πάνε πολύ καλά. Ανοίγει η τύχη σας. Προσοχή σε συγκρούσεις και ξαφνικές ανατροπές γύρω στις 30 Ιανουαρίου.

Σκορπιός: Αλλαγές στα επαγγελματικά

Εργασιακά έρχονται θέματα από το παρελθόν που θέλουν διόρθωση και θεραπεία. Χρειάζεται να κάνετε διαχείριση χρημάτων που προέρχονται από τρίτους ή τον σύντροφο και επενδυτές. Έρχονται αποκαλύψεις που θα γίνουν αισθητές στο περιβάλλον σας. Όσοι έστησαν μια «μηχανή» εις βάρος σας θα κολλήσει στα ίδια τους τα ψέματα. Πηγαίνετε με τον νόμο και… τον σταυρό στο χέρι αυτόν τον καιρό και καλύψτε τα ίχνη πιθανών ατασθαλιών σας. Προσέξτε την επικοινωνία σας για να μη γίνονται παρανοήσεις και απροσεξίες. Ο έρωτας σας βάζει φωτιές και οι προσφορές είναι τόσο πολλές που αναρωτιέστε γιατί. Ένας Δίδυμος δυναμιτίζει τη λίμπιντό σας!

Τοξότης: Πέφτουν οι ρυθμοί

Τόσο καιρό παραπονιόσασταν ότι δεν προφταίνεται τίποτα. Τώρα οι ρυθμοί πέφτουν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Τα οικονομικά και τα ερωτικά σας θα βγάλουν πολλά στη… φόρα. Θα αποκαλυφθούν μυστικά και λάθη. Για έναν κρυφό έρωτα που ακόμα δεν ξέρετε τι να κάνετε, καθώς δεν πάει ούτε μπροστά ούτε πίσω, λόγω συνθηκών, επιμένετε μετά τις 7 Φεβρουαρίου. Νέες συμφωνίες οικονομικές, αλλά και εκπαιδευτικές. Θα το ρίξετε στα σεμινάρια και στην επιμόρφωση. Ο μήνας κλείνει δύσκολα με γεγονότα που επηρεάζουν τον περίγυρό σας και δημιουργούν παράπλευρες απώλειες και αλλαγές «τοπίου». Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αιγόκερως: Προστατεύστε τον εαυτό σας

Ένα σοβαρό μυστικό σας ξεσκεπάζεται και αποκαλύπτονται θέματα που κρατούσατε «ερμητικά κλειστά». Η ειρωνεία είναι ότι την αποκάλυψή σας την κάνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Παλιά άπλυτα βγαίνουν στη… φόρα. Η ξαφνική αλλαγή που θα γίνει στο τέλος του μήνα θα αφορά και τα οικονομικά και τα συναισθηματικά. Θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα πράγματα ως έχουν, όμως πολύ γρήγορα τον επόμενο μήνα θα δείτε ότι αν δεν θεραπεύσετε τις «πληγές» ή δεν φύγετε εσείς από την κατάσταση, θα είναι μια από τα ίδια. Θα νιώσετε ότι προδώσατε τον εαυτό σας.

Υδροχόος: Παρασκήνιο και ανατροπές

Η χρονιά σας θα είναι γενικώς περίεργη -ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου- καθώς οι όψεις που γίνονται είναι καθ’ όλα ανατρεπτικές. Αλλάζει η ζωή σας θέλοντας και μη. Ανατροπές και απώλειες μέσα στο σπίτι. Τα μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια θα αφορούν γενικά ένα παρασκήνιο που ίσως τρέφεται εν αγνοία των άμεσα ενδιαφερομένων. Το περιβάλλον σας ίσως δεν είναι τόσο στιβαρό ή… αδιάφθορο. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε με αυτά που έχετε. Για κάποιο θέμα οικογενειακό ίσως εκτεθείτε και η εικόνα σας αλλάξει στα μάτια του περισσοτέρου κόσμου. Τα γεγονότα ίσως και να σας επηρεάσουν και στα επαγγελματικά.

Ιχθύς: Με τις ευλογίες του Θεού…

Το τέλος του μήνα φέρνει μια ξαφνική ανατροπή και απελευθέρωση. Κάποιες ειδήσεις, πληροφορίες, έγγραφα και μυστικά θα βγουν στο φως της ημέρας. Αυτό θα σας ωφελήσει σημαντικά! Θέματα υγείας που σας απασχολούν (προσωπικά ή δικού σας ανθρώπου) θα συνεχίσουν να έχουν καλή εξέλιξη, αλλά έχετε ακόμα λίγο δρόμο μπροστά σας. Οι Ιχθύες που ασχολείστε με τον κλάδο της Υγείας θα πάρετε μια μικρή ανάσα. Ένα θέμα που σας αφορά προσωπικά θα λυθεί σταδιακά και τα κακώς κείμενα του παρελθόντος θα μπουν σε μια σειρά. Ανατροπές από αδέλφια και ίσως κάποιες απώλειες. Έχετε τον Θεό στο πλάι σας.

Πλούτωνα* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Οι πρώτες δηλώσεις και το ξέσπασμα μετά τον σάλο – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις δικογραφίες για τον αγρότη του «Survivor» Γιώργο Κατσαούνη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας